Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 611
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
То и аз си го помислих ама нека да дойдат и ще си кажат. Ние с такова нетърпение да ги чакаме.

То пусто женско любопитство, сигурно сън няма да ни хване ако не пишат Crazy

# 151
Агата, Купа не им се чудете на лекарите  за ЖК по здравната каса.Повечето рядко се напъват и стараят.Аз ходя в частен кабинет примерно при една лекарка по ЗК.Тя жената си има ехограф в кабинета си и от 3 ходенета веднъж ме е гледала,а за утре се надявам да завтори Simple Smile.А за меренето даже кръвното не ми е мерила, пък какво остава за друго,но аз за да не се мина я ползвам само за направленията за изследвания, а си ходя в Токуда на ЖК отделно, където прегледите са обстойни и от там трупам снимки на бебчо за семейния албум  Sunglasses.

Аз също ходя по здравната каса, винаги ме гледа до сега. Преди също бях по здравната каса и пак всеки път ме гледаше. Но пък не ми мерят кг, кръвно и такива работи.

# 152
Дуци и Ивончето никакви ги няма. Какво ли стана с тях?

Сигурно са отишли някъде да си похапнат порядъчно след прегледа  Laughing

Ей, големи сте сладурки Heart Eyes
Много сте забавни, Агата с тоя сън ме закопа Joy Joy Joy
Аз пък чакам МОМИЧЕ. Фръц, фръц, надула съм се като въшка Mr. Green
Ивона сама да си каже какво е нейното бебе, че да не ме бие после. Мъжът ми искаше момче, но живота понякога е справедлив Laughing
Пърл, вярно ходихме да се почерпим Simple Smile
В събота ще плуваме ли Hug

# 153
Ааааа, аз сънувам мн готини работи- сега ако се настроя мога и теб да сънувам  Laughing

И аз имам новини от Дуци и Ивончето-о-о-оо, ама да си кажат те  Mr. Green

# 154
Хайде Честита девойка на Дуци.
Ама и вие какви сте нетърпеливи всичките Laughing
Дуци искаме повече информация. Как премина прегледа?? Какво гледа? Как е апарата?? Искаме да чуем всичкооооооооо

# 155
  • София
Момичета, като почнахте темата за болките в кръста да споделя моя опит и аз. В събота и неделя имах адска болка в кръста, на която не обърнах внимание. И преди да забременея ме е болял кръста, така че нищо ново уж. Майка ми каза, че не е добре, да се обадя на доктора. Не го направих:( Вчера се появи зацапване и ходих на лекар. Оказа се, че имам контаркции, докторът каза, че болката в кръста е била от тях:( Обадете се на лекаря си и се консултирайте с него. Дано да е нещо безобидно при вас Praynig 
ekspa, аз имам същата сделка с моя - аз ще избера името на момата, той на момчето:) Имам чувство, че е момиче, затова лесно се реших Wink
Данибон, честит ти син:) Нямам търпение да качиш снимките.

# 156
Оф, аз ходя по облаците и забравих да честитя на Дани пишката Blush Hug

Апарата е супер, има го на сайта му на д-р Марков. Той е голям пич и ме кефи, че ми говори по име. Гледа абсолютно всичко много подробно. Сърце, бедра, ръчички, крачета, глава, мозък, нос, всичко. Дълго продължи прегледа, чак по едно време ми стана зле Blush Записа ми на диск снимки и филмче, но още не съм ги разгледала, защото сега си влизам. Взе ми 60 лв., още съм в по-ранна бременност, за това. Казах му, че съм го сънувала и че ми казва пола(това още с влизането) и той ме пита какво ми е казал в съня Simple Smile Казах момиче и той ми отговори: Да, момиче е Grinning
Записах си час пак при него за 10-ти март Simple Smile

# 157
Коколин   Hug от София съм...днес ми казаха за двама лекари от там -  Павлова и Велковски, но Доки каза че Томова била най-добрата  newsm78  и май ще ходя и на двете места  Thinking

За стволовите клетки и аз се чудя ... на мен пък ми казаха, че освен сумата, която се заплаща първоначално, имало и друга която се плаща ежегодно за поддръжка  Money  Money  Money  та не знам колко точно банки да обера ...

Дани и аз се отнесох....честито МОМЧЕНЦЕ

# 158
Катче и аз за това се реших на такава сделка ,но и да е мъжко нищо не губя.Той моя си е решил на баща му мъжкото да се кръщава.Но ще спечеля независимост в избирането на момичешкото име  Sunglasses.и няма да е на свекървата със сигурност  Twisted Evil

# 159
Аз пък чакам МОМИЧЕ. Фръц, фръц, надула съм се като въшка Mr. Green
Ивона сама да си каже какво е нейното бебе, че да не ме бие после. Мъжът ми искаше момче, но живота понякога е справедлив Laughing
Пърл, вярно ходихме да се почерпим Simple Smile
В събота ще плуваме ли Hug

Ами хайде, честитутка Simple Smile   bouquet

То какво друго могат да правят две бременни след преглед: 1. Да плюскат; 2. Да пазаруват. Първото ми се стори по-правдоподобно в случая Simple Smile

То с тия кореми в събота по-скоро ще плАваме отколкото да плуваме  hahaha

# 160
Дуци честита ти мома  Grinning,
 А да те попитам ,това със записа на прегледа на диск не се плаща допълнително или се плаща?Питам от любопитство ,защото съм чувала, че на някои места се плаща отделно.

# 161
Мисля, че е 10 лв. newsm78

# 162
Дуци, Данибон, честито! Дайте снимки де Crossing Arms

За стволовите клетки - аз преди бях чела, че количеството принципно не е достатъчно да се лекува по-голямо вече дете. А за България някои фирми, клиники или там където се съхраняват не гарантирали, че ще ги запазят за твоето дете Shocked Ама това ми е бегло инфо от четенето тук във форума - за всички решили - проучете добре условията Peace

# 163
мерси за инфото  Wink.
подаръка за таткото ще ми излезе тънко, само 10 лв  Laughing

# 164
а  на интересуващите се за стволовите клетки....
прочетете това
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=1909

Общи условия

Активация на акаунт