ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 22 027
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро мамета!

Честит 2-риРожден ден на всички пораснали дечица. Да са здрави и засмяни и да радват много мама и тати!!!

Аз да почерпя и за моя рожденик днес - мъжът ми, и той да ми е здрав, все така да ни обича и радва !!!          

Нямам  много време да пиша, за това набързо, добре дошла на botzi , радвам се, че сте изкарали хубаво, ще си ви останат хубави спомени и снимки Laughing

krasykm06 надявам с е скоро да се оправиш и оздравееш, ще стискаме палци, всичко да мине бързо и без много усложнения.

ribkata браво на Сузи  Peace, когато всичко свърши добре, всички са доволни и щастливи  Hug

За гушкането Боби от скоро ме кара да го гуша, но това е рядко, кога му се спи, или се умори, но не периодично, той не е много от гальовните и когато той реши, че не иска да се гуши, не можеш да го накараш по никакъв начин да го държиш или гушкаш. Но от скоро е голям сладур, защото като го целувам по бузките или челото, и той почва, устата, устата, а аз не го целувам по устата, но той да пробва, ако мине номера  Peace

# 91
Честит рожден ден на Mirage,
здраве, радост, любов и когато му дойде времето да гушка здраво бебче!!!
Нинка да ти е жив ,здрав и много да те слуша мъжО!!

# 92
  • София

Честит 2-ри рожден ден на Марти на Стефи и на Калоян на Пилето! Да растат здрави и добрички деца!

Нинка, честит ти рожденник!Винаги да ви носи на ръце!

# 93
 Здравейтеее!
Честито на малките рожденничета! Да е жив и здрав мъжо на Nin_ka!
Mirage, честит рожден ден! Поздравления и за смелостта да си имаш трето! Лека и безпроблемна бременност, здраво бебче и сладка кърма ти желая!

Аз пък съм писала в старата тема и никой не ме е прочел  Mr. Green
Калоян много обича да го гушкам. Тормози ме когато сме вкъщи. Застава пред мен с протегнати в стани ръце и с най- чаровната усмивка казва "гушиии" В момента, в който баща му се прибере казва "здастииии" "топа-топа"/дай лаптопа/ и после "дий-дий" /да го носи на раменете си/. Навън излизаме задължително с количка. Или ходи или го возя. Отказвам да го разнасям из улиците, защото вече е над 16кг. и без кръст останах. Скоро не съм го мерила на височина, но си върви едричък.

В събота ходихме в Джъмбото. Леле, там не се ходи с деца. Уж само пантофки търсихме, а направихме сметка... полувин майчинство Crazy

Ако решите общия РД да е на 02.03 бройте и нас. Кажете как ще се събират паричките!

Рибче, браво на Сузи! Децата все пак са добрички, просто понякога и на тях "им кипва" Grinning
Боци[/b], хубави снимки и интересен радказ!
Краси, бързо да се оправяш! Дано не се наложи да ти бият инжекции!

# 94
  • БГ
Хей, мамета и сладки дечица, много ви благодаря за хубавите пожелания!!!   bouquet  Радвам се, че съм сред вас и ви уверявам, че вие сте моето голямо семейство!!!   bouquet  Черпя ви с тортичка, подобна на тази, която преди малко занесох в яслата, а там тече такъв купон, че нямам идея как ще ги укротят и приспят тези деца?!?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Mirage и мъжа на Nin_ka,
на Калоян на мама Pile и Габриела на мама kid,
на Павел на мама zwezdichko!!!

# 95
Честит рожден ден на половинката на Нинка! Да ви е здрав и много да ви обича и глези!

Честит рожден ден и на Mirage! Всичко най-добро и много здраве!

# 96
Здравейте и от мен. Hug

Честито на всики малки и големи рожденници.Много здараве и безгрижни детски игри за малчовците,а за големите и много,много щастие.
Съжалявам,че не ви поздравявам по имено,но на последък нямам никакво време.Желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 97
Честити ни рожденици, малки и големи! Да са ни живи и здрави!

И Ивана както не се спираше, изведнъж взе да се глези и да иска да я нося  #Crazy Но реално сега имаме път само от яслата до нас и обратно, а ми е много близо и не ми е проблем да я нося, даже предпочитам, че сутрин нямам търпение да я чакам да се мотка по пътя  Rolling Eyes Иначе откакто е тръгнала на ясла, там е без памперс и няма проблем, а вкъщи е мъка-не ще да казва и това е  #Cussing out
Аница, това с ръста май си е до ген, но не мисля, че 88см са малко  Confused
Ивана е малко над 90см и около 15кг.

# 98
  • Sofia
Милички, благодаря ви  Hug
Много вълнуващи и хубави думи прочетох !
Да ви се връщат хубавините  bouquet

# 99
Ех, че много празнуващи  Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!! НЕКА ДА ИМА МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, днес Марти се е държал страхотно на яслата - изобщо не е ревал (но като отидохме, докато го запишат се гуши и кри в мен и бях леко притеснена), но щом видя играчките, пързалката и другите деца, пусна ме и ме забрави  Sick , та чак леко обидно ми стана  Confused....шегувам се. Всичко си е изял, бил много кротък и добричък. Въобще, съм много доволна. После като отидох да го взема, нито се затича, за да бяга от лелите, а напротив, половин час не мога да го облека, защото обикаляше да ми показва гардеробчетата и закачалките. Сега спи изморен юнака (събуди се сам в 6 ч.), та и аз мисля да подремна.
Краси, пребори гадния вирус! Не му се оставяй в лапите.
Рибке, абсолютно същата емоция изпитах, когато родих Марти и мъж ми дойде в болницата с Пепи - видя ми се огромен, голям, пораснал, а и леко отчужден, защото изобщо не ми обърна внимание, а искаше телефона на баща си, за да си играе.
А за караниците между децата, най-добрият начин е да си подадат ръка и да забравят - аз съм против "връщането". Пък и на тях бързичко им минава, но все пак родителите трябва да са позитивно настроени.
А относно килограмите, когато кърмиш се горят калории, а тъй като си спряла (но предполагам хапването не си го намалила), въпросните калории започват да се трупат. Ограничи тестените изделия и ще си влезеш в нормите  Peace

# 100
ЧЕСТИТО  на  всички  празнуващи nbirthday!Най-сетне  малко  време  и  за  мен  пред  компютъра.Михаела  спи  и  мама  използва  момента.Да ви  кажа  направо  бях  полудяла  с  това  кандидатстване.Успях  да  се   регистрирам и то  под  24  номер.Ние  засега  сме  здрави  и  добре.Мъника  е  91см  и  14кг,според  мен  си  е  добре.Понякога  казва " Пиш",но  е  много  рядко.Носи  ми  памперс  след  като  вече  е  свършила  работата.Чао и  приятен  ден!

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!МНОГО ЩАСТИЕ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ,ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,КАКТО И ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ. newsm51 smile3525 nbirthday  bigdance2
Скъпата,много се радвам,че на Марти му е харесало в яслата.Дано да е все така и да не плаче.
Относно сантиметрите Чечо ноемрви като го мерихме беше 92см и 16кг,а сега незнам колко е но мисля че още се е източил.
От днеска Чечо е с гащички и кво да ви кажа един или два пъти е пишал в гарнето,а през останалото време на гащите.Ако продължава така нито гащи,нито анцунзи,нито чорапи ще останат.Е аз не очаквам от първия ден да казва и да не се напиква ама се надявам занапред да казва когато има.Днеска се обадих в яслата да предопредя,че няма да ходи целият месец и също така запазих за другата неделя една детска сладкарница за рожденият му ден.Поръчах торта,сладки,соленки,пици,сандвичи и естествено клоун.Да се надяваме,че ще си изкараме добре.

# 102
  • София
Честит рожден ден на днешните сладури! Желаем им безгрижно детство!

Да е жив и здрав и мъжа на адашката Нинка! Много да я слуша!

Аз още се адаптирам към новото ежедневие. 3 дена Рая и баща й се гледаха, но утре тя пак е на ясла. Кашлицата й почти премина, гърлото вече е добре. Успяхме да се правим и без АБ  newsm44.

Скъпата - пожелавам ви бързо адаптиране с яслата! Марти да си ходи с кеф, и редовно!

Краси - пожелавам ти бързо да се оправиш! И дано не се окаже пневмония.

Пожелавам ви лека вечер, че Рая ме дърпа да си играем.

# 103
Мноооого рожденици, много нещо днес!
ЧЕСТИТО НА Марти,Калоян,Габриела и Павел!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
ЧЕСТИТО И НА МИРАЖ - СЛАДКО БЕБЧЕ ТИ ЖЕЛАЯ!
ЧЕСТИТО НА МЪЖА НА НИН КА - НА РЪЦЕ ДА ВИ НОСИ!

# 104
 Олимпия, сигурно говориш за тези Теодорини очи и мигли:  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5110259

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт