Голям купон е било тази нощ във форума.Добре , че си взех двойно кафе

А двамата сладури Алекс и Кайо все едно една майка ги е раждала , или един баща ги е правил
( По този повод мога да кажа , че ели пощурява така единствено с Кати на Лили. Когато се разхождахме с бебешките колички си мислехме , че е възможно децата ни да не се търпят и да ни развалят сладките приказки , но те така се сдушиха , че сега като се видим не можем две думи да си кажем

А снощи навръщане от лекарката.Ели се спря пред един вход, подобен на този , в който живее Лили , и като се запъна Кати , та Кати и иска да влиза.Обяснявам и че във входа е тъмно , значи Кати я няма , те пък взеха , че светнаха
....и така , някак си се откопчихме от там.(Лили ако четеш - това беше входа на Гери)Хем сега се среща с други деца в яслата , но дори не им знае имената , но забелязах , че всички други я познават , даже сиимала гадже , който не признавал никого освен нея , но пък Ели , не признава никого освен КАТИ
В този ред на мисли да ви попитам - децата ,които ходят на ясла , създават ли си приятелства там?
-на нощната смяна поздравления-наистина ме развеселихте
)
,и как хем да го бутам, хем да водя Б.........всички на улицата се обърнаха настрани и аз се направих на Херкулес в едната ръка Б в другата колелото и така до в къщи(нямаше как да го пусна Б сам да ходи ,защото бяхме на улицата а тротоара беше с паркирани коли.Също колите по улицата ми даваха зор
а като съм сама ми дават път)Също един магазин има до нас само със стълби е ,веднъж ми се наложи и пак всички се правят,че не виждат накрая само една баба ми помогна.Затова на опашки още повече още повече сред млади хора по лесно е сама без дете.
и сега са си двамата вкъщи /което за мен е добре ,че поне си играят заедно/
А между другото въпросния ми пламенник е двуметровото момченце с очилата
Те си говорят двечките и това си е.Честно да ви кажа не знам как са възпитавани такива индивиди, като масово забелязвам такова отношение. 
Боли ме гърба 
А е тоооолкова хубаво!
) Ама кво да прайш - такъв ми бил късмета