Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 607
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Опитах да кача в общия албум, не стана, В снимка.бг също не стана. Не знам какъв му е проблема Shocked

# 166
Дуци честита ти мома  Grinning,
 А да те попитам ,това със записа на прегледа на диск не се плаща допълнително или се плаща?Питам от любопитство ,защото съм чувала, че на някои места се плаща отделно.

10 лв.   Simple Smile за съжаление всичко се плаща....

# 167
Дуци , много се радвам че ще си имаш момиченце !!! Hug    bouquet А Ивонка къде се скатава ?
Искам помощ , не мога да кача нищо в нашето албумче , аз нямам снимки а само клипчета от по 1-2 секунди ,но и тях не занм как да кача . Помогнете ми , много искам да ви покажа наследника .
Като започна прегледа и нащето момче се беше хванало с двете ръце здраво за плацентата и доки бая го побутна да се пусне  Laughing
И забравих да ви кажа че ми пусна сърцето да го чуя  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Хаха , аз снощи не можах да спя от притеснение , тази вечер няма да мога да спя от вълнение ....  Laughing

# 168
  • София
kupa,  и при мен положението е същото.  ooooh! Мери ми корема, килограмите и кръвното. Аз ходя за изследванията, иначе си имам друг доктор.

Aгата ® , явно зависи от лекаря, ако има апарат в кабинета не му пречи да го използва. Ти си добре, килограми и обиколка на корема и сама можеш да си измериш.

Честито момченце на Данибон! stork-boy

Kokolin@ , доколкото знам, при контракции в по- напреднала бременност, но шпа е по- слабо лекарство и не може да успокои матката, която е доста голяма. Поне нещо такова ми обясниха първия път, аз пиех Магнерот от 6 месец.

Дуци, честито момиченце!  stork-girl

# 169
Дуци честита мацка  bouquet
Айде и малко момичета да се появят,че какво ще правят наш"те момчета newsm62

# 170
  • Варна
Дуци честита мацка  bouquet
Айде и малко момичета да се появят,че какво ще правят наш"те момчета newsm62

аз се бях изпопритеснила Rolling Eyes ...няма моми  ooooh!... ама ето ги, те срамежливи .. Crazy Embarassed Grinning

# 171
Дуци, Данибон, честито! Е, заглавието пасва точно на момента  Grinning!

Ей, бургаските момчета не са единствените, които се раждат едрички! Мойто мъж и той се е родил 4,500кг. и  ВНИМАНИЕ 62см.  #Crazy. Голям зор е видяла свекито  newsm78.

Пък за ЖК нямам думи. Че то, ако не те гледат на видеозон, какъв е смисъла да ходим изобщо? Аз кантар и сантиметър си имам в къщи, пък от скоро преватизирах на свекито апарата за кръвно  newsm78.

Като сте си се забъбрили за болки я ме светнте какво представляват тези контракции, че и да ми се случи няма за зная?  Embarassed

Добре дошли на новите мами!   smile3525

# 172
Еее, Дуци - страшен тандем ще сте двечките с дъщеря ти!! Честито!

Ивончето, нещо е срамежлива.

Катинче, ти май се изгуби...

Междудругото, май няма да се отчета на водна гимнастика този уикенд, тъй като се налага да пътуваме до Пловдив. А може и да си ида до Стара Загора!!! С нетърпение чакам събота сутрин.

Ооо, чакайте да ви споделя за един бебешки пловдивски магазин "Вис Виталис" (ако някои има път натам). Огромен магазин за Бебето (има и дрешки за детето). Повечето им текстил е тяхно производство и е на много прилични цени. Ще ходя да проверя и колички-молички и други неща. Чудех се за някоя бебешка борса в София, където мога да направя сравнение с Пловдивските цени. Някои ще препоръча ли "Всичко на едно място" бебешки магазин в София на нормални цени (не от рода на Mothercare)?

# 173
Аблов ,ако получиш контракция ще разбереш и без някой да ти е обяснявал , но все пак да кажа , усеща се като втвърдяване на корема там където ти е матката . При мен няма болки , само стягане и въпреки това не е приятно . И корема ти щръква , при мен все е дно съм си пъхнала малко пъпешче под кожата .

# 174
  • Варна
Danibon честито ти момченце!
Дуци, честита принцеса  Laughing
Аз живот и здраве ще разбера със 100% сигурност на 05.02. засега е 90% момче.

Danibon, изисаха ли ти нещо за контракциите?

# 175
danibon, хм, значи това било? Още като разбрах, че съм бременна изпитах такова схващане, но имаше и болка. Опитах се всячески да го обясня на гинкага, но тя ми се изсмя и каза, че ми било прекалено рано, без да ми обясни какво и защо. Е, после си полежах в болница де...

jollity, къде е този магазин "Вис Виталис"? Във вторник съм в Пловдив.

# 176
Данибон, Дуци, честито   Mr. Green Hug
Аз ще разбера чак на 15 февруари пола със сигурност.  Confused когато съм на ФМ.
На ЖК където ходя съм много доволна - и акушерката е много старателна и мила - всеки път ми мери кръвно, килограми, обиколка на корема. Говорим си подробно как съм, дали имам оплаквания и т.н., та дори и разни женски клюкини. Докторката е също голяма сладурана, всеки път ме гледа на УЗ, а като бебето беше по-мъничко - и на вагинален (където се виждаше по-добре), и на коремен (за да даде снимчици). Нямаше против и мъжа ми да влезе с мен, въпреки че ме гледа на вагинален повече, понеже е по-качествен самия апарат, а както някоя от вас беше писала някои лекари не пускали понеже "не било прилично"  hahaha Супер отзивчиви са двете и изобщо не си претупват работата Peace Явно си зависи от докторите. Защото не виждам как ще им се изхаби ултазвука примерно или нещо подобно Crossing Arms Докторката ме насочи и за БХС и фетална, и дори ми звъни по мобилния да ми каже резултата, за да съм спокойна преди да отида да си го взема.
Ходя и на частно в един кабинет, но там даже и дума не е отворена за такива екстри като БХС и ФМ, а доктора изражда в клиниката на Мазнейкова и беше логично да ме насочи към нея, но не  Shocked

# 177
Ха, ха, ха!  rotfImbo Като чета за вагиналния ехограф та си спомних нещо смешно.
Аз нали съм си с много стаж относно зачеването та по този повод лежах в МД преди доста години. Тъкмо въведоха първия вагинален и имаше само един лекар, който можеше да работи на него. Представете си улучих се от опитните зайчета. Правиха ми фоликулометрия и трябваше всеки божи ден да ме гледат с това животно. То и доктора не беше още много-много в час та ... аз надупена на магарето, 5-6 гинеколога събрани да се учат и гледат. Обучаващия беше меко казано неопитен и непрекъснато вкарваше и изкарваше накрайника. На няколко пъти почти да стигна до оргазъм  hahaha hahaha hahaha Те така 10 дена. 

# 178
Ха, ха, ха!  rotfImbo Като чета за вагиналния ехограф та си спомних нещо смешно.
Аз нали съм си с много стаж относно зачеването та по този повод лежах в МД преди доста години. Тъкмо въведоха първия вагинален и имаше само един лекар, който можеше да работи на него. Представете си улучих се от опитните зайчета. Правиха ми фоликулометрия и трябваше всеки божи ден да ме гледат с това животно. То и доктора не беше още много-много в час та ... аз надупена на магарето, 5-6 гинеколога събрани да се учат и гледат. Обучаващия беше меко казано неопитен и непрекъснато вкарваше и изкарваше накрайника. На няколко пъти почти да стигна до оргазъм  hahaha hahaha hahaha Те така 10 дена. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ти направо ме уби-оргазъм а Joy smile3503

# 179
Abloy , аз не съм jollity Laughing , но намерих Интернет страницата на магазина Вис Виталис, тъй като се заинтересувах и аз от местонахождението му в Пловдив.
ето линк : http://www.visvitalisbg.com/indexx.html

Общи условия

Активация на акаунт