Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 647
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте дами. Аз не съм писала от преди Нова Година, мисля или нещо такова. Разбира се, не можах да изчета всичко - то една ли тема е и две ли са. Боледувах малко, даже още не ми е минало - моя гинеколог ме информира, че можело по 8 парацетамола на ден да изпивам (аз толкова през целия си живот не съм изпила, камо ли сега да взема да се гълтам с такива количества), даже Оспамокс ми изписа, така си и изхвърлих рецептата. Народна медицина и това е - за кашлица някой беше питал - освен всичко друго чай от борови връхчета, от мащерка, лукчета по цял ден в устата.
За болничните - аз мисля април примерно вече да съм си вкъщи. Записахме се за 29 март за море в Хургада, и тъкмо след това въобще и няма да ходя повече на работа, нещо такова. Някой от вас планирал ли си е почивка някъде за по-далечна дестинация от нашето черноморие?
Хайде, поздрави от мен и  Hug на всички нови мами.

# 106
Здравейте и от мен   bouquet
На всички болни бързо оздравяване  bouquet  Астарта не се паникьосвай, и не предизвикай лошото ... не си спомням кой беше писал по-горе, но наистина за бебчовците са много вредни нашите притеснения

Позволете и едно въпросче ... Доки ме праща на фетолия ехокардиография /това е преглед на сърцето на бебчето чрез ехограф/ правела се през 20г.с ... препоръча ми Томова  newsm78 някой знае ли нещо по въпроса  newsm78

Днес бях на БХС, ако знаете как ме досрамя...моят корем беше най - голям ... и не стига това ами изпратих мъжо за папкане след това  Blush  да не би да заслабна, след вземането на 5-те милилитра кръв  Laughing вече съм +5кг

# 107
  • София
Marigold, много хубаво сте направили че сте си планирали море. И на мен ми се ходи някъде, обаче хем не искам да е по-нашето море, хем не искам да пътувам много... #Crazy Чудя се за Гърция, ама не знам през март дали става. По-късно не искам, защото вече ще приличам на кит и не искам да се излагам  Embarassed Ако някой има идея да я дава насам. Иначе ще си остана без почивка това лято  #Cussing out

# 108
Икаров от аптеките, да. Почти навсякъде има. Сега пазарувах от Санита на Мадрид, добре заредена е.
Жожобата и бадемовото са повече за коса. Пшеничното е чудно за стрии. Прасковеното и кайсиевотоса  универсални, кайсиевото го дават и за масаж на бебета, гроздовото е подходящо за омазняваща се кожа, а макадамиата е ново, което казват, че  е уникално и също много подходящо за стрии, но още не съм го ползвала. \По-скъпо е.

Шада, нали все за тази ехокардиа говорим - това е ФМ, като Томова обръща много внимание на сърцето. Аз съм ходила миналия път при нея, и сега ще ида. Можеш да разчиташ на нея като специалист.

# 109
  • София
Marigold, много хубаво сте направили че сте си планирали море. И на мен ми се ходи някъде, обаче хем не искам да е по-нашето море, хем не искам да пътувам много... #Crazy Чудя се за Гърция, ама не знам през март дали става. По-късно не искам, защото вече ще приличам на кит и не искам да се излагам  Embarassed Ако някой има идея да я дава насам. Иначе ще си остана без почивка това лято  #Cussing out
Ооо, не, раничко е. Но пътуването със самолет трае 1 час до Анталия примерно (че е по-евтино от Гърция, затова го давам за пример), тъй че 1 час все ще се изтрае някакси. До Хургада се пътувало 3 часа или нещо такова newsm78...

# 110
  • Варна
Аз пък бях на разходка. Времето е чудно.
Здравей нова мама Simple Smile.

# 111
Пърл и симпатюхче, зарежете го това масло против стрии на Икаров. Вземете си всичко друго на Икаров, но не и това Simple Smile аз сега се обзаведох с пшенично, прасковено и масло от макадамиа. фен съм голям  Hug

Чакай аз по тази тема да си те питам още. Добре, де... тук на маслото против стрии пише, че съставът му е гроздово, пшеничено и кокосово масло. Що да не е добро?  newsm78 Само понасмърдява доста защото е видно, че са попрекалили с ароматите, но като състав от тия 3 масла не е ли хубаво?

# 112
Днес ходих до аптеката за масло на Икаров против стрии,но се отказах ,защото в листовката пише да се използва след 4-тия месец.на бременността.Затова ще изчакам.Ще си взема пак на "Кокона и майка".С него кожата ми се чувства ок!

Март месец може да е топло в Гърция ,но морето още е студено.Миналата година бях на о.Крит за 3 седмици в края на март и началото на април, и определено не ставаше за плаж и къпане!

# 113
Тити, аз вече бях на ФМ...при Томова ме пращат специално за сърцето и затова си помислих, че тя гледа само сърцето

# 114
Мами, искам да ви питам - не е много по темата - на някой случва ли му се да го боли под кръста ( ханша и дупето ) обаче като нерв сякаш. Вечер е особено силна болката , като седна на дивана след работа и след това не мога да стана .
Иначе за мазане съм чувала за най-обикновен зехтин, че бил много ефикасен .
Хубав ден от мен!  love001 

# 115
Мами, искам да ви питам - не е много по темата - на някой случва ли му се да го боли под кръста ( ханша и дупето ) обаче като нерв сякаш. Вечер е особено силна болката , като седна на дивана след работа и след това не мога да стана .

Не си сама, аз имам този проблем. Кръста не, но таза (дето викаш ханша и дупето) и отпред срамната кост просто...

# 116

Чакай аз по тази тема да си те питам още. Добре, де... тук на маслото против стрии пише, че съставът му е гроздово, пшеничено и кокосово масло. Що да не е добро?  newsm78 Само понасмърдява доста защото е видно, че са попрекалили с ароматите, но като състав от тия 3 масла не е ли хубаво?

а точно заради миризмата де Simple Smile по същата причина ползвам не стимуланта им за коса, а бадемовото им масло. Миналата бременност си слагах малко стимулант за коса. Един ден се намазах/а той стои към 20 минути и се мие/ и видях, че не съм включила бойлера. Включих го, ама тогава водата спря. След половин час си викам, баш като съм бременна, да не си правя експерименти, косата трябва да се измие, и тръгнах из квартала да търся фризьор да ме измие. Обаче никъде няма вода. Метнах се на трамвая - бременна, потна, с мазна и миришеща на Бог знае какво глава - и чак в центъра на фризьор  Joy
А кокосово масло не съм ползвала никога, не знам неговата миризма и действието какво е. И какаово масло имам, но то така да се каже, възбужда, стимулира, затова сега не го мажа - а иначе е прекрасен продукт за застаряваща кожа.

да, зехтинът е ефикасен, и със зехтин се мажа, но остава миризма, и някои дрехи хартисват Simple Smile не е съвсем ок да се изкъпеш, намажеш и да излезеш/а и леко загрява, така че е за по-студения сезон, през лятото ще е малко кофти, а точно тогава ще се мажем най-много/.

Тези болки - да не би вече да се разтягате, и затова? Все едно ти се разместват кокалите? Има ги тези работи.....

# 117
Астарта стискам палци всичко да е наред с теб и детето!Но не се притеснявай много!Нали са ни ваксинирали като бяхме в 8 клас точно заради това!Направи си изследвания за антитела за да се успокоиш!
Данибон аз мисля да си взема стволови клетки!Ориентирала съм се към КриоСейф!Съхраняват ги в Белгия за период от 20 год.,а след това детето ти решава дали ще продължи да ги съхранявя или ще се откаже!Сумата е големичка но това е еднократна сума за тези 20 год.Става въпрос 3325лв!В сайта им прочетох,че има опция да се изплаща разсрочено чрез банка ДСК!Първоначално се плаща 700лв,които са за сетовете за взимане на кръв ,самото взимане и транспортни разходи!След това получаваш документи ,в които ти казват дали е било успешно транспортирането, извличането и замразяването на стволовите клетки и тогава ти пращат и квитанция за останалите пари!
А аз днес установих в какви граници е достигнала разсеяността ми от бременноста!Отидох да давам кръв и урина за изследване!Дадоха ми чашка и бележка първо за урината.Влязох в тоалетната и както си държах чашката в ръка така бодро си се изпиках в тоалетната hahaha JoyДобре че след две минути успях да източа няколко капки и за чашката Embarassed

# 118
Индиа123 , аз имам от време на време болки в кръста и понякога съм като гипсирана направо,но при мен май само като попрекаля с чистенето.

Относно почивките , аз съм на прага на истерия.Адски много ми се ходи на море,а и съм зарибена по ходенето на палатка. Според вас, кое би било по разумно - да отида в 8ми месец на море на палатка , или с бебе почти новородено на палатка живот и здраве  newsm78

# 119
Момичета, а видяли ли сте , че на "Стимуланта за коса " на ИКАРОВ пише че не се се използва при бременност ???

И мен ме пишете към схванатите Баби вечер  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт