Мисъл една тормози ни сега: МоМчЕ или МоМиЧе е ЮЛСКОТО мъниче :)

• 16 591
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
kami_ch да ФМ е коремен ехограф просто оглеждат по подробно плода!Честита ти кола и безавариинно каране!

# 196
  • София
Благодаря за пожеланията! Душичката на теб ти желая да си вземеш и кормуването и веднага да се качиш да караш,че аз взех книжка , после забременях и се простих с шофирането за дълго време.

# 197
  • София
Здравейте момичета!
От вчера и аз се присъединих към Вас.
По принцип карам лека бременност - в началото ми се гадеше и съм повръщала няколко пъти, но общо взето се чувствам добре. Днес обаче чувствам някаква болка отдолу - по-скоро външно, а не в самия корем. Ох, незнам как точна да го определя.
Мисля, че 1-2 пъти ми се е случвало и преди, но не съм обръщала много внимание, че беше по за кратко, но сега си ме държи тази болка от сутринта - тъпа е, не е остра, но я има. На някой случвало ли му се е. За предишните пъти казах на гинеколожката ми и тя каза, ако искам да си купя но-шпа при нужда да го пия и че не е нищо страшно, но искам да чуя  дали Ви се е случвало и на Вас.
А за болките в кръста и на мен ми се случва от време на време и като съм си вкъщи единствено ми помага това да си легна за около 1/2 час и отминават.

# 198
Добро утро! Честит мъж на Данибон и госпожица на Дуци!
За прегледите при Марков - май много юлски мами ще ходим при него на 10 март, аз съм от 16ч.  Simple Smile
Много хубав магазин сте намерили в Пловдив, таткото е оттам и следващия път като ходим, ще го преслушаме, да видим дали ще си харесаме нещо.
Аз имам чувството, че от днес усещам бебето!  Hug Много ми е странно, едно такова пърхащо чувство в корема....Чудя се дали е бебо, но сигурно.....

# 199
Добро утро. Аз едва сега се размърдах CrazyОткакто съм болнични голям мързел ме е налегнал.
Вчера цял ден прилагах вашите лекове за кашлица и снощи спах за първа вечер нормално. Благодаря ви Hug
На Дуци ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА  bouquet
А Ивончето нещо се спотайва и си пази новините само за нея Heart Eyes
Всички болнички мами и малки дечица бързо да оздравяват Praynig
От 2 дни не усещам бебо да рита ConfusedДали е нормално да не ги усещаме всеки ден?
Някой знае ли нещо за Бухтичка, не се е включвала отдавна?

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 10:52 от emzi

# 200
Jollity душа златна, мерси за загрижеността  Hug Тук съм и ви чета редовно, просто рядко се включвам.

Днес бях на зъболекар, изписаха ми гелче за венци Arthrodant, паста Paradontax Classic и вода за уста Corsodyl.

Момичета само да ви кажа, че номерът с кивито нa гладно действа безотказно Embarassed

Чета че си говорите за склад за дрешки - толкова ли са хубави дрешките Thinking Нищо не ни прчи да се натоварим на няколко коли, като се позатоплииииииииииии кеф - шопинг терапия. Не толкова заради дрехите, а за шоуто. Тъкмо ще имаме повод да се срещнем с пловдивските мами  newsm47

Междудругото мисля да си поръчам количката от Италия...имам хора там. Много, ама много по евтини са и качествени, само трябва да кажа каква искам, но още не съм се ориентирала за марка и модел. Някоя от вас да има подобна идея или да е в час с италианските колички?

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 11:21 от Katinche

# 201
  • София
Темата е много актуална наистина:) Все ден новини за пола на бебчетата! Дуци, честито момиченце:)
Аз съм на ФМ при доц. Томова следващата сряда, дано да науча пола на бебчето и аз!

# 202
  • непостоянно
ETO MEEEE Mr. Green

Незнам защо Радина (т.е. Дуци) не е задоволила любопитството ви Mr. Green Нямаше да се разсърдя Wink ПАК ЩЕ СИ ИМАМ ДЪЩЕРИЧКАААА   4470 Heart Eyes Hug Доволна съм:D
Прегледът мина много добре Wink Д-р Марков е един доста симпатичен млад мъж Blush Гледа бебчето много обстойно и каза, че всичко ни е наред Hug Слава Богу! Дано и при всички ни нещата да са така Praynig
След прегледа отидохме да похапнем с Дуци и dimata, която не пише често тук, но чака момченце (аз пък да я изклюкаря Laughing).

Честито момченце на Данибон Hug Слагам ти  stork-boy

Добре дошли на новите мами india123, Ninche и qnidka Hug Лека бременност и здрави бебета на всички  bouquet (Нинче, дай малко повече инфо: термин, години...)

Агата, много ми хареса сънят ти  Mr. Green Развесели ме hahaha

# 203
вис виталис в София предлагат различни магазини. Например съм купувала от базарите, търговските комплекси с щандове. Имат и магазин на Илиенци, но не знам точно кой е. Качествени дрешки.

ето, копнах от На пазар и този адрес:
Вис Виталис
Текстилни изделия за деца и търговец на детски стоки (колички, кошари, обувки, проходилки, столчета, храни и принадлежности)
ул. Пиротска №58, ВВР
02/9311440   

Значи- в София е едно старо миризливо магазинче, комунистически тип - намира се точно срещу спирката на трамваите на пиротска, където са колоните. Няма нищо - няй много някоя пижамка и някое боди и от ония претруфените комплекти за изписване.
В Пловдив е много голям магазин, наистина продават много неща. Дрехите са бг памук, предимно за бельо подходящи, пижамки, гащички и подобни. Има колички Куини, Чико, и други марки по-евтини, много легълца и такова обзавеждане. Мисля, че не е нещо кой знае колко различно, в София също има магазини така добре заредени.
Малко по-надолу от Вис Виталис има един друг - там пък има повече дрехи, връхни също има доста и обувки.....
Това инфо е от лятото, но не мисля, че много драстично се е променило.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Д-р Марков във Фемина ли? Ако да, познавам го, работи в МД и е много симпатичен, брат му също е гинеколог Wink

# 204
Ето че взеха да се появяват и момиченцата  Laughing Честито на Ивончето   bouquet

# 205
Ивонче, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА  bouquet
Започнаха да се показват срамежливите госпожички Heart Eyes

# 206
Ивонче, честито и от мен   bouquet

# 207
Здравейте, милички Hug

Много ви благодаря за загрижеността и подкрепата Heart Eyes. Аз вече съм по-добре, макар че резултата от изследването е, че нямам никакви антитела към рубеола, тоест нито съм имунизирана, нито съм боледувала Confused. Все пак вече съм по-спокойна, защото педиатърката на Алекс ми обясни на дълго и широко, че щом той е ваксиниран, не може да ми пренесе заразата, защото мога да се заразя само от пряк контакт с болен. Каза  ми, че риска да се разболея от преносител е точно толкова голям, колкото и да го пипна в градския транспорт. Освен това (това за информация на всички, които имат моите притеснения) рубеола през последните няколко години почти не се срещала, благодарение на въведената ваксина Grinning. Тя ми показа някакъв дневник на заболяванията, в който е отбелязала в нейната практика през 2007 год. само един случай на рубеола, и то пак не на 100 % доказана. Така че вече съм добре Peace.

Дуци, Ивонче, честити ви розови панделки Laughing

Данибон, на теб честито пишленце Hug.

Аз след малко изчезвам на ФМ при Марков и довечера, ако Алекс ме пусне на компютъра, ще докладвам какво се е видяло. В последно време хич не ми дава да седя на компа, само той си гледа някакви филмчета и аз се дореждам до нет само на работа Crossing Arms.

# 208
Дали вече някой мисли за име на бебчето. Защото аз доста се замислям, ама таткото все вика"нека да наближи момента". То хибаво да наближи, ама ако не сме единодушни относно името ще настане суматоха #Cussing outАма аз да си призная не мисля много да се впрягам на баби и дядовци и ще си кръстя детето както на мен ми харесва, е може и на тати... Mr. Green

# 209
  • София
За име и ние не сме мислили ама изобщо. Аз нали съм мноооого суеверна и ме е страх да се зарадвам даже. Знам че е тъпо, ама... Може да стигнем до родилното и още да не сме измислили име  Laughing
Иначе мъжа ми не си е казал, но знам, че иска да го кръсти на някой от родителите си. Но няма да го огрее...

Общи условия

Активация на акаунт