ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 270
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Кате подкрепям те за пръстена..... #Crazyно да знаете че батериите му издържат само  20 минути и край.... Joy

Аааааааааа да знаете на Кауфланда предлагат   поздрав за св.Валентин на екрана.....плащаш 10 лв. на информацията, пазаруваш и когато отидеш на касата да плащаш на екраните ще излезе твоето послание за любимия човек......голяма изненада ще е....за романтичните души. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 20:09 от katerina_evro

# 241
Хилоооу   Hug

Аз се позагубих, ама то какво ли не ми е на главата - работа, учене  Crazy Ей на, утре пак отивам в Търново за 3 дни...ужас...писна ми вече, ама няма начин  Crossing Arms

Дидка, кухнята е Супер  Peace Пожелавам ти с удоволствие да си я ползваш   chef

За Свети Валентин, то и моя мъж като Катиния - няма не грам, ами милиграм романтика у него...какъв ти ден на влюбените, нали сме женени  Mr. Green 
Кате, ако искаш да зарежем мъжовете на 14-ти и да се напием някъде по женски  Joy

# 242
Кате подкрепям те за пръстена..... #Crazyно да знаете че батериите му издържат само  20 минути и край.... Joy

Абе и аз така мислех, но като постоя един месец и го пробвахме пак взе, че проработи за още 20 минути  Laughing

Кате, ако искаш да зарежем мъжовете на 14-ти и да се напием някъде по женски  Joy

Дидунчо, със сок или с кола ще се напием?  Mr. Green

# 243
Мили момичета да ви кажа аз какво направих.Купих си сутиен Триумф и секси гащи към него... bombs
ще поръчам пица и каква невероятна вечер ще се заформи че ще му се иска всеки ден да е 14-ти...

А едва ли ще се досетите какъв е моя подарък- естествено тиган.Но не какъв да е а ТЕФАЛ.Как да не си обичам мъжа а? txtloves txtloves luvbed Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

# 244

Дидка, кухнята е Супер  Peace Пожелавам ти с удоволствие да си я ползваш   chef

Hug

Нели, не съм още...само ходим горе да  smile3546...и я опушихме Mr. Green

Вие да не си мислите, че моя Миро е ромАнтиК  Naughty...но с времето като, че ли малко се научи Joy
То аз от толкова повтаряне blahblah blahblah сърдене Crossing Arms

Замислила съм нещо много хубаво smile3508...че да видим Sunglasses

Последният път, когато прекарвахме Св. Валентин - без деца, бях си купила романтично бельо, украсих в къщи, подредих масата, пуснах хубава музика и се съблякох само по.... и зачаках...
 ... добре, че заключих  Grinning
МирОто дойде с един колега за някакъв диск ooooh!... мани - мани...как щеше да ме посрещнат двамата само  smile3532

# 245
 hahaha Дидка,много интересно посрещане си щяла да направиш..... наистина  Simple Smile Crazy

# 246
Дуцке думи нямам....няколко минути стоях с отворена уста, наистина надминахте очакванията ми, да не говорим, че очаквах бяла кухня...останах с впечатление, че не може червена.....  bouquet Hug Heart Eyes
Хареса ми и останалата част от помещението,много добре става и чакам с нетърпение да видя всичко в готов вид Peace

Нели какво става с теб? Какви са тези операции,какво е това чуждо тяло ooooh!
Как си сега?И как така те оперираха, а вечерта си си в къщи newsm78

Ренке що не пишеш, липсваш ми пък Crossing Arms аз не пиша, но чета Naughty

Пак интересен разговор сте заформили....аз ще го пропусна Mr. Green

Гушки на всички Hug

# 247
Здравейте, момичета!
 Дидка, честита кухня! Много ми хареса! Най- вкусните манджи да готвиш! А пък де да знаеш, може и Мирото да се запали по готвенето  Wink Те ти подарък за св.Валентин. Laughing
 И аз още не съм намислила нищо... newsm78 Ама има време.
 Нели, как си? Бързо да се оправяш!
 Ние пък си поживяхме няколко дни, и в понеделник Рали вдигна температура. Слава Богу сега е добре! Разминахме се с АБ.
  Спокойна нощ и хубави сънища на всички.

# 248
Привет!
Кухнята е разкошна! Дидка, честито!  newsm10  smile3501Чудно семейно гнезденце ще си свиете.
И аз мислех да украсявам с червени сърчица и да паля свещи та да докарам романтична обстанаовка за Св.Валентин ама с децата не знам дали ще ми се получи... smile3521.Тя щерката след нас заспива обикновено.
Нели, разкажи по подробно какво ти се случи. Стискам палци всичко безпроблемно да мине!  Hug
Малински, ти си  Peace. От Радост, която е в Райфайзен се познаваме. Бяхме с нея колежки в Мелницата.  Wink

# 249
....свикнахте да поднасям кафенце, нали  Wink
Днес - нещо здравословно  Mr. Green

Приятен ден  bouquet...нищо, че е мрачен и студен - важното е, какво е в душата Peace

leleneeistina, ще чакаме след празника да разказваш Mr. Green

Иве, ЖеншенЧЕ, мамо Диде

Ей, ама в тоя Сливен нищо нЕма  Tired Вчера едно гърне не можахме да си изберем  ooooh!

# 250
  • Под Сините камъни
и аз исках да ви поднеса кафенце сутринта ама неможах да кача снимка явно вие от друг сайт ги качвате.ами по скромно но от сърце Coffee newsm38

# 251
  • Под Сините камъни
Birthday's breakfast

A small gift to our sister (in law)...

Cappuccino, orange juice, lots of different breads, great cakes!

Cooked by Chef Joana at 11:38

# 252
  • Под Сините камъни
Birthday's breakfast

A small gift to our sister (in law)...

Cappuccino, orange juice, lots of different breads, great cakes!

Cooked by Chef Joana at 11:38

# 253
  • Под Сините камъни

file:///D:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/My%20Pictures/detail.jpg

# 254
Момичета здравейте,има ли някоя от вас която е раждала при доктор Пенков в клиника Пенков?Бях питала в друга тема ама никои не каза Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт