DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 597
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Като го гледам Бил и се себам миналата година има6е един пак толкова "приятен",даже малко го конкурира6е  Whistling,един маzен,ама а де,zабравих му името.Коя от вас го бе6е сложила да припомни.
Аz на другите бельото не гледам,моето си е прекрасно  Mr. Green
А сега можем да zапочнем да си раzменяме тайно пълния комплект дегиzировка....
И на мен вчера ми мина такава идея, голям купон ще стане Laughing
Вчера Зима като се бе6е притеснила zа нейният ник и си мислех да и го вzема по време на карнавала,ама хайде да не съм такава ло6а.Аz и беz това жълта пове,е се харесвам отколкото бяла  Crazy

# 76
Джедаите не гледат под фустите още по_малко пък надничат по сутиените, те иzполzват силата.
Пиги, zеленото не ти отива на бледороzовата кожа (zа справка виж снимката в подпис си).
Бяла мечко, ти досега сменяла ли си млякото коликите може да са от друго.

предлагам любовен билков елексир срещу partnerhoroskop...  Flutter

zа мен една отвара от Ingwer bitte.

# 77
Леле, къде съм попаднала, лелеееее!

# 78
Здравейте
виждам че се вече на Фашинг тема - сууупер.. Фашингът така ми липсва  Rolling Eyes
искам да попитам някой ако може да ми преведе как е на немски "ограничено запретен" и "поставен под пълно запрещение" ? ТОва са юридически термини, а нямам под ръка юридически речник... Thinking

Мерсии Hug Hug Hug Hug

# 79
Ърр джедайо, не съм сменяла млякото...
Юрр,Оффцата, добре, че погледнах кой си.Не си сменяй фасона не е честнооооо....
Тедсан питай Бахи на лични Peace

# 80
Здравейте, котенца, приемате ли една нова потребителка?
Млада съм, красива съм, добродушна съм, и съм много влюбена.
Трудно ми беше да се спра на друго име, затова се регистрирах с моето.
Как сте, слънчица? Слушкат ли ви вашите момчета? Моят Давид е прекрасен!

# 81
Како, аz тебе съм те гледал по телевиzията май...

# 82

Млада съм, красива съм, добродушна съм, и съм много влюбена.

ъъ и с очила, нямаш шанс пред секси Пиги, супер куУл Дръж ми шапката и крейzи Бритни, но моля zаповядай. чуствай се у дома си и нека силата бъде с теб.

# 83
Охо, Плетцхен   Heart Eyes   Hug

# 84
Бяла мечко, аz нещо се пообърках... помислих си, че малкия ти мечок има колики, ама това е zащото днес от спешни дела нямах време да си иzпия кафето и четях преz ред преz два.

# 85
Тедсан, не мога да ти помогна, не съм филолог   Naughty

# 86
Охо, Оси! Laughing

# 87
Осито,Теб кога те пуснаха от ареста.Или избяга...
И пак успя да краднеш вещественото доказателство на арестуваните ми...Да върнеш веднагически дилдото... Naughty

# 88
страшни сте! мн е готина идеята на тая тема newsm10
успях да разпозная 2 от вас

# 89
Како, аz тебе съм те гледал по телевиzията май...
Ах, Бил, караш ме да се изчервявам, но и ми запотяваш стъклата на цайсите. Моля те, влез ми в положението, от Аполо ми отказаха, едва се вредих във Фийлман, недей да си играеш с мен и да ме вкарваш в преразходи. Аз също съм те гледала по телевизията. Но и съм си закачила от вътрешната страна на гардероба твоя снимка. Нали няма да ми се разсърдиш, но харесвам и брат ти. Мисля дори, че неговата коса няма да боде току-що епилираните ми крачета и ръчички. Във ваша чест дръпнах една лента и на мустачките, за да не ви комплексирам, мъже сте все пак и ви уважавам за което, но и мисля за евентуално пропуснатите ползи. Да се върна на брат ти. Толкова е секси, като опъне струните на баса. Ох, ще ви схрускам и двамата. Един по един или комплет. Изберете си кога. Утре или на 14 февруари. Давид ми е оставил мраморната маса за подобни безчинства. Ах, колко го обичам този мой Давид. Дори и Роко не може да ме откъсне за минута от мислите ми по Давид. Да, Роко. Роко Сифреди.

Общи условия

Активация на акаунт