Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 627
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Пумичка извинявай. аз съм се объркала с часа  Grinning. аз съм от 14.40, и много извинявай ако съм те объркала .А предложението да се запознаем  на живо още важи.Ще ми е много приятно  Wink

# 91
Eмзи ето го , не знам защо не е излязъл на предния ми пост

http://club.biberonbg.com/read.php?5,599271,620839

Експа , обаче уцели с колко да си объркаш часа  hahaha На пумичка сигурно и изкара акъла  Joy

Патишонка , звънкай като ходиш по магазините ,за бебешлъци . И на мен ми се ходи , но нямам с кого а сама като кукувица не ми се обикаля .Аз дадох ли ти мобилния си или само си мислех ? Абе какво става с  маймунка , не се е вясвало скоро това момиче , да не е болна , вие нали поддържахте връзка ?

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:56 от danibon

# 92
Хем купувам, хем няма още летни неща и купувам най-вече за тримесечни бебешори, разни по-есенни дрешки.

Аз бих те посъветвала да не купуваш дрехи толкова напред. Моята вървеше доста дребна и дрехите за 3м (уж есенни) ги носеше на 5-6 (зимата). Вземи си най-необходимото за начало, а после ще прецениш по-добре кой тип бодита, ританки, блузки са ти най-удобни и колко дебели ще са ти необходими Peace

Особено за началото препоръчвам бодита и блузки, които не се обличат през главата Peace Ей такива например - има ги с копчета или връзки.

Бебето (в първите месеци) доста се нерви ако се облича през главата, а пък и при първо дете майките са по-неопитни и обличането е трудно Sad След 3-4 месец вече процедурата е изпечена и на мен не ми правеше впечатление какви са Laughing

За цветовете - винаги можеш да вземеш бели, жълти, зелени и подобни неутрални цветове, ако пазаруваш сега Wink

# 93
  • София
ekspa, и аз ще се радвам да се запознаем Hug
Дотогава ще тръпнем заедно. Как я чакам тази дата  Sunglasses

# 94
Мерси danibon.
Успех на всички мами които днес са на преглед  Hug и да разказвате после

# 95
danibon темата за стволовите клетки ме вълнува доста напоследък! Истината е, че чакам да дойде 08.02. да отида при моята гинеколожка да ми каже всички подробности. Всеки ми казва различни неща - някои, че струва 3 хил. лв. до 20-тата годишнина на детето и в нета така пише, а чесно казано аз съм гледала репортажи и предавания, че освен тези 3 хил. лв. се плащат и годишни вноски  Rolling Eyes. Ако става дума за 3 хил. лв. ще го направя на всяка цена.

Разкажи ти какво знаеш!

# 96
Здравейте мили мами,
Още една юлска майка се присъединява. Термина ми е на 19.07.
Хубав и усмихнат ден желая на всички!   Two Hearts

# 97
Майра, точно такива бодита съм си харесала! За съжаление тук до сега не съм намирала голям избор на бодита, а и всички са с дълъг ръкав. Има два три модела, вече съм ги разгледала... Явно за по-летните дрешки ще трябва да изчакам още няколко месеца. На мен ми се искаше за начало няколко с къс и няколко без ръкав. Няколко по-тънички неща за отгоре... Бодита за отгоре (не като бельо) изобщо не мога да намеря.

Бавно бавно ще ги накупя, но сега ми е голям мерак и въобще не ми се чака да минат няколко месеца Grinning
А в магазините все ме питат колко е голямо бебето, какво е, колко тежи.... А на мен ми става неудобно, че съм тръгнала от толкова рано  Blush

# 98
Астарта, каквото и да е само да не те лови! Излизай веднага в болнични и се пази.

Емзи, мнооого си бях изпатила покнай един бронхит. Спаси ме само инхалация с лайка и сода. В 2л. вряща вода се запарва една шепа лайка и 1 с.л. сода. Правиш си инхалация около 20мин., но в никакъв случай не трябва да вдишваш горещи пари. Трябва да ти е приятно. Това е съвета на физиотерапевта.

Офф, и аз трябваше да съм днес на ФМ, ама док нали отсъства...та ще видим бебо във вторник.

india123, добре дошла  Hug.

# 99
  • София
jollity, аз мислех да работя до последно, но уви сега трябва да лежа и почивам. Имах толкова много идеи и планове за фирмата, но сега ще ги отложа за след раждането.
Откровено казано, ако не работех за себе си, щях да предпочета да си почивам и да не се претоварвам толкова. Сега ме е яд, че не намалих темпото по-рано и трябваше да получа кървене и контракции и изрично лекарско нареждане за да се спра:( Така  че не се претоварвайте, не си струва дори за собствена фирма, камо ли за чужда!
Астарта, дано да е фалшива тревогата, стискам ти палци, а ти опитай да не се притесняваш предварително.
Kokolin@, при мен точна така започна, хубаво е да те види лекар. И аз мислех, че е нормално, матката расте и т.н., но се оказа, че не е така. Често болките са заради това и не е притеснително, но е хубаво все пак да прецени специалист.
Данибон, успех на прегледа днес, сигурна съм, че всичко е наред Simple Smile Това с бременните ботуши е наистина хитра идея и ще я приложа при първа възможност Joy
india123, добре дошла Simple Smile

# 100
Aстарта - дано да е наред всичко, не се притеснявай! Стискам палци Hug

И като сме го ударили на сънища да си кажа и аз Laughing Отново Ивончето е главен герой, както в съня на Дуци - избрани сме за реклама на някаква американсака фирма - с едни бабешки флорални нощници и огромни тумбаци казваме - Фирма.../не помня коя беше - най-доброто за вас и вашето бебе Mr. Green И повтаряме до безкрай. А целия интериор - легълца, одеалца, килимчета и всичко,всичко в този идиотски флорално-бабешки десен. В синьо Crazy После голям смях падна, ама не помня за какво.

# 101
Здравейте, мацки. Благодаря на Ивончето и Пърл за новата тема   bouquet
Пърл и аз си купих това масло на Икаров, но просто то смърди невероятно ужасно и се отказах да го ползвам. А и е толкова мазно, че брррррррррр. Tired Оставям го за последните месеци- просто не мога да го дишам, а и съм сигурна, че ако се намажа вечерта длед душ, дори и на другата сутрин  ще разгоня колегите Crazy Мисля след време да го ползвам за дупето и краката- по-нагоре няма да го изтарпя. Толкова ли не можаха да го ароматизират Thinking
Инъче, засега карам на обикновени балсами за тяло и чакам другата седмица приятелка от Германия да ми донесе специални мазила от там.  Party Купила ми е дори кремче за зърната с витамини за момента когато живот и здраве почна да кърмя  Flutter
Малко дълъг пост, извинявайте  Embarassed
Аз все още нищо не съм купувала, още ми е малко странно да купувам, но майка вече е купила космотавта за догодина  newsm78
Успех на мамите дето са на преглед днес  Peace

# 102
Пърл и симпатюхче, зарежете го това масло против стрии на Икаров. Вземете си всичко друго на Икаров, но не и това Simple Smile аз сега се обзаведох с пшенично, прасковено и масло от макадамиа. фен съм голям  Hug

а се обзаведох и с "бременно" списание Сабрина  hahaha вчера с бременни безшевни бюстиета, и с три бременни лака за нокти  hahaha и с две локумени вафли специално за бременни, понеже нямаше шоколад с цели бадеми за бременни  hahaha

виждате, че съм на кеф, това е защото хлапето засега се отърва с ангина. Можело да бъде заразна, каза педи, да не го целувам по лицето. е, вчера той ме целува цял ден по лицето, и по устата вкл.  Tired

# 103
И като сме го ударили на сънища да си кажа и аз Laughing Отново Ивончето е главен герой, както в съня на Дуци - избрани сме за реклама на някаква американсака фирма - с едни бабешки флорални нощници и огромни тумбаци казваме - Фирма.../не помня коя беше - най-доброто за вас и вашето бебе Mr. Green И повтаряме до безкрай. А целия интериор - легълца, одеалца, килимчета и всичко,всичко в този идиотски флорално-бабешки десен. В синьо Crazy После голям смях падна, ама не помня за какво.
Joy Joy  Joy
Аз пък се скъсах да сънувам езера и риболовци, които вадят разни големи риби hahaha С тия сънища голям смях пада

За ходенето на работа - мисля да го преустановя в момента, в който защитя дисертацията, а вече имам дата - 27 февруари  bowuu Имам доста отпуски и ще си пусна всичките дни. С тая чувствителна матка преумората и стреса не ми понасят особено. Най-важното сега е мъничето да се роди живо и здраво. Работата няма да избяга - обичам си я много, ама детенцето ми е най-скъпо и който от шефовете ми не го разбира - да си гледа работата  Naughty

# 104
Пърл и симпатюхче, зарежете го това масло против стрии на Икаров. Вземете си всичко друго на Икаров, но не и това Simple Smile аз сега се обзаведох с пшенично, прасковено и масло от макадамиа. фен съм голям  Hug

Аз имам и кайсиево и от жожоба, но пшеничено не си купих. А аз тези неща на Икаров (и на Кокона) си ги купувам по интернет, щото никога не се сещам като излизам, а като съм в къщи винаги се сещам  ooooh! . А къде ги продават, в аптеките дали има? Или в разни козметични магазини да търся.

Общи условия

Активация на акаунт