Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 812
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
 Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy
Голям купон е било тази нощ във форума.Добре , че си взех двойно кафе Flutter

А двамата сладури Алекс и Кайо все едно една майка ги е раждала , или един баща ги е правил newsm78 ( ConfusedМомичета шегувам се дано не ви хвърля в размисли Confused)
По този повод мога да кажа , че ели пощурява така единствено с Кати на Лили. Когато се разхождахме с бебешките колички си мислехме , че е възможно децата ни да не се търпят и да ни развалят сладките приказки , но те така се сдушиха , че сега като се видим не можем две думи да си кажем Mr. Green Винаги ще си спомням една случка лятото -не се бяха виждали почти два месеца  - леле то не бе боричлкане , и търкаляне по земята на кафето срещу нас.Умрях от срам.Всички ни гледаха укорително(или поне на мен така ми изглеждаше)  , докато двете магарета обират всичкия прах по земята.Свихме се на една маса под едно дърво , та да не виждат хората , на кого са тези деца Joy
А снощи навръщане от лекарката.Ели се спря пред един вход, подобен на този , в който живее Лили , и като се запъна Кати , та Кати и иска да влиза.Обяснявам и че във входа е тъмно , значи Кати я няма , те пък взеха , че светнаха ooooh!....и така , някак си се откопчихме от там.(Лили ако четеш - това беше входа на Гери)
Хем сега се среща с други деца в яслата , но дори не им знае имената , но забелязах , че всички други я познават , даже сиимала гадже , който не признавал никого освен нея , но пък Ели , не признава никого освен КАТИ Mr. Green
В този ред на мисли да ви попитам - децата ,които ходят на ясла , създават ли си приятелства там?

# 196
Здрасти момичета Heart Eyes-на нощната смяна поздравления-наистина ме развеселихте Hug Hug
Кали Heart Eyes,Мики Heart Eyesот Тина Киркова ще да е,Б също е на 7ми и е по друг тип диване Joy(Честито и на Алекс и на Кайо и на всички астрални близнета  bouquet)
Атаките и интереса на Б са насочени основно към мен,любовта също Joy.Вече съм сигурна,че ще стане мамолог Joyвъпреки,че е отбит постоянно проверява дали гърдите ми са още две Joy(понякога ги изброява 5)обеснява как са негови и колко ги обича,чак прекалява да ми рови в деколтето.Заспива като си напъхва там ръката,иска по цял ден да съм монокини Crazy
Има ли други отбити кърмачета с такъв интерес към гърдите на мама(Зоичка Heart Eyes ти бе споменала,ама Б е много краен и не проявява интерес към други гърди-само към моите )
Кали ама ти от нощна директно в сутрешната мина-не дей така пази се Hug
Дейзи прегръщам те Hugа ти за алергичния обрив правиш ли нещо newsm78
Пусни верно снимки от клубчето-иначе съм навита да е там общия рожден ден-направо страхотно
Момичета Heart Eyes аз също разглеждах сайтове на детските клубчета за рождения ден на Б и в албума на Двете феи ви има вас-на миналия рожден ден на мартенчетата,както сте пред клуба с децата Hug
Ади  Heart Eyesпри мен пък съм забелязала,че е обратното ако съм без Б мъжете ми кавалерстват,отварят врати,спират,помагат,подават ръце(напълно излишно) а като съм с Б и се случи нещо все гледат на страни(например преди месец ни се разглоби колелото на улицата-ама се разпадна яко,гумите напред,едно желязо се изкриви назад и като го бутах вместо напред се кривеше настрани #Crazy,и как хем да го бутам, хем да водя Б.........всички на улицата се обърнаха настрани и аз се направих на Херкулес в едната ръка Б в другата колелото и така до в къщи(нямаше как да го пусна Б сам да ходи ,защото бяхме на улицата а тротоара беше с паркирани коли.Също колите по улицата ми даваха зор Crossing Armsа като съм сама ми дават път)Също един магазин има до нас само със стълби е ,веднъж ми се наложи и пак всички се правят,че не виждат накрая само една баба ми помогна.Затова на опашки още повече още повече сред млади хора по лесно е сама без дете.
Тасинка Heart Eyesстрахотни неща може Дани-направо е свръх надарено дете  bouquet
Веси Heart Eyes аз давам от нашата храна,но ти можеш да слагаш подправките накрая след като отделиш порцията на Маги или всеки сам да си подправя.
ох имам още да пиша но Б ревна Hug

# 197
Хайде добро утро и от мен,
снощи бърборих,бърборих и тази сутрин се успахме със Симона за детска градина  Tired и сега са си двамата вкъщи /което за мен е добре ,че поне си играят заедно/
Веси и Алекс яде всичко което хапвме ние ,но винаги гледам да готвя без сол ,а овкусявам с по малко пикантина  .

Мила, сестра ми кърми до 2 годинки племенника ми и след като го отби беше същата история но за няколко месеца интереса му отшумя и спря да и прави проверки на гърдите  Grinning А между другото въпросния ми пламенник е двуметровото момченце с очилата Heart Eyes /на снимките е гушнал Алекс/

Дейзи ,те отоците бързо ще ти спаднат ама дано да сте си оправили отношенията и да си по спокойна  Hug че аз след такива моменти направо не съм на себе си  Tired

Мила ,абе и аз вчера си помислих ,че и Боби е на седми пък е сравнително кротко детето та или си права ,че е от Тина Киркова или сте си разменили датите със Зоуи  Wink Joy

# 198
Привет, момичета Hug Hug
Страхотно емоционално зареждане ми направихте тази сутрин. БЛАГОДАРЯ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Само не знам как сте успели да се включите и сутринта толкова рано Joy Joy Аз съм такава поспаланка, че и вечер си лягам по-рано и сутрин ставам по-късно ooooh!
Дейзи, по кое време ще сте в ЦУМ? Иначе за нас от 4 години 14.февруари е Рожден ден, тогава е родена племенницата ми Heart Eyes Затова пък си организираме такива празници, когато си искаме...
Пожелавам ви хубав ден, макра че няма как да не е такъв след среднощните подвизи на Мики и Кали Heart Eyes Heart Eyes

# 199
Лили, в ЦУМ ще съм по обяд, иначе разливането си тече целия ден.

Отоците не минаха нито от леда, нито от студа, писна ми от сутринта да обяснявам, че съм била на купон  Laughing Кали, мъж ми се почувства виновен още снощи. Аз съм доволна, че се наревах, изхвърлих напрежение, което трупам от доста време и сега се чувствам прекрасно...до следващия път  Crazy Тъпата алергия не мога да я разбера от какво е, на няколко месеца без причина се обривам по лицето и ръцете, миналия път беше през септември, кожата ми става адски червена, суха, болезнена, опъпчвам се. Сега е същото, блъскам се с витамини, мажа се с кремове, а от вчера почнах да пия Алиния Кларитин. Този път доста дълго продължи, повече от седмица и адски се изнервям, защто си боли, на всяко миене на ръцете ме боли Confused на лекар най-вероятно няма да ида, щом няма да се мре и не е спешно, ще почака  Crazy

# 200
Здравейте и от мен! Hug
Кали, Мики , добре че бяха снощните ви писания, аз не можах да спя и поне не ми беше скучно, благодаря   bouquet hahaha Само дето като спряхте да пишете до 4 то не беше броене, въртене, а бе ад, не знам защо сън не ме хваща Tired

Дейзи, аз също се подувам яко от плач и освен лед слагам краставица-има някакъв ефект, но пък не е кой знае какво.Мини през някой магазин за козметика и поискай крем за подути очи, веднага ще спаднат отоците.Моя го изхвърлих иначе и марка щях да ти кажа, но помага зверски.Това, ма.ната му , ще мине, по-важно е двамата да се разберете.По едно време с мъжа ми се карахме доста често и да ти кажа, това е най-ужасния период в живота ми.След като се скараме сериозно не мога да спя, да ям , а бе не съм на себе си, рева като бебе. Често ми се случва да имам работа и хората по светофарите ме гледат като извънземно, а аз си плача, не мога да се владея става ли дума за него или децата.

Подкрепям казаното от Мила, на мен също много често като съм с детето ми се случва да не ме забелязват уж.Спомням си, когато бяха кметските избори, отивам във Френската с Тино за ръчичка и се наложи да чакаме, защото имаше поне 5 човека преди нас.Той се скъса да търчи, да се въргаля по пода, искаше да влиза в стаята, пълзеше по земята, взех го на ръце, а е доста тежък. Всички ни гледаха  ето така  Shocked и никаква реакция.Онзи ден по Витошка щях да се бия с две девойчета селски(моля да ме извините)Правеха някакви ремонтни работи, аз бутам количката, Тино до мен и мъжа ми.Имаше място точно колкото да мине количката, а детето след мен държа за ръка, а тази ми ти невъзпитана се бута да мине преди нас, бутна количката искаше и Тино да смачка. #Cussing out Те си говорят двечките и това си е.Честно да ви кажа не знам как са възпитавани такива индивиди, като масово забелязвам такова отношение. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Тазя, Дани е страхотен направо!  bouquet БРАВО!!!!  bouquet

Аз вече много време давам на Тинко от нашата храна, като отделям преди да подправя.Яде и по заведения и навсякъде

Ставам вече, че с мъжа ми ще излизаме и само ми мрънка да се оправям

Лек ден на всички, целувки  Hug

# 201
  • София
Не ви е срам, не мога да ви изчета #Crazy Mr. Green

А някой да се е чувал с Безмерна как ли е  Heart Eyes Още малко и остава. Дано са ОК.

# 202
Вчера е била активка в седем без малко вечерта, дано да е ок

# 203
Сега приспах Б и сядам да си допиша Hug

Габи  Heart Eyesосвен да им организираме една спаринг среща Joy

Мики  Heart Eyesама Б не е хич кротък ,по скоро е по несамостоятелен и затова се върти все около мен,аз около него,мъж ми около мен -изобщо сме като онази пиеса на Бранислав Нушич за Луната,Земята и Слънцето Joy

Нелче Heart Eyesза резултата исках да ти пиша-аз като бях бременна бях на 28години и бхс ми беше нещо от сорта на 1 към 120 което е много голям риск за тази възраст(за примерно 35 май е нормален)
Най сигурна за мен си е феталната морфология при Димитрова или Томова Peace
А Дани Heart Eyes писа преди 3 дни може да няма време.

За 14 планирахме почивка(живот и здраве още не ми се разказва,че туко се провали)Иначе преди час отворих един шкаф на мъжа ми и видях,че е запазил висички картички и стихотворения,които ми е писал(даже има едно сандъче с 10000 сърчица и на всяко ми беше написал нещо любовно-сега пак ще си ги прочета) и ми стана много мило.Аз не мога да пиша още по малко поезия за разлика от него но съм му рисувала картички и тях си пази милия.Ние  го празнуваме 14 Heart Eyes.

Ох бавачката ни е на очни от 4ти и пак съм сама с Б(предната седмица пък не идва защото нали Б беше болен)
Изморена съм SadБоли ме гърба Sad
Вчера беше супер,че бяхме в парка и така времето бързо минава -дано свършва вече тая гнусна зима.

На всички болнички стискам палци да оздравяват Praynig

# 204
Привет! Hug

Днес тотално се скапах  Rolling Eyes Юджи вдигна Т  Sad явно е същия грип,като при Петя/тя поне се подобри/ та така...........явно пак ме чакат безсънни нощи  Confused

Дейзи Hug защо не пробваш да пиеш Зиртек,на мен много ми помага при алергия  Peace
С Дани/ Bezmerna/  Hug вчера се чухме,тя е добре,но Писи е още болничка  Laughing 

# 205
  • София
Да ви кажа нещо смешно. Онзи ден дадох на Дени да ми пипне корема и бебчето го ритна 3 пъти  Laughing и такъв кеф падна. Само тичаше и казваше на всички " бебе, гол, бебе, гол" и показва как ритнало Joy И после като дадох на Любо да пипне  и той не му дава и му бута ръката и вика " Не тате, не" Joy Ревнуваше hahaha паднахме от смях.

мики с глас се смея като ви чета как говори Алекс. Дени сега проговаря и много се забавляваме. Ей страхотна възраст са, уникално е преживяването Heart Eyes

# 206
Привет мацки!

Ей как ме развеселиха среднощните писания на Кали и Мики  Joy  Hug  Успях да се отърся малко от в4ерашното преживяване

За Моло-вете вземете и мен с Анна-Мария - при нас положението е същото , кошмар е шопинга с нея, то не е ти4ане из целия магазин, влиза в вси4ки пробни подред, взима дрехи, бута обувки, по ескалаторите е нон-стоп, последния път едвам успях да пробвам само един панталон. В Манго навърта сигурно 1 км в ти4ане , аз се скривам да видя дали ще се разреве 4е ме няма, а на нея хи4 и не и пука не се оглежда изобщо за мен, продължава в същия дух докато не я взема на ръце и я изнеса докато тя реве и крещи "Мамо икам долу, Ани ти4а" Simple Smile

Нели, много яко това с "бебе гол"  Joy  Joy  Joy

Джеси, кофти работа дано бързо се оправи Юджи!

Аман ве4е с тези грипове  и тази зима,  нямам търпение да дойде пролетта, хубавите дни, морето! Писна ми да джапам в калта и мръсотията

Веси, и аз давам от нашата храна на Анна-Мария от отдавна, общо взето готвя с доста подправки (когато готвя де...) ина4е яде и по заведения, но само изпитани заведения, гъби съм давала няколко пъти, единственото което не съм май е само мед все още  newsm78

14 го празнуваме, общо взето на тази дата се запознахме с Лъчо Simple Smile Дейзи аз може да намина да те видя Wink

Кате, нали във Варна има някакъв страхотен детски център Портокал май беше, казват 4е било много хубаво, може там да направиш РДто на Преско

# 207
  • София, център
Здравейте,

Ейййй едвам станахме сутринта, Иво си легнал в 5, аз послушно в 2 часа...

Мина всичко за 5 минутки в университета...имаше кавалери, ахкащи какички... "перфекциозно"  Mr. Green!!! Така, че вече официално пак съм студент...

Много готино настроението днес ( тук ), все така да е!

Днес е много студ навън, бяхме в НДК, а детето облечено като за яка пролет, щото нали ходихме до университета - от там с такси и аз не я навлякох... замръзнаха ми ръчичките.

daizy моя позната е с оплаквания като твоите и ходи на лекар и като медикаменти не мога сега да ти кажа какво взема, но задължително ръцете на сухо и с гумени ръкавици, когато нещо ще се мие... детето да го къпе мЪжО... Mr. Green

айде чао... отивам да подвия крак, а между другото куцам като стар кон, защото нещо съм защипала нерв с тазобедрената става и се РАЗГЛОБЯВАМ... ПЕНСИОНЕРСКА РАБОТА Mr. Green

# 208
Здравейте на всички Hug
Аз не съм много редовна като вас, но с тези две зверчета в къщи нямам почти никакво време Laughing Едва успявам от време на време да прочета нещо, но ви се радвам отстрани  Heart Eyes Гледам кой на шопинг, кой на почивка....екстра сте си Laughing
[/quote]

За 14 планирахме почивка(живот и здраве още не ми се разказва,че туко се провали)Иначе преди час отворих един шкаф на мъжа ми и видях,че е запазил висички картички и стихотворения,които ми е писал(даже има едно сандъче с 10000 сърчица и на всяко ми беше написал нещо любовно-сега пак ще си ги прочета) и ми стана много мило.Аз не мога да пиша още по малко поезия за разлика от него но съм му рисувала картички и тях си пази милия.Ние  го празнуваме 14 Heart Eyes.

Mila mama , лелеее  това истина ли е? ooooh! 10000 сърчица??? Помислих, че съм объркала нулите нещо Laughing Вие направо сте страхотни!Поезии, картички....супер. Аз не мога да се похваля със същото. Не че не се обичаме, ама явно не си падаме по такива идеи Sick А е тоооолкова хубаво!
Ние за съжаление няма да празнуваме тази година(отново Sick) , защото мъж ми ще е на работа, както на почти всеки празник  Crossing Arms (Готвач е в ресторант  chef) Ама кво да прайш - такъв ми бил късмета Mr. Green

ketito ,  това с "бебе гол"  и мен ме накефи много Joy

# 209
кети... супа гол, бебе гол... ГОЛеми специалисти сте  Simple Smile

Дени как реагира за бебето. какво му обяснавяш, какво разбира?

Общи условия

Активация на акаунт