Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на пола на бебето?
-
Как се изчислява продължителността на бременността?
се появи като страничен ефект. И всичко това защото на допир матката ми и се стори напрегната. Не знаааааааам вече, толкова хапчета през живота си не съм пила.
(по-малкото зло все пак). Но и да е рубеола - спокойно - ако се докаже че малкия е болен и ти нямаш антитела, ще те подложат на терапия с гамаглобулин. Когато се знае предварително, поне могат да се вземат мерки и всичко да се размине без проблеми. Всички ще ти стискаме палци нещата да се развият по най-добрия възможен начин.

Но още по-странното е, че аз както обикновено не се ограничих само в зоните гърди, корем, бедра, а си намазах цялото тяло както си правя с другите козметики и докато ми миришеше даже отворих вратата на банята за да се проветри, но продължих да си се мажа
И сега не мога да избягам от миризмата на букет от най-гадните треви на земята
Бе, лудостта бавно ме обсебва...
А за шофирането, можех да си карам до последно. Проблема беше с паркирането, защото тогава живеехме в центъра и един ден след обикаляне сигурно час си намерих едно местенце, но много малко, паркирах и когато си отворих вратата, не можех да мина с огромния корем, направих няколко маневри и пак не успях, накрая седнах зад волана и се разревах като магаре. 
Силно стискам палци всичко да наред 
Много щастлив семен живот ти желая! Как е да направиш сватба в студено време?

- хем купувам за грешния сезон, хем сигурно е грешния размер, хем не са бодита... Ама трае ли сърце да чака!
Пак ви казвам, пазете се от вируси и успех с виждането на пола на бебетата