Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 641
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз карах някакви шарки на дърти години, след средното образование. А съм ходила и на ясла като дете, и на детска градина.
Astarta, съвсем не е задължително да се заразиш, дори и да не си ги карала. Сигурна съм, че нещата ще са наред.

Инка26, ходих 3 пъти при д-р Танев и съм супер доволна, но не е от приказливите, преглежда те, казва ОК си, или е си и толкова.
А на ЖК ходя при Капка Атанасова в МД. Та тя ми изписа Но-шпа и 2 Бусколизина мускулно 2 пъти на ден. Та според мен от тези инжекции ме боли главата,  Sick се появи като страничен ефект. И всичко това защото на допир матката ми и се стори напрегната. Не знаааааааам вече, толкова хапчета през живота си не съм пила.

# 76
Астарта, дано да не е права сестрата и да е скарлатина  Praynig (по-малкото зло все пак). Но и да е рубеола - спокойно - ако се докаже че малкия е болен и ти нямаш антитела, ще те подложат на терапия с гамаглобулин. Когато се знае предварително, поне могат да се вземат мерки и всичко да се размине без проблеми. Всички ще ти стискаме палци нещата да се развият по най-добрия възможен начин.  Peace

# 77
Аз съм един абсолютен експериментатор.  #Crazy

Купувам различни мазила за бременни против стрии. (Нали важно било да се намери подходящата козметика, която действа най-добре на дадената кожа  Laughing). Та, имам кремовете за бюст и тяло на Мустела, за бюст и тяло на Кокона & Майка, масло на Икаров против стрии. Всеки ден редувам Коконата и Мустелата, като досега не бях пробвала Икаров, защото пише, че е препоръчително да се ползва след 4-ти месец.

Днес реших да го пробвам, нали се водя 5 мес. от известно време. И... разбрах защо е трябвало да изчакам  Mr. Green Това нещо мирише ужасно - на букет от най-гадните треви на земята, само на това мога да го оприлича  Joy Но още по-странното е, че аз както обикновено не се ограничих само в зоните гърди, корем, бедра, а си намазах цялото тяло както си правя с другите козметики и докато ми миришеше даже отворих вратата на банята за да се проветри, но продължих да си се мажа  Sunglasses И сега не мога да избягам от миризмата на букет от най-гадните треви на земята   bouquet  Laughing Просто.....

П.П. Докато пишех това осъзнах, че съм свикнала с миризмата  newsm78 Бе, лудостта бавно ме обсебва...

# 78
  • София
Честито на Тони 79! Пожелавам ви всичко най- хубаво!

Емзи , единствения бабешки илач който знам за кашлица е смес от зехтин , ракия и мед и се

Много помага, наистина.

Астарта , изчакай резултатите от изследванията, надявам се всичко да е наред!

Мин. път работих до последно, дори си мислех, че няма какво да правя 45 дни вкъщи. Минаха ден, два и ми беше много хубаво. Времето беше чудесно за разходки и така, само, че родих след 27 дни  Simple Smile А за шофирането, можех да си карам до последно. Проблема беше с паркирането, защото тогава живеехме в центъра и един ден след обикаляне сигурно час си намерих едно местенце, но много малко, паркирах и когато си отворих вратата, не можех да мина с огромния корем, направих няколко маневри и пак не успях, накрая седнах зад волана и се разревах като магаре.  Crazy

# 79
  • Варна
Toni_baraboni , аз почти всеки ден си имам главоболие и без инжекции. Така, че ще се жертваш. На мен също ми казаха, че имам чувствителна матка, било характерно за по- притеснителните. Аз на ЖК ходя при д-р Мирчева. Изключително съм доволна. Каза ми да пия ношпа и магнерот. Сега пия само второто. Ношпа само при силни болки. Ходя и при Танев. Затова питах.
Pearl, и аз имам масло на икаров, но съм го забравила. И аз чаках да дойде 5 месец. Значи да не го опитвам Joy?

# 80
Емзи , прочети този линк , мисля че ще ти е от полза  Peace

# 81
  • София
Милата Астарта  Hug Силно стискам палци всичко да наред Peace
vessi_to, и на теб бързо оздравяване!
И аз днес съм на вълна разболяване. Събудих се с леко дразнещо гърло и сега много ме е страх да не се разболея. Ама аз съм си виновна, снощи си легнах с не особено изсъхнала коса.
А мъжът ми замина в командировка за три дни и ми е едно криво. Много ми липсва Sad
Тони_79, честито госпожо Grinning Много щастлив семен живот ти желая! Как е да направиш сватба в студено време?
Много мъжки бебета, бре ей. Оставете едно и за мен  Wink
Преди малко прочетох, в един сайт, че от 15-та седмица бебето започва да чува. Аз мислех, че е от по-късно. Rolling Eyes Някой знае ли нещо по този въпрос?
jollity, аз мисля в началото на юни, живот и здраве, да изляза в майчинство. Ще си взема колкото имам отпуск и после 45-те дни.
danibon, Дуци, чакаме ви след прегледа да разказвате Peace

# 82
danibon не виждам линк newsm78

# 83
Преди малко прочетох, в един сайт, че от 15-та седмица бебето започва да чува. Аз мислех, че е от по-късно. Rolling Eyes Някой знае ли нещо по този въпрос?
Имам едно топче, което е като бижу, за бебето е(казват, че го чува. И след като се роди звука от въпросно топче го успокоява), на него пише, че се носи след 20-та седмица Thinking

http://www.babye.co.uk/shopp654573848

Цитат
Mexican bolas are beautiful pendants from mexico for pregnant women to wear. the magical and soothing sounds of the bola relax the baby during pregnancy right up to being born into the world.

all the bolas make a special chime as the woman walks or moves. this sound is heard by the baby from around 20 weeks in the womb. by regularly wearing the bola low on the belly, the baby will recognise and be soothed by the sound. the bola's chimes will continue to comfort the baby after birth too.

# 84
Здравейте,

първо пожелавам на всички които имат неприятни контакти с грипа да оздравяват.аз го прекарах и ви съветвам да не се оставяте изцяло на само лечение.ще споделя и един бабешки лек за успокоение на болки в гърлото.тъй като при мен това съпътства дори и най- леката хрема, аз съм доста доволна от действието му.в топло прясно мляко слагате кафена лъжичка сода бикарбонат.вкуса не е неприятен но ако ви се стори гадничко може и малко мед да се добави.

Астарта всичко ще отмине, и едва ли болестта ще навреди ,толкоз на бебчо колкото притесненията ти    bouquet

а и едно въпросче ми се върти в главата.Може да ми се е сторило, но в някоя от предишните теми мисля ,че някоя от вас писа,че има час за д-р Марков за ФМ на 18.02. Тъй като и аз съм тогава в 14.20 часа  сте ми е приятно да се запознаем. Wink

# 85
Дуци , тъкмо си мислех за теб че нещо се скатаваш и не се появяваш днес и ти изригна с това топче  hahaha hahaha hahaha
Може наистина да има ефект , ама много ми стана смешно като го постна това  Joy  Joy  Joy Аз на детето му говоря отдавна  , но предимно неща от рода , дай мама да измислим какво да ядем ? Дали мама да не сис сложим допълнително още една чинийка ?  Laughing
Ох момичета извинявайте че днес всеки втори пост е моя и почти аз изписвам темичката , ама вече яко ме тресе нервата . И мъжо само ми звъни да ме дразни дали вече съм минала при доки , като много добре знае от колко часа съм на преглед  Grinning
Дуци стискам ти палци на ФМ всичко да е наред   Hug А някой писа че и Ивонка е на преглед днес . Ивонче и на теб стискам палци и да разказвате после веднага , да обменим емоции . Дано да са приятни за всички  Praynig

Сега в новините имаше репортаж за стволовите клетки . Някоя от вас мисли ли да съхранява стволови клетки за детето си ? Аз много бих искала , обаче много парички  Sad Защо не го направят по-евтино да може повече хора да си го позволят  #Cussing out

# 86
  • София
еkspa, аз съм на преглед при д-р Марков на 18.02 и най-интересното е, че и аз съм от 14.20 Rolling Eyes Май ще трябва да звънна да питам какво се случва... Thinking
Дуци, искам и аз такова топче. Откъде си го взела?

# 87
Заглавието е като писано за мен! Grinning До сега бях толкова сигурна, че е момиче, а сега като има съмнения за момче и се чудя какво е, как да го наричам, какви неща да купувам... Нямам търпение да отида пак, но ще поизчакам, защото пишките май си личат добре чак към 18 седмица...  newsm78

Откакто влязох в четвъртия ме е обхванала една треска за купуване на бебешки неща! Всеки ден правя едни обиколки, уж за да си разнообразя маршрута и все някак случайно попадам в бебешки магазини...
Голям проблем! Хем купувам, хем няма още летни неща и купувам най-вече за тримесечни бебешори, разни по-есенни дрешки. Пък и няма голям избор на бодита, а аз държа дрешките да са от една част. В резултат на това, че няма, съм взела няколко от две части - вече четири  Blush - хем купувам за грешния сезон, хем сигурно е грешния размер, хем не са бодита... Ама трае ли сърце да чака!

Имам и още няколко хубави придобивки - една хавлийка за баня, една възглавничка с черешови костилки против колики и една от тези големите възглавници за кърмене - сууупер е удобна и вече само с нея спя. Навирам си я под главата, между краката, зад гърба... А за гледане на телевизия - просто е безценна.

Някой друг в пазарска треска като мен?  Grinning

# 88
  • Варна
Спокойно на всички изнервени, запазете самообладание бе момичета ..  Crazy всички сме изперкали, аз сега само си мисля дето си беше навряло главата бебето на ФМ, дали не е заклещено и дали му е наред .. Иначе аз съм маааалко по-добре с настинката. Пак носа ми е запушен , но съм по-свежа от вчера. Дори се обляках, а не съм по халат цял ден като вчера..Но ще се възползвам от боничния до вторник - за първи път ползвам болничен все пак .. Crossing Arms Пак ви казвам, пазете се от вируси и успех с виждането на пола на бебетата  Mr. Green Heart Eyes

# 89
Пумичка, една прителка ми я донесе от Белгия.

Патишонка, вижда се дали е момче или момиче не само по половите органи, помня че Мазнейкова обясняваше за различни тазови костици.

Дани, аз писах, че Ивона е на лекар. Заедно сме. Даже с още една мама от тук, обаче тя не е писал отдавна и не й помня ника Blush

Общи условия

Активация на акаунт