Честит 2-риРожден ден на всички пораснали дечица. Да са здрави и засмяни и да радват много мама и тати!!!
Аз да почерпя и за моя рожденик днес - мъжът ми, и той да ми е здрав, все така да ни обича и радва !!!
Нямам много време да пиша, за това набързо, добре дошла на botzi , радвам се, че сте изкарали хубаво, ще си ви останат хубави спомени и снимки
krasykm06 надявам с е скоро да се оправиш и оздравееш, ще стискаме палци, всичко да мине бързо и без много усложнения.
ribkata браво на Сузи
, когато всичко свърши добре, всички са доволни и щастливи 
За гушкането Боби от скоро ме кара да го гуша, но това е рядко, кога му се спи, или се умори, но не периодично, той не е много от гальовните и когато той реши, че не иска да се гуши, не можеш да го накараш по никакъв начин да го държиш или гушкаш. Но от скоро е голям сладур, защото като го целувам по бузките или челото, и той почва, устата, устата, а аз не го целувам по устата, но той да пробва, ако мине номера

Радвам се, че съм сред вас и ви уверявам, че вие сте моето голямо семейство!!! 
Но реално сега имаме път само от яслата до нас и обратно, а ми е много близо и не ми е проблем да я нося, даже предпочитам, че сутрин нямам търпение да я чакам да се мотка по пътя 
, та чак леко обидно ми стана
!Най-сетне малко време и за мен пред компютъра.Михаела спи и мама използва момента.Да ви кажа направо бях полудяла с това кандидатстване.Успях да се регистрирам и то под 24 номер.Ние засега сме здрави и добре.Мъника е 91см и 14кг,според мен си е добре.Понякога казва " Пиш",но е много рядко.Носи ми памперс след като вече е свършила работата.Чао и приятен ден!

.