Нели ,къде скиташ ти та те нямаше снощи на ,,купона ,,?

това с ,,бебе гол,, и мене ми хареса -сладур голям е Дени

Ади, браво ,че си успяла да свършиш бързо работа. Ние днес съвсем отекохме за идване в центъра ,че го водих на лекар да го чуят ,че кашля много атрактивно ,но се оказа ,че всичко е о.к. ама и студено ми се стори и ме хвана мързела яко
Jessy I дано поне Юджи по леко да го изкара вируса и да оздравяват бързо и двамата

За 14 въобще не съм мислила още ,по принцип го празнуваме ама тази година нямам никъкви идеи
.Ние имахме и някаква измислена годишнина онзи ден на 4-ти/няколко хиляди години от както сме заедно
/:crazy: където Боби казва ,че след като сме се оженили и празнуваме годишнини на 17 септември тази трябвало да отпадне ама все пак си я отбелязваме все още ,но тази година покрай пътуването нищо не неправихме и затова ми се иска поне на 14 да си организираме нещо ама съм блокирала яко.Единственото което сега се сетих ,че ще го изкефи Боби е да отидеме в ресторанта на Зори ,той много си пада по такъв тип кухня обаче за подарък вече съвсем незнам.
Сега съм се замислила и за друго ,че и Боби и единия ни приятел на който сме кумове, април имат кръгла годишнина стават и двамата на по 30 години за тогава определено ми трябва нещо по грандиозно ,моля ви ако се сетите за подходящ подарък казвайте

Ужас днес нещо не съм в час току що загрях ,че забравих да дам на децата да обядват
добре може ли да съм толкова проста немога да разбера сложих ги да спят гладни
Моля ви кажете ми ,че не съм само аз
случвало ли се е на някой друг такава простотия ? защо се замотах така днес направо незнам 
А и ние също яко се скарахме с мъжа ми преди два дни и още не си говорим, само може би две-три думи нещо за детето, и аз ревах доста и нали сега съм по-емоционална какви ли не мисли ми минават през главата....но надявам се да се оправим скоро, Дейзи
Ама аз от тия хормони съм превъртяла малко
А и съм изпаднала в някаква фаза...............всичко което съм си го премълчавала за някой , сега си го казвам
Обаче не можах да заспя до 3 .00ч.
И повече си уважаваме Трифон Зарезан

ме подминаваше като малка гара и не смееше да ме погледне в очите
Особено по време на втората бременност беше ужасТ.
искам и аз момиче
Уф , ако ми кажат, че е момче , сигурно няма да реагирам, а ще гледам тъпо