ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 053
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Марти, АДАШЧЕТО НА Pile, ГАБИ И ПАВЕЛ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, ДЕЦА !
Краси дръж фронта, че иначе много лошо!
Игси аз виждам някакви общи снимки.

Мен ме изнудват да се върна цял месец на работа  #Crazy за да ми актуализират заплатата и да използвам платения си отпуск, който е доста. Мислех, че трябва да работя само 10 работни дни. Някой да е запознат по въпроса?  newsm78  Thinking

Калоян са го отписали от яслата, защото беше доста време болничък. Сега трябва да изчакаме целия Февруари за да могат да постъпят децата, които са подали молби през Ноември и чак в началото на Март пак трябва да правим изследвания за евентуално постъпване.  ooooh! Ужким ни се пазело местото.

От Февруари имало при личните лекари нов имунизационен календар с нови ваксинации за децата- някой вече да знае нещо по въпроса?

Лека вечер и доскоро!

# 106
Добър вечер, мамета!

Днешния ден е страхотне - толкова много рожденици... Честито на мъничетата Марти, Калоян, Габриела и Павел! Изживейте едно прекрасно и безгрижно детство и бъдете много щастливи!
Нинка, да ти е жив и здрав мъжО!
Мираж, честит рожден ден! Пожелавам ти едно прекрасно бебче и сили да се справиш и с трите!

Краси, оправяй се бързо! Стискам палци да не е пневмония .

Боци, браво на вас - много хубава екскурзия сте си спретнали.

Рибка, много мил бе твоя разказ за малкото пораснало момиче... Айде пък може и ти да се решиш да потретиш  Wink.

Иринополис, успешно адаптиране към новия ритъм!

Скъпата, чудесно е това, че детенце се справя с яслата. Все така да продължава. Приятно изкарване на почивката!

bilqna, не съм чула за този нов имунизационен календар. Има ли нещо ново?

Прегръщам всички ви - и малки и големи. Много ми липсвате, но няма как... Вече съм с нов ритъм и все по-рядко ще успявам да се включа. Изчезвам, че Деян се събуди. Лека нощ!

# 107
Zdraveite mili mameta i dechica!
Sajaliavam,che nqmam vreme chesto da vi pisha,no tova e jivota tuk,rabota,rabota i pak rabota.
iskam purvo da chestitq na vsichki nashi 2godishni rojdennicheta,na badeshtite mami i na vsichki ,koito sam propusnala.
dnes imah strahotna novina ot BG-maika mi beshe na interviu i......dadoha i viza.Mnogo sam shtastliva,zashtoto sled po-malko ot 2 sedmici shte si pregarna i celuna moite rojbi.maika mi shte gi dovede i shte  ni pomaga za 3meseca,zashtoto prez uni-brat mi shte pravqt svatba i majka shte trqbva da se pribere za svatbata.Shte si ima i drugo vnuche za gledane(snaha mi e bremenna).Nqmam tarpenie veche..kolkoto poveche nablijava vremeto...tplkova poveche izgarqm ot netarpenie.
Cheta,che shte pravite obsht RD na dechicata-tova e strahotno,shte se vidite pak i veche s porasnali dechica...RD na Luchko shte go praznuvame tuk...shte vi izpratq snimki ot kupona Wink
Otnosno rasta na decata-Luchko e bil stanal mnogo visok.na konsultaciqta na 1,9 sa go izmerili 92sm.A i na kg. e skochil dosta...parasnaha ni dechicata.....nqma gi veche malkite bebeshoci. Hug
Sega sme obvzeti ot valnenie po podgotovkata za posreshtaneto na decata,posle i za samiq RD...dosta naprejenie ,a i vremeto ne dostiga.Dosega si obzavejdahme apartamenta,pochti sme gotovi,ostavat nqkoi dovarshitelni raboti..i ochakvame nashite slanca.
dano skoro pak da moga da vi pisha...
spokoina nosht i mnogo celuvki ot men

# 108
здравейте момичета!
Днес ще запазя датата 02 март и ще дам капарото. Моля тези от вас, които ще идват да ми пратят някакви координати на лична, да ги информирам.
Имаме ли твърда бройка? По груби мои изчисления за залата, парче торта, сок на децата и хапки, хапки за големите излиза около 15.00 лева, без консумация на безалкохолни, кафета и прочие от мамите. Предложения, възражения? Надявам се да не ми искат повече от 20.00 лева капаро.
Поздрави на всички, които са празнували!

# 109
Добро утро  Hug

Много благодаря за хубавите пожелания за мъжО, да ви се връщат многократно    bouquet

Еййй mama nina страхотни новини, много се радвам, че така са се подредили нещата, и ще може да си вземете дечицата  Hug Това е най-голямата мъка на един родител да е далеч от децата си, супер е, че вече това няма да е така, много се радвам за вас, и ви прегръщаме силноооо с Боби за куража, за смелостта, за това, че да осигурите едно по светло и по-хубаво бъдеще за вас и децата ви.

Скъпата, браво на Марти, дано и за напред с такова желание да ходи на ясла, а на нас винаги ще ни липсват и ще ни е мъчно, но когато те са щастливи и ние ще сме  Peace

tonita76 това все едно аз съм го писала за напикването. Боби от 1г4-5 месеца някъде отказа да ми сяда на гърне, на чиния, където и да е било, освен в памперса. Ходи крие се зад фотюла и си върши работата там, като питам има ли пиш, и е нееее, а преди това си казваше винаги кога има ако или пиш, и изведнъж край, направо ме върна кога беше бебе. И вчера оставих да бъде без памперс, и насреща сто чифта сменени дрехи и дори веднъж не иска да пика в гърнето, и днеска пак започваме мъките. Дано скоро порастне и да почне да ползва гърнето, че вече голямо дете си е  Praynig

За ръст и тегло не съм го мерила скоро, но е около 14 кг и около 90 см. Но не мисля, че е за притеснение, защото всяко дете си е до ген, натура, тепърва ще израстват, аз каквато съм ниска, дано не прелича по-това на мен  Laughing

bilqna за съжеление не мога да ти помогна и нямам на представа за работата ти как точно стой въпроса. А и за яслата е много неприятно, че все пак вие сте си били там, пазело ви се е ред, и накрая, ами ще чакате пак, дано скоро да се оправят нещата.

Аз да ви питам, вашите малчовци по колко спят през деня, моя сомнамбул изкарва макс по 1ч-1ч и малко, докато е заспал, и вече буден, направо не ми остава изобщо време да се обърна:) е пу-пу поне вечер спи де, и сутрин около 8 става с лягане м/у 21-22 ч.

Айде лек ден от мен и много усмивки днес   bouquet

# 110
Обаждах се в клуба. Да запазя датата и часа - 02 март, 10.30 часа. Искат ми капаро 50-60 лева за около 10 дечица. Мисля че ще се съберем около десет. Моля казвайте! Ако има по-мобилни мами и такива, които са в района да се уговориме за днес по някое време да се видим и да капарираме. Моля да побързаме! Аз мога днес и утре да се занимавам с това и от другата седмица съм по-заета.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 20:07 от bobche

# 111

Аз да ви питам, вашите малчовци по колко спят през деня
Божидар спи над 2 часа, обикновено 3-от 12,30 до 15-16ч, различно всеки път. Но за сметка на това, вечер заспива след 23ч  Tired

# 112
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Как сте днес, мами и дечица? Надявам се всички да са добре! Ние засега удържаме фронта иии вървим към подобряване на рекорда - две поредни седмици на ясла!!!  Peace

Ето ви малко снимчици от вчерашния РД на Марти, не е за вярване, но госпожите в яслата са се справили отлично с фотото и благодарение на това имаме чудесен снимков материал!!!

Купонът продължи и след яслата, татито реши да ни заведе на ресторант.  Party  През уикенда ни предстоят още две партита с роднини и приятели, а следващата седмица сме в Пловдив, с баба и кръстниците.

mama nina, настръхнах от вълнение докато четях поста ти!!!  Hug  Новината, че най-после ще се съберете с Лъчко и Ники е страхотна! Ще чакаме с нетърпение новини и снимки от събитието!!!

bilqna, въпросите, които те вълнуват и при мен са на дневен ред!  newsm78 От днес, май, трябваше да съм на работа, но така и не разбрах, ако искам да си ползвам натрупания платен годишен отпуск, освен подаване на молба, друго трябва ли да направя?! За актуализиране на заплатата все още не е ставало въпрос, но се надявам счетоводителката да вземе бързо решение и да ми изясни ситуацията. Относно пазенето на местото в яслата, при нас се плаща задължителна такса от 10лв, която ти гарантира, че дори и един присъствен ден да няма детето за месеца, няма да го отпишат. А за новият имунизационен календар още нищо не сме чули, но и скоро не сме посещавали педито.

anitza, привет!!!  Hug  Как сте, Деянчо ходи ли на ясла? Не бива да се притесняваш за ръста му, съвсем нормален си е! Много гушки и целувки от нас!

Скъпата, браво на Марти, дано и за напред да ходи с желание на ясла и да е все така послушен!

Nin_ka, Марти, откакто се е родил, спи около три часа следобед, но не всички деца имат нужда от толкова много сън! Вечер си ляга към 21,30ч и сутрин в 7ч е наспан! В яслата, обаче, спят по два часа и вечер едвам издържа до 21ч.

irinopolis, браво за успешното начало! Аз много се притеснявам от предстоящото ми завръщане на работа, все си мисля, че първия ден ще изпуша от напрежение, дано да греша! Знам, че за две години са се случили много нови неща във фирмата, има и нови колеги и се чудя как ли ще се впиша в екипа?

krasykm06, как си, ще се разминеш ли с инжекциите? Стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с добро здраве!

Желая ви един чудесен, макар и не слънчев, ден!!!  Heart Eyes

# 113
  • БГ
bdbaloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мама "Гали" и  bdbaloni

на Радослав на мама naddi!!!

Бъдете здрави и много щастливи!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 14:25 от stefaniika

# 114
Честито на рожденниците да са живи здрави и много щастливо детство им желая че то се помни най много!!! Tada  party006 Моята дъщеря още иска да е в градината и да е свободна и да не я карат нищо да прави но уви smile3529!

# 115

ЧРД на  на Радослав! Здраве и щастливо детство!

ЧРД и на Гали! Само хубави неща!

# 116
Момичета, моля потвърдете участие!!!!!
До утре трябва да капарирам. За сега са ми потвърдили само две: Магика и Скъпата. Elix, Олимпия, Слънчо, Игси??????......................имаше ли още проявили желание да дойдат. Уточнявам: Ако не успеем до утре, обедното време да решим какво да правиме, прекратявам агитацията Laughing Hug

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛЧОВЦИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ЖЕЛАЕМ С МИХАИЛ!

# 118
  • Букурещ
Честит рожден на днешните рожденници!
Много здраве, радост и безгрижни детски игри!

Биляна, за да си се актуализира заплатата и това съответно да ти се отрази на платения отпуск, трябва да имаш 10 работни дни, които да са в един календарен месец. Ще ти кажа аз какво направих- тъй като моето майчинство изтича на 20.02., трябва да съм на работа на 21.02, но тъй като февруари няма толкова дни, ще ги изработя тези 10 дни през март. Първият работен ден на март е 4.03., така че си пуснах платен отпуск от 21.02 до тогава и на 4 съм на работа. Ще ходя 2 седмици на работа и ще си пусна платения отпуск.

# 119

Биляна, за да си се актуализира заплатата и това съответно да ти се отрази на платения отпуск, трябва да имаш 10 работни дни, които да са в един календарен месец.
И аз, заради актуализирането на заплатата , ще съм на работа от 18 до 29.02. После, от 4.03, тръгваме с Божидарко на ясла-аз, десетина дни,докато посвикне, а той ,живот и здраве, продължава смело напред  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт