Гоблени-17

• 45 419
  • 498
  •   1
Отговори
# 120
Джемма,браво прекрасен гоблен!

# 121
Джемма, страхотен е  Hug

# 122
Джемма, страхотни са ти гоблените, този ми хвана окото много а за първи път и мъжо да хареса нещо би ли дара схемата  Praynig
http://images14.snimka.bg/002416458.jpg

# 123
  • София
Здравче ,Кетри  големи красоти сте натворили. smile3525
Джемма и твоята зимна приказка е прекрасна.  bouquet

# 124
  • в зоната на здрача
страхотно е! къде ще си го закачиш?
Кате, браво! Здравче и на теб браво!
А гледам, че невените са вече закачени, къде ли......
Закачих ги на една стена.. Mr. Green/че къде другаде/,а стената е между хола и коридора там някъде.. Joy

Ketri, направо се влюбих в тия твои невени...
мисля си дали ще стоят добре ушити върху черна панама,какво ще кажете момичета?!
newsm78
Знам ли,може и да стане хубаво ,но е много трудна тая панама..нали ших едни котки и си извадих очите.

ОЛЕЕЕ чудесни са !!!  bouquetКога смогвате и по колко ръце имате се чудя аз newsm78
И едно леко въпросче имам пак- вие на девойката на вервако шихте ли фон?Панамата ми е с №712- малко е по-светличка, но такавасъм си я поръчала Mr. Green
Няма фон,какво като е малко по светличка,че моята каква беше-нали и тя е по светличка.

Джемма,голяма красота е това ,да знаеш..браво на теб. Hug

# 125
Момичета, да започна първо с въпрос, а?  Laughing Та да ви се намира преобразувател от Анхор в Ариадна?

За рамките на Здравчето и Кетри, които всъщност избира мъжът на Кетри: гледай сега колко е важно човек да има усет към цветовете. Харесват ми, харесва ми и избора на оранжевото в рамката на невените, подчертава ги някакси...
Здравче, конете сега ги виждам ушити за пръв път и така повече ми допадат. На картинката нещо не ме грабнаха.
Кате, коя е Ванина? Shocked 'Щото ако наистина си разбира от работата... Laughing
К Савова, добре си дошла!
Джемма, пусни го после, моля те, в завършен вид! Поздравления за труда! Знам, че не е било много лесно, доста цветове има!

# 126
К Савова добрте дошла!  Hug

Джема гоблена е страхотен!  Heart Eyes

Кате за пореден път се убеждавам че Пепи е върха!  Peace  Може да мина на комисионна......!  Joy

# 127
Момичета,направо ви завиждам колко бързо шиете...

Поздравления!!!

Goody, я кажи от къде си купуваш конци и панама...

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 22:11 от tuly

# 128
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,направо ви завиждам колко бързо шиете...
Докато прочета,че Alexandra си търси конци тя взе,че показа готов гоблен...
Здравка 79 също показа готов резултот бързо и скоростно...
Поздравления!!!

Goody, я кажи от къде си купуваш конци и панама...
имам запаси от софия
чиполиното е закрито и сега в КЗ няма от къде  Crazy

# 129
# 130
  • Съвсем в края на света
Искам някой да ми ушие невените, аз още като се появиха ги свалих, ама ...
Много са хубави ketri .
Здравче, айде разказвай, на каква панама с какъв бод си правила конете??
Джемма, гоблена е страхотен.
Иваничка, айде да те въпросна, схемите на твоите червени коли са от гоблените нали??
Картинките са различни като цвят от това което се получава. Няма го зеленoто. Аз го уших, така както беше дадено и после разших най-тъмно сивото и го смених със зелено.
И понеже като една истинска уфса пак ших пермин на Аида 14, мисля да го повторя на 16, със сменени конци, но след като ушия другите от серията.

# 131
  • в зоната на здрача
Бонбонелска ,Ванина е лелята в ателието/и то така се казва/,
та и тя си разбира от работата,ако не можеш сам да избереш ,тя ти предлага и се пробва ,ако не ти харесва пак и т.н.
Понеже говорихме за ефтини рамки...тази за невените излезе 32 лв,но пък са две,така че сега тя ми е най скъпа.. Laughing

ted_ ,ето за теб.. http://ewa3007.fotosik.pl/zdjecia/49

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 08:34 от ketri

# 132
ketri много ти блогодаря  Hug

# 133
  • София
Здравейте!
Качвам това: ето тук
Kita, нещо се обърка, аз искам да ги шия тея колички, но не съм ги шила още - показа я ушита geniko (извинете не ако бъркам...  Embarassed)

# 134
Здравейте!
Качвам това: ето тук
Kita, нещо се обърка, аз искам да ги шия тея колички, но не съм ги шила още - показа я ушита geniko (извинете не ако бъркам...  Embarassed)

Благодаря smile3525 newsm35

Общи условия

Активация на акаунт