Гоблени-17

• 45 430
  • 498
  •   1
Отговори
# 135
  • Съвсем в края на света
Ivanichka, не се бъркам никак.
Понеже знам, че имаше голям мерак да ги шиеш, мислях, че си ги разгледала и си по в час от мен. Simple Smile
Иначе Geniko, каза, че е шила с каквито има конци.

# 136
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Това е само за да не ме забравите.  Hug

# 137
  • sf
аз снощи почнах Ева-та. ама тая Аида 14 ми е много странна, сигурно защото за първи път шия на такава. една твърда, като картон направо и си е на квадратчета, т.е. няма дупчица в средата, нали тъй  newsm78
да не съм взела нещо друго?

# 138
Кетри, а това да не е ателието за което беше споменала по-рано, в Лозенец? В събота работи ли? А как му беше адреса? И ти благодаря, че ми отговори...!

Днес си купих кремава панама каунт 14 и конци Анхор за кончетата, като за целта минах и през магазина на ДМС. Има много пермински неща - големи, малки. Има и чудесни панами. Тази Аида, която аз си взех, обаче, е мека, не е колосана, но пак е много удобна. Просто от този цвят няма твърда. Имаше и канава за фъкане и шиене с вълнени конци, някой наскоро питаше...Прежди също имаше. Но имаше и едно малко на години девойче, с хубава глава и къдрава коса, което мама и тате май не го бяха възпитали много добре. Развали ми удоволствието от шопинг терапията! Sick
И в тази връзка, тъй като си взех конците вече, моля, не търсете преобразувателя, който издирвах вчера. Благодаря!

# 139
 donsita ,
точно такава е Аида14. Като колосана и без дупчица в средата.
Малко е изнервяща за шиене на разните половин кръстчета:)
 Бонбонелска, какъв преобразувател си издирвала ?
Питам само от любопитство:)

# 140
  • sf
Бонбонелска , аз да кажа вместо Кетри. "Ванина"-та работи и в събота. адреса е "Крум Попов"28.

а девойчето в ДМЦ ми се видя добро, няколко пъти пазарувам оттам? Теб какво те ядоса?

donsita ,
точно такава е Аида14. Като колосана и без дупчица в средата.
Малко е изнервяща за шиене на разните половин кръстчета:)

ааааа ок, викам си , да не съм взела някоя щуротия  hahaha 

# 141
 и с мен беше много учтива - може да не и е било ден. А дадоха ли ти подарък  Wink на мен винаги ми дават нещо - брошурка с цветя, с животни ...

# 142
  • sf
и с мен беше много учтива - може да не и е било ден. А дадоха ли ти подарък  Wink на мен винаги ми дават нещо - брошурка с цветя, с животни ...
  не уааааааааааааааа, сигурно не съм й харесала  hahaha

# 143
 Heart Eyes довечера любимия образ се връща и може би вече ще оправи скенера  Rolling Eyes
ще ти сканирам моите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
Нищо не ми подари, то няма и особено значение. Просто искам да е любезна и ласкаво да ме прилъже пак да вляза там. Беше тросната, малко кисела и дори поучителна. Търсех панама цвят "крем", тя ме "светна", че не било крем , а екрю. ДМС и Анхор я наричали различно. Това добре! Но после сърдито ми обясни, че всъщност било едно и също, просто едното било на френски, а другото на немски. Аз я попитах не може ли "cream" просто да е на английски, тъй като на самата панама пише на английски: DMC needlework fabrics, count 14 или нещо подобно. И това явно я разгневи и после...Обичам да съм учтива, казах "Довиждане", не получих отговор. Имаме и видима разлика във възрастта, което би трябвало да я накара поне да е малко възпитана, но...Ако в София има друг такъв магазин, то в този повече не бих влязла!  #Cussing out Пак й се ядосах, тъкмо ми бе поминало и дори вече си шиех! Mr. Green
Хипатия, от Анхор в Ариадна. Мислех да си взема Ариадна, по-евтино ще ми е, пък и те ми харесват, но така или иначе си взех Анхор (не че разликата в парите е кой знае какво за 10-ина чилета, напр.)

# 145
 Thinking напълно те разбирам бонбонелска - и аз имам един такъв магазин: "От игла до конец", този, който е близо до кръстовището на Пиротска и Ботев ooooh!
гадинката така ми тръсна каталога на Пъпетс, че подскочих - това ми беше и последното влизане там - другите два са по-добри, но не си спомням дали имаше Аида  Hug

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 19:36 от Goody

# 146
  • sf
тъпа работа, и аз много мразя някоя продавчка, станал нагоре с гъза да ми развали кефа от пазаруването.
тука при нас има едни такива в детския магазин с пюрета. адски ме дразнят, ама ми е най-удобен , иначе все се каня да не взлизам повече там  Crossing Arms

# 147
Бонбонелска,
благодаря за отговора:)
Ако бях влизала вчера в темата щях да ти дам този линк

http://www.haftypolskie.com.pl/index.php?p=thread_converter
 и момичето може би щеше още повече да те ядоса:)
жалко е как някой съвсем непознат може да ни развали настроението.
Просто не обръщай внимание, понякога хората си изкарваме лошото
 настроение на всеки, който в този момент ни попадне под ръка:)

# 148
Бонбонче явно с теб сме от една партия!  Wink Три пъти попадах на девойката, и трите пъти се държа много недружелюбно!  Confused Все едно и пречеше че изобщо съм влязла в магазина.........., пък и въпроси задавах... Sick Но пък майка и е друго нещо!  Peace Даже беше и достатъчно любезна да ми покаже как се фъка, въпреки че тогава само питах!  Laughing След три дни като вече си купих и килима, още по-любезно ми обясни как трябва да го "подплатя", и ако срещна затруднение ми предложи и такава услуга!  Peace Но както каза Хипатия

Жалко е как някой съвсем непознат може да ни развали настроението.
Просто не обръщай внимание, понякога хората си изкарваме лошото
 настроение на всеки, който в този момент ни попадне под ръка!

# 149
Дами и господа/нищо че си нямаме../,на Вашето внимание
gesh44,с поредния си мил и шарен пост.. Joy Joy.. Hug
reverance perko .... smile3531....a ,за господата,до колкото разбрах,понадничат от време -на време hahaha и току си харесат нещо "голичко".... Embarassed....А схемата на твоите прекрасни невени(които и на мен са ми в голяяяямата графа "следва"  Blush ) не е ли овална?

Общи условия

Активация на акаунт