Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя полът на бебето по време на бременност?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Как се броят седмиците и месеците по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на пола на бебето?
-
Как се изчислява продължителността на бременността?

. Тази сутрин сестрата в яслата ми каза, че според нея дететнцето било болно не от скарлатина, а от рубеола. Тъкмо се бях успокоила малко. Сега само чакам шефа ми да дойде, за да го питам да си ходя и хуквам по доктори. Ще си направя изследване за антитела към рубеола, но много се обърках с тези лаборатории - в Бодимед ми казват, че струва 15 лв и става готово същия ден, а в Лора, че струва 30 лв и става готово за седмцица
. И как ще издържа цяла седмица докато излязат резултатите
. Направо ще се побъркам, имам чувството, че нито мога да мисля, нито да правя каквото и да било, направо съм се вцепенила от ужас. Извинявайте, че ви натоварвам, но просто няма с кого да споделя, а ще се пръсна
.
как ще откараш до юли, не знам

Не се бях сетила за тоя номер, моя все мърмори като си купя обувки. Имала съм много.