Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 596
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Вис Виталис няма ли в София? Много ми е познато, а в Пловди не съм ходила скоро newsm78
Аз също отпадам от групата по аеробика, защото цяла нощ не съм спала от запушен нос.
А синковеца ми уж се оправяше, нощес пак вдигна температура Confused След малко ще го водя на лекар, тамън и мен да прегледат, че и гърло нещо ме боли Rolling Eyes

# 181
Дуци ,на страницата им не пише да има във София магазин.То това е май нещо като борса ,от която зареждат магазините.

# 182
вис виталис в София предлагат различни магазини. Например съм купувала от базарите, търговските комплекси с щандове. Имат и магазин на Илиенци, но не знам точно кой е. Качествени дрешки.

ето, копнах от На пазар и този адрес:
Вис Виталис
Текстилни изделия за деца и търговец на детски стоки (колички, кошари, обувки, проходилки, столчета, храни и принадлежности)
ул. Пиротска №58, ВВР
02/9311440   

# 183
Здравейте на всички мами Hug,
Редовно чета, ама нещо все не ми остава време да пиша. С това хубаво време, нешо не ме свърта в къши напоследък.

Дуци, честито ти момиченце!   bouquet, а на Danibon честито момченце!   bouquet

Аз все още не знам пола на моето бебче. При последния преглед докторката каза, че не може да каже със сигурност, затова да изчакаме следващият. Ама чака ли се един месец?  Thinking Вече нямам търпение да идва 15.02, да видим тогава какво ще каже. Тайничко се надявам за момиченце, ама знае ли се. Иначе съм при Марков чак на 10.03. Надявам се всичко да е наред. Напоследък се чувствам доста добре. Нямам никакви оплаквания  Whistling и като че ли кошмарните два месеца останаха далеч зад гърба ми.

# 184
Момичета, работила съм с Вис Виталис преди - та за това ги знам. До колкото знам магазина е само един - в Пловдив, но може да имат поддристибутори (като този, които Тити и Дуци са намерили). Не знам обче за цените дали са същите.
Принципно е магазин за крайни потребители, но дрешките тъй като ги произвеждат, ги продават на едро. Официално е детска стокова борса, но обстановката е много уютна.

Аbloy, междудругото, точно до Вис Виталис (вляво) има още един детски магазин (но не си спомням името)... Можеш да го чекнеш и него

# 185
Иначе съм при Марков чак на 10.03.
И аз, и аз Simple Smile От колко си? Аз съм от 6 часа.

# 186
Здравейте мами!
На мамите ,които знаят пола на бебето,честито  bouquet!А на другиге,търпение!

# 187
Е Дуци аз съм от 14:20 Grinning

# 188
Дуци честито момиченце! Най-накрая някой да разнообрази,че както беше тръгнало ......

# 189
Данибон, къде ходи на лекар вчера?

Индия123, нали и аз преди няколко седмици се бях тръшнала точно заради този нерв. По принцип опашните прешлени са по-натоварени по време на бременността и може да имаш болки. Но ако преди бременността си имала оплаквания от кръст, опашка или нерв - сега малко се обостря.
Нерв е, който е прискрипан между прешлените и се възпалява. Понякога болката може да слезе и към крака. Гледай да се натоварваш по-малко, не се навеждай ами клякай... Друго не се сещам. При мен, когато се обостри се мажа с едно хомеопатично кремче и си вземам лекарствата.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 09:20 от Patishonka

# 190
  • София
Добро утро!
Честито на всички , които вече знаят девойче, или момък да чакат юни!
Аз живот и здраве утре ще разбера,че съм на фетална от 10 часа. Извинете за тъпия въпрос , ама нали е коремен ехограф?  Mr. Green
Иначе снощи ме "зардваха" с диагнозата на щерката - "пневмония с неустановен произход" ooooh! изписаха ни Панацеф трето поколение антибиотик и ще си го пием 10 дни. Татко ни и той кашля , той пък е на Клацид. Ще трябва да си взема болнични от в къщи май  Sad
Пак да кажа : добре че мама е у дома и се грижи за болните. Аз съм на работа и приключвам година , а то дойде и януари да се приключва вече   ooooh! ooooh! ooooh!
В неделя пак съм на изпит. Благодаря на всички , които ми стискаха палци! На предния изпит имам 6!
И още нещо, не мога да не се похваля : имам си вече кола! След дълго мрънкане , накрая мъжа ми ми купи ! "Опел за бременни" Laughing
сега трябва и да го подкарам ,че с години не съм практикувала.

# 191
  • Варна
Тази сутрин се събудих и се сетих, че трябва да сте написали за прегледа вчера. Веднага прочетох.
Честито момченце на Данибон!
И честито момиченце на Дуци! Много е хубаво да си имаш и от двете.
Но най- важното е, че всичко е ок.
Да кажа и аз за ЖК, мен също ме гледат на ехограф всеки път. За ттова се плаща допълнително. Аз съм много доволна. Много внимание ми обръщат.
Четох малко от темата на юнските мами. При нас е по- забавно Joy.

# 192
Добро утро и от мен!

Дуци честито ти момиченце   bouquet както с казва твоя мъж е майстор - заради Пепи и художник - заради малката  Laughing нещо такова съм чувала, когато някой има и момиченце и момченце  Laughing

kami_ch,   леко и безаварийно каране  Simple Smile

Мен днес ме боли корем, не са контракции, ами някаква тъпа болка от двете страни  Thinking дали пък матката отново не се разтяга....някой друг има ли подобни болежки, а и да уточня че ме боли само ако се пипна  newsm78 май не го обясних както трябва  Laughing

# 193
Добро утро и от мен!

Дуци честито ти момиченце   bouquet както с казва твоя мъж е майстор - заради Пепи и художник - заради малката  Laughing нещо такова съм чувала, когато някой има и момиченце и момченце  Laughing

Mr. Green
Това ще му го прочета. А баща ми пък казва, че си бил взел поправителния сега hahaha

# 194
Здравейте мами  Simple Smile
Дуци, честито момиченце  newsm51  крайно време беше да се появи и мадама newsm03 на фона на всичките мачовци 
Относно Вис Виталис-наистина имат само един магазин, тоест стокова борса, от където зареждат други магазини. По принцип е за продажба на едро, но естествено няма проблем да се пазарува и на дребно. Добре са заредени и има голямо разнообразие и всичко, което е необходимо-креватчета, одеялца, храни, дрешки, памперси, книги, биберони, шишешта и каквото друго още се сетите. Намира се до хотела на Ванко1 и да завод Чайка, на бул.6-ти Септември, ако това ще ви ориентира по някакъв начин. jollity също беше споменала, че има още един магазин до Вис Виталис, мисля, че се казваше Денди, но не съм съвсем сигурна. В него обаче още не съм ходила и немога да дам отзиви....
Честита кола на ками-да си я караш безаварийно  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт