Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на пола на бебето?
-
Как се изчислява продължителността на бременността?
. аз съм от 14.40, и много извинявай ако съм те объркала .А предложението да се запознаем на живо още важи.Ще ми е много приятно
На пумичка сигурно и изкара акъла 

След 3-4 месец вече процедурата е изпечена и на мен не ми правеше впечатление какви са 
Това с бременните ботуши е наистина хитра идея и ще я приложа при първа възможност
После голям смях падна, ама не помня за какво.
Оставям го за последните месеци- просто не мога да го дишам, а и съм сигурна, че ако се намажа вечерта длед душ, дори и на другата сутрин ще разгоня колегите 
Купила ми е дори кремче за зърната с витамини за момента когато живот и здраве почна да кърмя 

Имам доста отпуски и ще си пусна всичките дни. С тая чувствителна матка преумората и стреса не ми понасят особено. Най-важното сега е мъничето да се роди живо и здраво. Работата няма да избяга - обичам си я много, ама детенцето ми е най-скъпо и който от шефовете ми не го разбира - да си гледа работата
. А къде ги продават, в аптеките дали има? Или в разни козметични магазини да търся.