Гоблени-17

• 46 044
  • 498
  •   1
Отговори
# 195
sissak мадамата си я бива, направо е екстра  Peace

# 196
Много благодаря.Мадамката особено си я харесвам,защото сама си направих схемата.Можеше и по-добре,ама толкова си мога.
А конете са ми готова комплектовка от "Милена стил".Сполучливи са.Ако обаче продължа да ги отлагам,ще ми изгният конците  newsm47

# 197
sissakи и моите коне са на Милена стил но се наложи да сменя единя цвят на кафявия кон че беше много червен и стана като болен от шарка SickМадамата е готина Peace

# 198
Здравейте, момичета и в новата тема,
Аз се отказах да си комплектувам сама гоблените и реших да си ги поръчам от eBay. Все пак мисля че оригинала си е оригинал и нищо не може да го замени. (да оставим настрана фактът, че ключът за паунчето не беше пълен )
Та исках да питам Дъмпер, защото видях че е коментирала в друга тема -  Поръчвала ли си гоблени в  eBay? За колко време приблизително идват поръчките от Америка с премиум доставка и дали се доставя до посоченият адрес или е само до митницата ?
Ще съм благодарна ако  и други могат да споделят опит Simple Smile  Hug

# 199
мисля, че всички са си до твоя адрес, ако не се дължи мито, а премиум е мисля бърза доставка и застрахована  newsm78 може и да бъркам. аз от щатите не съм купувала, всичко си взимам от немския ибей  Peace доставката е доста бърза, няма мита и други такива глупости.
http://stores.ebay.de/Handarbeiten-von-Kerstin_W0QQcolZ4QQdirZ1Q … ftidZ2QQpZ9QQtZkm
тук има интересни неща от щатите

# 200
Сисаче, много ме кефи мацката!  Peace

# 201
  • Съвсем в края на света
Мами да се появя и да кажа добрата новина. Девойката ми е добре. Сърцето ми ще изскочи от радост.
Благодаря за стисканите палци.bouquet
Искам да се извиня ако на някой съм досадила с пермините, но освен че ми беше напрегнато, исках да изясня всичко покрай тях, че като почна да ги шия все пада едно чудене.

# 202
 Hug HugРАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ И  БЕБОКА!

# 203
 kita,
това е чудесна новина:)
Знам как ти се е стягало сърцето до момента в който разбереш какви са резултатите:)
а сега и със сигурност знаеш пола на детето:)

# 204
  • в зоната на здрача
http://cgi.ebay.de/DIMENSIONS-Kit-Equestrian-Duo-Pferde-PORTOFRE … otoQQcmdZViewItem
добре де разбирам ли че тези коне струват 15 евро...,ако е така -не виждам нищо евтино в тоя Ибеи,
аз мойте ги купих за 15 лв.,а и доставка.. ooooh!

kita,наистина чудесна новина..давай сега да мислим име на момата.. Hug

# 205
  • Sofia
Кита  Hug Много се радвам за момиченцето ти   bouquet

Аз си довършвам едно малко Перминче с макове...Като го завърша ще ви го покажа...Нещо кръстчетата не ми се отдават съвсем, като погледна отзад каква каша е...а се старая много  Embarassed

И си дочаках панамата за мечетата, от утре ги започвам  Simple Smile

# 206
Мерси Дъмпер , аз вече поръчах и сега ще чакам  Hug

# 207
Момичета здравейте радвам се ,че шиете като бързи,смели сръчни .Сисе мацето е много готина . Дъмпер сега ходих на ебай и поразгледах какво има. Обаче нещо не става ясно може би защото не знам немски.Има две цени инезнам коя да гледам. Едната явно е за броика ,ама другата за комплет ли е не знам.На Пермин много ми харесаха морските пейзажчета някой дали е шил от тях. Опитах да потърся схеми но не можах,ако някой знае може ли да ме светни по въпроса. newsm78

# 208
http://cgi.ebay.de/DIMENSIONS-Kit-Equestrian-Duo-Pferde-PORTOFRE … otoQQcmdZViewItem
добре де разбирам ли че тези коне струват 15 евро...,ако е така -не виждам нищо евтино в тоя Ибеи,
аз мойте ги купих за 15 лв.,а и доставка.. ooooh!

kita,наистина чудесна новина..давай сега да мислим име на момата.. Hug

този няма доставка  Peace ибея е сложно нещо има аукциони и цена за купуване веднага. далаверата е в аукционите. проблема е, че малко хора пращат за бг.
ето ти една далавера, за който е дебнал  Wink иначе съм взимала по 5-6 гоблена в комплект за по 15 евро, но се иска дебнене и късмет  Peace
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=1 … EWA:IT&ih=007

Кита, много се радвам, че девойката е добре

leonarda, преполагам едната цена е за аукцион, другата за купуване веднага

# 209
Kita,страхотна новина...много се радвам,че всичко е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт