Гоблени-17

• 46 049
  • 498
  •   1
Отговори
# 315
да не се опитваш да сложиш линк към схемата така както се намира на компютъра ти?
Примерно
G:\SHEMI\PO DIZAJNER\WEIHLER\Weihler_1705 Alerleiraum
Така няма да излезе нищо.
Снимката трябва да е закачена някъде в нета.

# 316
 Sadами нещо такова се получава ,ама като не помня откъде съм ги качила /то това техниката не е за мене/ ама ще питам, ще се науча и в скоро време ще показвам и ще питам простете за глупостта ми,невежеството и не знам още какво...и как да разбера откъде съм я качила оф,ужас май не съм за търпене...

# 317
по-лесно ще ти е да я качиш сама някъде, примерно в picasa  Peace
http://picasaweb.google.com

# 318
Дъмпер,обещавам да се потрудя ,че мерака ми е в излишък /нали съм самоука-и все питам
и се ровя тук-там/дано да се справя и в най- скоро време да ви се похваля

# 319
Дъмпер,УСПЯХ! newsm10 качих няколко снимки за проба в pikasa -ама от там напосле не знам,че и сън не ме хваща да се науча.Чувствам  се точно като пещерен човек smile3511 , а на вас се възхищавам безкрайно  newsm51,дано и аз да се похваля някой ден,а дотогава надявам се да помагате и да ме изтърпите с безкрайните ми и досадни питанки

# 320
# 321
 newsm44 получи се ,момичета,УСПЯХ! smile3521Ех,споделям радостта си с вас -нали сме като едно семейство,а сега вече доволна и щастлива лягам да спя,че май сама съм тука и като лудите си пращам постове... newsm03Боже,не вярвам на очите си.СПОКОЙНА НОЩ И ДО УТРЕ С НОВИ СИЛИ И МЕЧТИ...

# 322
браво, gallaksia  Hug

# 323
gallaksia браво  smile3501
Видях кончета, на които Здравчето сигурно ще им хвърли по една игла  newsm53

# 324
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Браво Галаксия  Party Party научи първия урок  Grinning

Heart Eyes ушила си жената цвете  Peace

# 325
Goody, привет...какво шиеш сега Wink

Гоблена,показан от Хипатия, го видях в сайта на Коутс бг

Кетри,много ми харесва гобленът с децата...не го наричай повече "грозота",защото според мен изобщо не е такъв...Дори мисля,че трябва да му се радваш и да се гордееш с ушитото Peace

# 326
Goody, привет...какво шиеш сега Wink

Blush срам ме е да кажа  Blush
довършвам натюрморта, слънчогледите, пиеро ...
започнала съм една китка ...
заглеждам се по един фар ...
 Blush  Blush

# 327
  • Все на втория етаж
Кетри, гоблена е много сладък, поне на мен много ми хареса, честно.

Хипатия, не е този гоблена с калиите, и този е хубав, но не ми харесва, че са две калиите във вазата.

Донсита, точно така, обърках се. Магазина им е на ул. " Иван Вазов  " - писах по спомен и това написах, никога не съм по посещавала.

Аз продължавам момичето с кучето, ще сложа снимка по- късно. За сега все още се въздържам от новата комплектовка.

# 328
Момичета ,помагайте -търся номерата на конците на жената-дърво/а жената -цвете в момента шия ,онова е само изтеглена снимка/  bouquet

# 329
Момичета ,помагайте -търся номерата на конците на жената-дърво/а жената -цвете в момента шия ,онова е само изтеглена снимка/  bouquet
има ги в моя сайт www.dobrinkas.multiply.com

ooooh! ooooh! аз пък реших, че вече си ги ушила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт