Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 617
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ох, аз днес съм адски обстоятелствена и съжалявам, че пълня темата, но ми се говори и ме интересуват тези неща, за които си питам. Иначе не съм чак толкова досадна  Hug  Simple Smile

Тити, най-вече се интересувам, защото лесно получавам алергии от мазила и сега тези експерименти, които си правя са голям риск, знам си. На това масло против стрии съставките ми изглеждат ок, но заради ароматите да не вземе да ми възнегодува кожата  Praynig това ми е шубето. Че ако стане тая работа, после трудно...  Но както и да е, засега няма проблем като гледам и няма да го мажа всеки ден, а ще си ги редувам - другите 2 марки се видя, че ми действат добре и се радвам.

Иначе за костите... аз както се видя на срещата съм мини женица и е добре да се поразтегна, защото нали искам да раждам нормално, та поне да се направи път на младежта  Laughing Е, все пак надявам се да е нормален симптом, да не се окаже нещо проблемно това...

# 121
Метнах се на трамвая - бременна, потна, с мазна и миришеща на Бог знае какво глава - и чак в центъра на фризьор  Joy
Joy Joy Joy

да, зехтинът е ефикасен, и със зехтин се мажа, но остава миризма, и някои дрехи хартисват Simple Smile не е съвсем ок да се изкъпеш, намажеш и да излезеш/а и леко загрява, така че е за по-студения сезон, през лятото ще е малко кофти, а точно тогава ще се мажем най-много/.
Аз с ароматизираната мас съм много доволна, особено сега в студеното време - наистина загрява. Омекотява ми по такъв фантастичен начин кожата, че даже и гърдите ми най-после се чувстват човешки. Но се притеснявам лятото как ще е  с това загряване #Crazy Сега постоянно ми е студено и се навличам като ескимос, но съм чувала че в по-късните етапи на бременността умираш от жега. Така ли е?

# 122
 по-скоро се застраховат. Заради повишената чувствителност към миризми и съставките на някои етерични масла. Не се бъзикам, пише го, но не ми се търси сега точен състав.

Пърл, щом лесно получаваш алергии - не смея повече да ти хваля тези неща. Аз нямам алергии, не съм чувствителна  към масла, а и мисля, че натуралните масла са по-подходящи, отколкото бялата козметика със силно химичен състав.

# 123
Иаме си ПИШКА
Докторката каза че е 100 % МЪЖ !!!! Grinning
Огледа му всички органчета , всичко му е наред , върви една седмица по-едър и да и е яко дупето на майка му как ще го ражда ако се е метнал на баща си / родил се е 4 кила /  Laughing
Ако мога ще кача клипчетата от прегледа в общото ни албумче и снимката с пишока  Laughing

# 124
  • София
Индиа123 , аз имам от време на време болки в кръста и понякога съм като гипсирана направо,но при мен май само като попрекаля с чистенето.

Относно почивките , аз съм на прага на истерия.Адски много ми се ходи на море,а и съм зарибена по ходенето на палатка. Според вас, кое би било по разумно - да отида в 8ми месец на море на палатка , или с бебе почти новородено на палатка живот и здраве  newsm78
Офф, това с новороденото бебе на палатка ми се струва много екстремно newsm78

# 125
Данибон честито ти мъжленце  Grinning.
ЕЕЕ блазе на тези, които вече знаят какво ще а е бебето.Аз умирам вече от любопитство и то не че ми е важно,аз нямам претенции, но съм сключила сделка с мъжът ми, че ако е момче той избира името,  а ако е момиче аз.Дано утре на ЖК лекарката каже поне предположение ,че не ми се чака до 18.02.  #Crazy

# 126
Относно почивките , аз съм на прага на истерия.Адски много ми се ходи на море,а и съм зарибена по ходенето на палатка. Според вас, кое би било по разумно - да отида в 8ми месец на море на палатка , или с бебе почти новородено на палатка живот и здраве  newsm78

Според мен е еднакво шантаво....Но все пак май бременна е малко по-малко рисковане си мисля, все пак малкото човече е по-нежно от бременната луда жена  Laughing /това казано в най-добрия смисъл/ Ние сме били на палатка с малката, ама беше на 2 години и нео и изобщо не съм се притеснявала. После обаче открихме кърлеж в косичката й. Абе изобщо -комари, кърлежи...помисли си разумно, а до тогава има много време!

# 127
Данибон, честита ви пишка  Hug
Ние още незнаем какъв е нашият бебок, миналият път не застана удобно, за да го видим. Така като гледам обаче, повечето от бебчовците ни са с пишки  Joy , май е мъжка година  Joy
Иначе хремата ми продължава упорито, взех си стеримар, дано да облекчи положението, щото е направо непоносимо.....

# 128
Данибон Добре дошла в мъжкия отбор да му мислят мамите с женски hahaha
Експа аз също съм фен на палатките,но мисла че с новородено бебена палатка си е направо безумие!Но сигурно и ние тази година ще рискуваме и ще си заведа бремменния тумбак на някой язовир в Родопите

# 129
  • София
Danibon Честито!!!
Как ти завиждам, че прегледа е минал и всичко е наред. Аз ще стискам зъби още почти месец до 21.02.
А тук тъкмо си говорехме с колежките, че моето бебе ще бъде едро, нашия татко се е родил 5 кг. И той е от Бургас, не знам там нещо от морския въздух ли, много едри бебета се раждали  Laughing

# 130
абе и аз си мисля, че и двете са лудост, но чух скоро от познати, как са си водили двумесечно бебе на палатка и това ме окуражи някак.а мъж ми и той полудя покрай мен /каза че сме щели да го калим така / Laughing

# 131
Abloy дано да е грешн калкулатора,т.к. ние искаме момченце но по него ми показва 90% момиче, по двете таблици момче. В крайна юсметка да е живо и здраво пък каквото ще да е просто ме дразни факта че все още неможем да разберем.

emzi зехтин мед и ракия помагат на 200% поне съм го пробвала много пъти (от трите неща слагаш еднакви количества и го разбъркваш хубаво)

danibon аз имах подобен метод но вече ми свикнаха и не хваща ред. Когато си купя нещо влизам в къщи и казвам "Ей пате виж какво съм ти купила" а той  Shocked #Crazy newsm78 и в тоз момент му казвам "Ми добре щом не ти харесва аз ще го нося" Mr. Green

За работата май ще работя до велик ден 25.04.2008 след това си взимам отпуската и после 45 дни полагаемия болничен ако няма проблеми до тогава. Иначе ако се наложи за болничен си взимам без да се чудя и да се стискам като вас.

# 132
  • София
[За работата май ще работя до велик ден 25.04.2008 след това си взимам отпуската и после 45 дни полагаемия болничен ако няма проблеми до тогава. Иначе ако се наложи за болничен си взимам без да се чудя и да се стискам като вас.
А защо ще си взимаш годишния отпуск, заради заплатата ли? Аз мисля да си го пазя за после, когато ще ми се е събрал отпуск за 3 години и когато детето тъкмо ще е тръгнало на детска и ще почне да боледува, а аз ще си стоя вкъщи 3х20 дена и ако кихне, аз веднага го оставям вкъщи, нещо такова съм замислила.

# 133
Здравейте и от мен, не съм писала май пак отдавна, но то не ми остава време, докато прочета всичко, което сте написали.....
Относно годините ми - на 26 съм все още, аз си редактирах поста тогава, но явно Ивончето не го е видяла.
И аз вече нямам търпение да разбера пола, за мен също няма значение, но таткото умира да знае; само събирам мнения тук от колеги и роднини и искам да видя кой ще познае в крайна сметка  Simple Smile. А съм на преглед чак на 08.02, но не знам дали ще ме гледа тогава на видеозон, че то нали само 2 се полагат по здравна каса, а вече веднъж ме гледа, но много се надявам да разбера, иначе чак след няколко седмици като отида за ФМ, а не ми се чака толкова.
И как ми се иска вече да усещам бебо, а още нищо  Sad, дано скоро и на мен да ми се случи, сигурно е много вълнуващо.
Аз също мисля ако нямам никакви проблеми да си работя до 45 дена преди раждането, макар че понякога много ми се иска вече да си седя вкъщи и да си почивам, но уви....
Хайде стига съм писала, че май много дълго стана.
Добре дошли на новите мами и бързо оздравяване на болните  Hug

# 134
А съм на преглед чак на 08.02, но не знам дали ще ме гледа тогава на видеозон, че то нали само 2 се полагат по здравна каса, а вече веднъж ме гледа, ....

А какво ти прави на прегледите, като не те гледа на видеозон?

Общи условия

Активация на акаунт