Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 798
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
От сутринта ми се пише ама нали се притеснявам ,че станах много досадна та едва издържах до сега  ,без да се обаждам  Mr. Green
Нели ,къде скиташ ти та те нямаше снощи на ,,купона ,,? Joy
това с ,,бебе гол,, и мене ми хареса -сладур голям е Дени  Heart Eyes

Ади, браво ,че си успяла да свършиш бързо работа. Ние днес съвсем отекохме за идване в центъра ,че го водих на лекар да го чуят ,че кашля много атрактивно ,но се оказа ,че всичко е о.к. ама и студено ми се стори и ме хвана мързела яко Rolling Eyes

Jessy I  дано поне Юджи по леко да го изкара вируса и да оздравяват бързо и двамата  Hug

За 14 въобще не съм мислила още ,по принцип го празнуваме ама тази година нямам никъкви идеи  newsm78 .Ние имахме и някаква измислена годишнина  онзи ден на 4-ти/няколко хиляди години от както сме заедно  Joy/:crazy: където Боби казва ,че след като сме се оженили и празнуваме годишнини на 17 септември тази трябвало да отпадне ама  все пак си я отбелязваме все още ,но тази година покрай пътуването нищо не неправихме и затова ми се иска поне на 14 да си организираме нещо ама съм блокирала яко.
Единственото което сега се сетих ,че ще го изкефи Боби е да отидеме в ресторанта на Зори ,той много си пада по такъв тип кухня обаче за подарък вече съвсем незнам.
Сега съм се замислила и за друго ,че и Боби и единия ни приятел на който сме кумове, април имат кръгла годишнина стават и двамата на по 30 години за тогава определено ми трябва нещо по грандиозно ,моля ви ако се сетите за подходящ подарък казвайте  Hug

Ужас днес нещо не съм в час току що загрях ,че забравих да дам на децата да обядват  ooooh! добре може ли да съм толкова проста немога да разбера сложих ги да спят гладни  Shocked вече се чудя дали въобще ставам за майка  newsm78
Моля ви кажете ми ,че не съм само аз  Tired случвало ли се е на някой друг такава простотия ? защо се замотах така днес направо незнам  ooooh!

# 211
ето ме, тука съм, ама не мога да ви смогна с писанията, а като дойде ред да пиша, вече съм забравила и аз какво имах да кажа. Blush А и ние също яко се скарахме с мъжа ми преди два дни и още не си говорим, само може би две-три думи нещо за детето, и аз ревах доста и нали сега съм по-емоционална какви ли не мисли ми минават през главата....но надявам се да се оправим скоро, Дейзи  Hug дано и при вас всичко се нареди, много е гадно да се караш с любимите си хора...

днеска бях на фетална морфология във Фемина, всичко е ОК, не спряха да се учудват колко дълги крака имало това бебе, а аз им обяснявам,че ние сме си дългучи в нашата рода  Joy

Джеси,  Heart Eyes, дано Юджи изкара леко тоя вирус , ужас направо!

Констанс  Hug, супер,че се появи отново на хоризонта

Мики, разгледах снимките, много сте сладки! пожелавам ви да имате време и  възможност по-често да обикаляте!

Моята Писи е добре вече, само хремата й остана. Хайде да свършва тази зима вече, и на мен ми омръзна от мърсотията и сивотията.

За общия РД не знам дали ще присъстваме, но ще гледам да пратя Писи с някой друг, има време.

# 212
  • София
Дани кога ти беше термина  Blush
леле, за общия рожден ден и ще си с бебе, лелеееееее кеф Laughing
Ние с мъжа ми постоянно се караме Sunglasses Ама аз от тия хормони съм превъртяла малко  Joy Всички са ми тъпи и много ме дразнят  hahaha А и съм изпаднала в някаква фаза...............всичко което съм си го премълчавала за някой , сега си го казвам  Shocked като тоя филм Лъжльото съм hahaha /така ли се пише/

Мики Вчера е единствения ден в който реших да си легна рано. Чистих и двете коли и бях капнала цял ден Crazy Обаче не можах да заспя до 3 .00ч.

Е умори ме с това за обяда  hahaha Аз веднъж забравих така Дени като беше малък. И се чудя дали да го оправям за разходка или да стоим в къще и му викам "Какво ще правиме бе мамо?" а той, си отваря устата като рибка / че ще яде / и аз тогава зацепих, че е гладен Joy

# 213
Здравейте!

Успях да се отърся от неприятните емоции през тая седмица. Е, не съвсем, но почти....

Криси през последните дни явно усеща, че съм тъжна и гледа много да не прави бели. Постоянно ме целува и прегръща и ме храни  Joy ту със солети, ту с бонбони, ту с нещо друго, което хапва в момента.

Вече си скъса всички биберони и няма да й купувам нови. Ще пие от чашата със сламка и от другата със стоп-клапата.

Веси, и аз мнооого отдавна, може би откакто навърши 1г, давам на Криси от нашата храна. Много пъти съм казвала, че свъкнах да готвя без пикантни подправки и с по-малко сол. Аз по принцип ям доста люто, но си дослагвам лютиви подправки после. А и аз дори във възрастта на пюретата не съм й давала много готови. Готвех й отделно, но все пак .... Тези пюрета ми се струваха отвратителни, вкл. и скъпите Семпер. И ми се струваше издевателство да й ги давам, при положение, че на мен ми се сгажда само от миризмата  Sick

Пак чета за много болнички! Айде наистина да свършва тая гадна зима, че .....  Sick

За 14.02. ние по принцип не празнуваме Св.Валентин, че и двамата сме едни националисти  Whistling И повече си уважаваме Трифон Зарезан  Blush По принцип се събираме с приятели заради купона. Ама тая год. гледам, че е през седмицата и не знам дали ще се получи на датата или ще го отложим за почивните дни  Thinking

Ей, Мики, Кети, направо ме разбихте с това, че сте забравили да нахраните децата  Joy Аз понякога вечерта се сещам, че аз не съм яла. Или по-интересното е да се ЧУДЯ дали съм яла и какво...  Shocked

# 214
Преди малко се събудиха децата и Симона ме пита -Мамо ,какво ще ядемеме?
аз и казвам -ми незнам какво искаш?
А тя- Ами ние всъшност какво обядвахме ? аз така  Shocked прималя ми  ooooh! и казвам ами вие много късно закусвахте днес и затова  пропуснахте обяда  Embarassed ама сега ще ви напрвя нещо вкусно ,абе срам и резил .
Дано не подхване темата пред Боби като се прибере ,че ще търся къде да спя тази нощт  Crazy

Деси ,а за себе си да не говоря сещам се да ям чак като ми прилошее от глад  ooooh! нещо с това ядене немога да се оправя въобще . Гости като ми идват съм трагедия ,понеже не обичам хляб и най редовно забравям да сложа и после им се обаждам да се извинявам. Когато са ми по близки са свикнали да си искат ,но скоро имах едни гости на майка ми близки и си бях записала на едно листче ,,да сложа хляб,,  Crazy и го бях подпряла вътре в хладилника за да не го видят  Joy

# 215
Miki, споко, не си сама, аз все по-често забравям да дам на Катето следобедна закуска и после се чудя защо освирепяло се хвърля на вечерята ни hahaha hahaha Случвало ми се е и да забравя да й дам обяд, а и тя не ми напомня ooooh!
Дани, като гледам навлизаш в последните най-противоречиви дни, хем ти е тежко, хем нямаш търпение да се срещнеш с рожбичката си, хем не ти се почва с новия живот.... Почивай си, а за караниците, предполагам е свързано с твоята изострена чувствителност. Всичко скоро ще мине Hug Hug
Кати, явно Дени ще си има работа с топка, не може случайно да вижда във всичко гол hahaha
Все забравям да ви разкажа една от последните смешни случки на Катето. Играе си навън и отива да гледа какво правят едно батковци. Естествено те са "леко изнервени" и единият отива и я удря (предполагам леко) по главата с една пръчка. Тя се натъжава и ми казва "Мамо, баткото /у/да/р/и Катето по шапката. Шапката бо/л/и." Чудех се да се смея ли да я утешавам ли. Същото се повтори и вчера след като се удари в ръба на масата "Мамо, Катето /у/да/р/и масата, боли б/л/узата" Laughing
И аз отправям моят призив за край на зимата Praynig Praynig и за хубаво време!
Спокойна вечер!

# 216
Джеси Heart Eyes стискам палци да оздравява сладкия Юджи

Полита  Heart Eyesама това беше преди да се роди Б.От тогава няма време за такива жестове .Имаме час ,след като заспи Б .А и сърчицата не съм ги броила-много са-пълна кутия,но точната 0 не знам Wink

Ади Heart Eyes браво,възвърна ми надеждата,е все още има кавалери Hug

Лили Heart Eyes а ти ,как  реагира на това да ударят Катето

Дани Heart EyesДейзи Heart EyesНелче Heart Eyesаз също съм свръхчувствителна и всеки ден плача.Винаги си намирам повод-даже едни новини да изгледам.Нервите и умората си ги изкарвам на мъжа ми, знам го,но той не ми се противопоставя и така не се получава караница.Само аз го играя истеричката,карам се,после рева, после чакам да ми мине.Мъжа ми ако си позволи да ми вика директно си събирам багажа-много съм крайна и много се паля и той го знае и никога не ми е повишавал тон.Ама има страшно тъпо чувство за хумор и с него понякога много ме засяга.

Нелче Heart Eyes и аз съм така на всички напоследък казах и казвам всичко,което мисля за тях Peace

# 217
  • София
Привет,милички! Hug

И аз много се израдвах днес на снощните остроумия на Калинка и Мики Joy,големи сте скици! Hug

Благодаря за комплиментите за Данито Blush, аз също много се радвам на постиженията,лудориите и веселите случки на вашите дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели,браво на Катето,ама те и двете ти госпожици май са супер артистични! Hug

Констанс,и аз се радвам,че се появи Hug,гледай да не зачезнеш пак!Пусни някоя снимчица на децата,сигурно много са пораснали,особено Слава,както не сме я виждали от новородена,много съм любопитна да я видя Hug

Май и аз ще трябва да си призная,че 2 пъти оставих детето без вечеря Embarassed.И все се сещах когато вече е заспал,направо ми идеше да се пребия.И до такава степен съм изкуфяла,че единия път сме седнали ние с мъжа ми да вечеряме и детето налита на нашите пържени картофки,а аз му се карам и му викам "стига толкова,че пържено не е хубаво да ядеш" и пак изобщо не зацепвам,че детето е гладно EmbarassedДобре поне,че суче нощем,та с това съм се утешавала,че няма съвсем да загине от глад.Абе,срам,срам!
Иначе ,Веси и аз отдавна му давам от нашите манджи,като се съобразявам с подправките и солта най-вече.

Дейзи Hug,Дани Hug,стискам палци бързичко да се сдобрите с момчетата,много е гадно,наистина.
За 14-ти,ние си правим дребни подаръчета,но нищо специално.Мъжа ми не е от най-големите романтици,а би ми се искало,аз обичам много романтичните изненади,но вече и аз престанах да му правя такива,защото обикновено той не се е подготвил и му става ужасно кофти,чак ми става жал,та така...реших повече да не го поставям в конфузни ситуации Mr. Green

За подарък за РД на Дани и аз нищо не съм измислила,преди 2-3 дена му купихме колело от Джъмбо,казах му на мъжа ми,дай да го оставим за РД,той не,ще му купим нещо друго за тогава,а аз вече нямам никаква идея какво да е,освен това вкъщи няма място вече игла да падне,затрупали сме се с коли,мотори,колела и прочие обемни играчки,а сме в гарсониера ,все пак... Rolling Eyes

За кавалерството... и на мен ми стана много смешно как веднъж във Фантастико (бях сама Wink) един младеж от персонала си счупи краката да тича подире ми и да си предлага услугите,да ме ориентирал кое къде е Crazy,аз му казах,че е много мил,но пазарувам от тук още от отварянето на магазина и нямам проблеми с ориентацията Mr. GreenСледващия път като отидох с малкия да пазарувам въпросния служител Simple Smile ме подминаваше като малка гара и не смееше да ме погледне в очите Joy hahaha

... Тя се натъжава и ми казва "Мамо, баткото /у/да/р/и Катето по шапката. Шапката бо/л/и." Чудех се да се смея ли да я утешавам ли. Същото се повтори и вчера след като се удари в ръба на масата "Мамо, Катето /у/да/р/и масата, боли б/л/узата" Laughing

Миличката,хем ми стана смешно,хем ми дожаля за душичката Hug

Джеси,Цеци,Дани,дано оздравеят бързо дечицата и всички други болнички също Heart EyesАдиленд,пу-у-у,много гадно туй със защипването,дано бързо ти мине!И аз така се защипвам от време на време и умирам от болки.Бабата на мъжа ми за Коледа му купи Космодиск Laughing,следващия път като се сецна ще го тествам Joy,а аз му викам да и каже за следващия празник да му вземе и наколенките на Д-р Ливайн та да сме подсигурени от всякъде Joy Ей-й-й,старост-нерадост!
Уф,нещо се поулях с писането Crazy
Айде лекичка от мен и мноооого целувки на всички! Hug

# 218
  • София
Кетито,още ли не са ти казали пола на бебчо,вече си 18 седмица newsm78Аз незнам защо, ама си мисля,че пак ще си имаш един синеок красавец като Дени Simple Smile Hug

Ей,ама никой няма тая вечер,всички ли спите?
Силве,как сте?Гледам,че четеш Simple Smile

# 219
  • Варна
Ох, ще ме уморите от смях... Joy
За 14-ти ще ходим на ресторант с приятели и кръстниците. За подарък тази година съм решила да поръчам торта-валентинка за мъжа ми. Той сигурно нищо няма да ми подари, ама съм свикнала. Tired Не е от романтиците, миличкият, ама аз и така си го обичам. Heart Eyes
И аз много мразя да се караме, много ми е тежко и рева. Cry Особено по време на втората бременност беше ужасТ. Twisted Evil Кръстниците още разправят как на рождения му ден, когато бях бременна с Преслав щях да го свалям от колата, защото огледалото за обратно виждане не можех да си настроя и го карах той да ми го настройва, както седи на навигаторската седалка. hahaha Голям скандал стана.  Mr. Green Но в последно време не е имало разправии. То ние по принцип рядко се караме, ама понякога и това се случва. Confused Като във всяко семейство. Иначе никой не вярва, че се караме. Всички ни се възхищават колко спокойно семейство сме, особено с двете деца в действие. Mr. Green
Кетито,още ли не са ти казали пола на бебчо,вече си 18 седмица newsm78Аз незнам защо, ама си мисля,че пак ще си имаш един синеок красавец като Дени Simple Smile Hug
И аз така си мисля. Rolling Eyes

# 220
По повод ,бременност, нерви и караници се сещам Боби малко след като се роди Алекс казваше ,че иска още едно дете ,но още една бременност неможе да изтърпи  Mr. Green

# 221
e, ние се посдобрихме естествено, ама много ме е яд, че въобще се стига до такива случки, то сигурно и аз наливам масло в огъня и все аз викам, особено напоследък като съм по-изнервена, а той много мрази да му държа такъв тон, ама важното е, че накрая се оправят нещата. Мила,  Heart Eyes аз пък не мога да си събера багажа, щото живеем в моя апартамент и все му казвам отт утре да си събира багажа и да си ходи и сигурно това още повече го дразни, те мъжете с тяхното Его...

много ми стана смешно как Б има такъв интерес към гърдите ти  Laughing това ли имаше предвид за Едиповия комплекс? мисля,ч е просто много е свикнал с тях и постепенно интереса му ще се измести към други обекти. А ти опитваш ли се да го ограничаваш в това отношение...цял ден по монокини Joy сигурно се шегуваш  Joy При нас пък странно, като спрях да кърмя Писи преди 6 месеца нямаше никакъв интерес към гърдите ми, а сега от една-две седмици ми дърпа блузата , смее се, и казва доволно "цици!". Ние тази дума не сме я употребявали скоро, може би преди като съм я кърмела и тя явно си спомня.После си дърпа нейната блузка и си ги търси  Joy а аз и обясних, че още е малка и няма и сега си повтаря "Мама цици, Писи не"

Нели, айде кажи какво стана с феталната морфология  Heart Eyes кога ще ходиш и къде? терминът ми е на 07 април

Аз винаги съм се чудела как Мики и Зори все водят децата по молове и магазини, а сега като чета е голяма веселба, имате жестоко търпение! аз водех Писи с мене по магазините преди като беше с количката, но не я ползваме отдавна и макар че тя е изключително кротко дете, иска да пипне всичко и да разгледа и разхвърля, а на мен ми е неудобно и спрях  с тези опити, така нищо не мога да видя.

лека нощ  Hug, че се отдадох на разсъждения, а сутрин вече ми е все по-трудно да ставам

# 222
  • София
EEEEEEEEEEEEEEEEEE, пък много сте лоши  Crossing Arms искам и аз момиче Rolling Eyes Не ща пишки повече Mr. Green
На 13-ти сам на ФМ и тогава се надявам да ми кажат. Аз пък мисля, че е момиче, да не ме урочасате ЕЙ Flutter Уф , ако ми кажат,  че е момче , сигурно няма да реагирам, а ще гледам тъпо Joy
Няма значение, ако трябва момче да е , но да е добре Heart Eyes

Тася за Дени ми казаха, в началото на 4-ти месец, а сега се правят на ритнати Rolling Eyes Сигурно защото съм при други АГ-та.

# 223
ooo... нощна смяна, как сме? Wink

кети, каквото се е получило, това е... няма да се смени вече.

дългия изобщо не иска момиче. но тази вечер видя Сара (на Беа) и каза: Ами ако е ТАКОВА момиченцето, може!
Joy

Сега ще кача малко снимки от срещата. Кайо много ме учуди. Егати и мъжЪ е... само повтаря Сайа, Сайа... а като я видя, само половин внимание. Не пожела да я гушне... засрами ли се,какво стана.... иначе беше голям кикот и радост.
Много се обичат милите.

И Кало напоследък проявява жив интерес към пазвата ми, даже навън ми бърка в блузата и просто си държи там ръката. според мен по-скоро имитира баща си, който определено проявява много голям интерес Joy
даже онзи ден ми стана много смешно. слагам си едни компреси в сутиена, и той ги взел и си ги слага върху блузата.
Кайо цици!
Ами Мама има цици, но кайо няма цици.
Има!
Кайо няма цици. Кайо е момченце. и тати е момченце и няма цици. Само мама има.
Не! Кайо има цици. Тати има цици! и хукна с компресите .

освен това нашта бавачка се казва Цики, но той не може съвсем точно да й произнесе името. и като се изцепи на улицата:
Цици! Доди цици!!!
Вчера дочувам следния разговор от съседната стая:

Не съм Цици... ЦиКИ, с К, К Цики. Повтори сега. К ЦиКи
- К. Цици.  К К Цици.

хайде, вие сте!

Ади, браво за университета.

# 224
Айде пак започнах  Rolling Eyes
Дани, не си искала съвет ама аз все пак да си кажа -не го гони ужасно е /за радост не съм го преживявала тъй като и ние живееме в мой апартамент/ но някак си си представям как бих се почуствала в такава ситуация и мисля ,че е страшно обидно . Аз пък много рядко плача и обикновенно е в момент на притеснение.А какъв цирк е като се караме от викане въобще не ми остава време за сълзи  Mr. Greenи скандалите ни най често завършват със смях защото аз като се нервирам , Боби се скъсва да ме разсмива и много бързо ми минава и ме напушва и мен и обратно та повече от 2 часа нямаме случай да сме скарани,но веднъж по време на един от най грандиозните ни скандали със най -сигурния и убедителен  тон му заявих ,че това е края и категорично съм решила ,че се разделяме той ми вика-,,да бе иска ти се ,децата няма да си оставя така ,че ще ти се наложи да поизчакаш да пораснат и тогава ще ги обсъждаме тези неща  Joy та угаснах набързо  Crazy
А иначе за ходенето по магазините с Алекс действително се въоръжавам с най зверското си търпение  Mr. Green ааа и с пакетче бонбони разбира се  Wink

Днес съм решила да си лягам рано  Crazy пък да видиме дали ще успея да се откъсна от компютъра и пакетчето семки  Crazy Mr. Green

Кали ,това с името на бавачката ме разби от смях  Joy леле много реално си преставям ситуацията как я вика навън по улиците  Joy
Алекс пък не проявява никакъв интерес освен да ми дърпа деколтето и да пуска вътре разни неща  Crazy днес за секунди ми набута пакетче от вакумираните със шунка  Sick и направо ми призля от студ  Mr. Green иначе цялата работа е ,че там си крие разни неща които е грабнал от Симона и неиска да и ги връща явно много сигурно място му се вижда  Joy

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 01:03 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт