Гоблени-17

• 46 041
  • 498
  •   1
Отговори
# 210
Поздравления ,Кита.Много се радвам за вас.Аз не съм се хвалила,но в началото на април ще ставам леля и много се вълнувам.Ние обаче не знаем пола на бебето.Но като се роди,ще го нагушкам малкото човече.
Вчера си дадох всички гоблени за рамкиране.Заболя ме сърцето.Ама все някога трябваше да се свърши.Като станат готови,ще покажа.

# 211
Момичета,преди известно време се включих при вас,но не можех да покажа гоблените си.Сега вече са качени и можете да видите част от това,което съм измайсторила.Част,защото имам няколко подарени и /да не повярваш/няколко продадени.

# 212
  • sf
sisillia , сама ли ги продаде или чрез фирма-посредник?
ако не е тайна, кажи тарифите

сега ги разгледах- много са хубави!

# 213
и мен ме заинтригува въпроса с продажбата

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес чета само добри новини. ще карам по ред, но първо с най-важното
Кита - много се радвам за вас, знам как се е отпуснала душицата ти. живи и здрави да сте
сисак - страхотна мацка си измайсторила и ушила (нищо, че е наполовина)  Shocked останаха ми очите. и тук се събужда дяволчето в мен - тази мацка на стената няма да допусне ролки на главата и пеньоарче на балкавички (призрака на бившата ми свекърва)
весито - кръстчета могат да се шият така, че на обратната страна да се виждат само вертикални линии. сигурна съм, че някой има инструкция и ще я пусне, но ако няма, аз ще снимам мой и ще направя нещо като инструкция.
за и-бей - гледала съм нещата предлагани там - има и скъпи неща, но има и страхотни попадения, а и неща, които не се намират в продажба - Cry моето Ланарте беше там  Cry
сесилия   bouquet

# 215
  • гр.Добрич
Sisillia, много са хубави гоблените ти. Явно си фен на религиозната тема.

Кита, новината е чудесна. Дано всичко продължи безпроблемно.

# 216
Продажбата стана съвсем случайно и за съжаление сигурно няма да се повтори Sad.Тарифата е по споразумение,но средно по 2.50 на квадратче.

# 217
момичета, от доста време ви чета и се наслаждавам на творенията ви, но все не ми остава време да се включа. аз също шия гоблени (от както се помня), но засега имам само традиционни български гоблени - на Милена стил, от казанлъшките, а имам и 4 малки холандски, мисля че бяха на Lenarte. за съжаление нямам снимки в момента и не мога да ви ги покажа, но скоро ще ги щракна. имам доста въпросчета да ви задам, но времето пак ме притиска, така че явно ще е малко по малко... сега искам да се помоля за две схемички в които направо се влюбих! едната е, мисля, на марулка - на черна панама с бяло едно бебенце (май пишеше  мальш), а другата е на sissak - картата на България с една червена роза. или ако няма схеми да ме насочите от къде мога да си ги намеря... моляя...  Blush

# 218
Кита новините са страхотни!   bouquet Желая ти и занапред само хубави новини!  Hug

sisillia гоблените ти са страхотни!   bouquet Свалям ти шапка!  Hug

# 219
rosi09,дай един мейл,ще ти я пратя картата.

# 220
sisillia,поздравявам те -страхотни гоблени си ушила Simple Smile

# 221
Благодаря ви за добрите думи,момичета.Радвам се,че ви харесват,така имам стимул да шия,нооооооо в момента съм на работа Winkи няма как. Laughing

# 222
# 223
  • Перник
Здравейте,момичета!
Имам един проблем.Оказа се,че има нови каталози с конци на ДМЦ - така ми каза продавачката.Работата е там,че ми трябва конец Но.3470,а в нейния каталог го няма.Някой може ли да ми каже на какъв цвят Ариадна отговаря,за да си взема на тази марка.Или трябва да го търся в София,в П-к няма богат избор.
Благодаря за помощта!

# 224
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,момичета!
Имам един проблем.Оказа се,че има нови каталози с конци на ДМЦ - така ми каза продавачката.Работата е там,че ми трябва конец Но.3470,а в нейния каталог го няма.Някой може ли да ми каже на какъв цвят Ариадна отговаря,за да си взема на тази марка.Или трябва да го търся в София,в П-к няма богат избор.
Благодаря за помощта!
Thinking и в моята брошурка няма 3470 - сигурна ли си за номера и марката  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт