ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 957
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug

И аз забелязвам, че днешните деца са много нервни и войнствено настроени. Уж казваха, че е от ТВ филмите, ел.игри, ама моята Руми още нищо не е гледала, пък само ми посяга и ни бие с таткото и най-вече баба й. Вчера изтърси "Тати много бие Румито"  Shocked, питаме "Къде те бие?", отговаря "По оченцето"  Laughing, нещо пак си фантазира, направо вече незнам на какво да й вярвам Tired

Рибче, големи красавици имаш, с тия руси коси и сини очи  Flutter Каката голяма разбойничка, то й личи и на снимките  Joy Дано отмине бързо този период  Peace

Игси, браво на вас, че сте махнали памперса и се справяте толкова успешно! Ние май последни останахме с памперс  Sad Вчера Руми беше у свекито, там има едно пеещо гърне и от мерак пишкала през 5 мин. (същото беше и като купихме дъската за тоалетната), ама за акото изобщо не казва и не иска да го прави на гърне. Тъкмо отбележим напредък и след 2 дена пак се връщаме на старото положение, не иска изобщо да седне на гърнето.

Тони, не си скучала виждам... Laughing Сега ще трябва да си починеш от почивката  Crazy

Да ви питам вашите деца искат ли да ги носите на ръце? Моята Руми почна много настоятелно да си проси гушкането, върви, върви и "Мамо гушни ме, изморих се, болят ме краченцата"...и куп други доводи. Баба й все ми се оплаква, че искала да я носи, на мен по-рядко ми мрънка, ама пак се опитва...Пък то целта на разходката нали е ТЯ да се измори, а не АЗ като я нося. newsm78

# 76
  • под жаркото слънце
Да ви питам вашите деца искат ли да ги носите на ръце? Моята Руми почна много настоятелно да си проси гушкането, върви, върви и "Мамо гушни ме, изморих се, болят ме краченцата"...и куп други доводи. Баба й все ми се оплаква, че искала да я носи, на мен по-рядко ми мрънка, ама пак се опитва...Пък то целта на разходката нали е ТЯ да се измори, а не АЗ като я нося. newsm78
Както ще потвърдят и много от мамите тук - ние се носим на ръце от раждането  Laughing Слага си главичката на рамото ми и ме гали по косата, чакайки да му кажа колко много го обичам  Heart Eyes Навън все още сме с количката - когато се измори, го слагам вътре и избягвам носенето, че и коремът ми тежи, и малкият е 13кг...
За пишкането и акането - моят син пикае в прав гърнето, повтаряйки "го'ам мъж"  Joy  Joy  Joy  Акито винаги си го аплодира и се обляга на дивана, чакайки "Бъ'ши мамо дупИ"  Laughing и "Пече дупата"  Laughing (да му сложа кремче на дупето).
Навън му слагам Хъгийс гащички, но са сухи след разходка, чака да се приберем  Peace  Нощният памперс също е сух от няколко нощи и съм много щастлива, че в Гърция нали бяхме пак на нулата  Rolling Eyes
За общия РД - и аз съм за 2.03  Peace

# 77
Честито на днешните рожденице, живи и здрави   bouquet
Катерина78, Божидар така ме тероризира-затава пред мен , започва да се подрусва и жално казва "Вземиии". Ако откажа, преминава в рев и тръшкане  Tired

# 78
Привет скъпи майчета,
ние се завърнахме благополучно снощи,много готино си прекарахме Party,забавлявахме се  Peaceот сърце и времето беше с нас слънчево ,топло ,макар ,че имаше много сняг  Shocked Heart Eyes, разгледахме замъка на техния крал Палош,който става впоследствие зимна резиденция на кралица Елизабет,страхотен разкош, замъка на Дракула е впечатляващ като строителство на една огромна скала,трудно достъпна,но повече се свързва с тяхната кралица Мария отколкото с Дракула, ще пусна снимки по късно Peace

Да са Живи,Здрави,Весели и Много Послушни всички РоЖдЕнИцИ ,който сме пропуснали

Hug Hug Hug
Mirage честито лека,безпроблемна бременост и да се радвате на едно сладко и здраво бебешорче !!!
ама какви щураци са всички февруарски дечица hahaha Joy
Рибче ,Игси много готини снимки и какви принцески си имате пу,пу  Hug Hug Hug
Кате този номер върви само при нашия тати ,с мен не Naughty
мами от София доста скапана работа с тия ясли и градини, ей няма да се наядът тия горе Twisted Evil Close,
Нинка привет ,как е адашчето,много се губите Wink Laughing
ох ,ако  съм пропуснала някои да поздравя или отговоря, съжалявам ,но Борис не ме оставя да пиша ooooh!
уютна вечер   bouquet

# 79
О Магика,извинявай аз съм се объркала.Боже нещо съм откачила...сори за глупоста Embarassed Blush ooooh! Grinning Е и на теб ти желая скоро.... Joy
Мираж,честита ти бременност.
Кате,и при нас е същата работа.Отскоро започна да иска непрекъснато да го гушкам/нали беше все болен и затуй/ и да го нося като сме навън.Ние не ползваме количка от началото на предното лято и той върви сам.Както казва Атракция отначало тихичко ми вика да го взема и ако не му обърна внимание или му кажа,че неможе започва един рееев и докато него взема неспира. newsm78 Но това да се надяваме,че няма да е задълго.И Чечо непрекъснато фантазира и лъже например снощи прибира се мъжо и го взема и го пита "какво прави днес тате,а той мама взе сопата и бий Чечито по главата." #CrazyАз направо унемях.Що за глупости и ако го чуе някой кво ще си каже "тази майка кво прави наред ли е". Shockedлуда работа ви казвам. Mr. Green
Ботци,аз не съм разбрала къде сте били,но се радвам,че сте си изкарали страхотно.

# 80
  • Габрово
   Много здраве, щастие и усмивки и на днешните рожденици! newsm59
   Mirage, страхотна новина. Честото!
   Антония също е много палава и е голяма побойница - бие всички в яслата. В чудо съм се видяла. Все сериозни разговори водим. Само веднъж изкара три дена без да набие някой. Лелите ми се оплакват и сутрин и вечер. Вече ми е неудобно да срещам другите родители. Какво ли ви се оплаквам ... Дано по-скоро да премине и този период.
   Радвам се, че ще направите общ рожден ден. Забавлявайте се и заради нас.

# 81
  • под жаркото слънце
....и го пита "какво прави днес тате,а той мама взе сопата и бий Чечито по главата." #CrazyАз направо унемях.Що за глупости и ако го чуе някой кво ще си каже "тази майка кво прави наред ли е". Shockedлуда работа ви казвам. Mr. Green
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
 Peace

# 82
Честит втори рожден ден на Мартин на desipe, Александър на Jujolinka, Елиза на chdiana, Михаил на Bory_V! Да са весели и усмихнати, безгрижни и щастливи!

Много хубави новини чувам - mirage, честито! Възхищавам се на смелостта ти!

Кате, Деян също иска да го гушкам. Преди беше невъзможно да го нося, а сега ходи, ходи и мамо, гуши... А с неговите 14 кг ми е трудничко и на 2-та минута започват едни увещания...

Мили мамета, да ви попитам колко са високи вашите дечица. Все ми се струва, че Деян е нисък - 88см е.

Пожелавам приятна вечер на всички ви и сладки сънища!

# 83
Мериа, сетила съм се за вас от много време, ама и аз като пропуснах 2-3 теми,  още не мога да наваксам с инфото. Как сте? Ти ще тръгваш ли на работа?
Ей, големи фантазьори имате  Mr. Green , добре, че не живеем в Щатите, че ще има задържани за насилие над деца  Whistling
Браво на децата, които си казват за ако и пиш  Peace , ние днес за пръв път след като се наака, си донесе памперса, за да му го сменя.
Относно ръстът - Марти е към 90 см, но не мисля, че има норми - на кумовете ни детето е с една година по-голямо и е точно колкото Мартин и на ръст и на тегло. Всичко си е ген.
На 2-ри сме на линия и ние.
Момичета, утре Марти е за първи ден на ясла- хем ми се иска да го пратя, хем ми е мъчно- второ дете ми е и не треперя толкова, но пак си ми е притеснено.
Дано всичко е наред и да не се разболява, а това , че напоследък плаче за мен, се надявам да го израсте.
Ботци, и аз съм чувала, че те не тачат толкова граф Дракула. Но пък си е туристическа атракция.
Ние заминаваме на 14-ти за Германия и после в Анталия. Много ми е тежка програмата - ясла за първи път, рожден ден на 13-ти и оставане на децата с баба им за една седмица.... ама ще постъпя малко егоистично, за да си почина и да се позабавлявам (май съм си заслужила  Mr. Green).
За носенето Марти е същият - върви върви и спре да го гушна и аз все измислям (виж гълъбчето, кучето, виж бебето и т.н.) и явно съм много убедителна, защото сестра ми последния път като казах - виж голямото куче, и тя - къде е  Mr. Green
Мираж, лека бременност и да се похвалиш с красиво и здраво бебе. Понякога и на мен ми се приисква трето, но май ни стига.
Бобче, ти ходиш ли на работа? Михаил в коя ясла е? Чакам да ми звъннеш.
Магика, и аз щях да оборя поздрава за бременност, но знае ли човек, може и да ни се похвалиш скоро  Hug

# 84
пускам ви няколко снимки в албумчето са от тази на пред:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5102587

Скъпата приятен път, да си починеш подобаващо, да се забавлявате и то е ясно без децичата винаги ще ние мъчно и си мислим ,че действа ме егоистично Heart Eyes Wink
Аница привет мила, как сте ,поизгуби се от линия Mr. Green!!!
цунки  Crazy

# 85
# 86
Хехеее, добро утроо! Сядам аз да пия кафенце и да ви прочета, а то станало много весело в темичката  Joy
Тонитка, и Рони лъже, че кака й я бие, ама твоят сладур "изби рибата"  Mr. Green   hahaha  Много ме разсмя  Laughing
Ботци, страхотни снимки, с кеф ги разгледах  newsm03  Моят мъж ходи в Румъния, гр. Констанца, по повод един футболен мач /спечели от Каменица тази екскурзия/, но така и не стигнаха до замъка на Дракула.

Честито на Рожденичетата
Калоян на Pile
Габриела на kid
Павел на zwezdichko
Мартин на stefaniika

По повод случката на Сузи с децата от детската градина - тя нарисува картина на момиченцето и написа ИЗВИНЯВАЙ, всички много я харесали и искали Сузи и на тях да им нарисува по една рисунка  Grinning  Тя беше много доволна.

Скъпата, заслужила си си почивката, и още как  Flutter  Да си изкарате чудесно и романтично!

Понеже наскоро се спомена за диети, исках да ви питам нещо. При мен се получи така - по време на кърменето си бях слаба, а като спрях и започнах да пълнея  Sick  Защо така? Скоро ще се изследвам, преглеждам и тем подобни, че си ми е време, но аз за пръв път съм с такива размери /поне за мен не са добри/.
Олимпия, благодаря за целувките  Heart Eyes  Четох за твоите притеснения  доколко вниманието и грижите ще можеш да разпределиш между децата. Че Коки може да остане на по-заден план... Аз имах такива, когато очаквахме Рони да се роди. Гушках постоянно Сузи, а преди да тръгна за родилното някак се сбогувах с малкото ми момиче, защото знаех, че като се върна, вече ще бъде голяма  Sad  Целувах пръстчетата на ръчичките й и не я пусках цяла вечер. През нощта отидох в родилното и нещата вече не бяха същите. Като ни изписаха Сузи ми се видя огромна, сякаш не беше моето детенце, много странно чувство, неочаквано...
При вас поне разликата ще е по-малка и няма да се получи подобен момент, искрено се надявам и вярвам, че ще успееш да разпределиш вниманието си между децата. Всяко има нужда от ласките на мама, колкото и да е пораснало /но ти го знаеш  Grinning /.

Айде, че се улях в многословие  Mr. Green Хубав ден!

# 87
Честит рожден ден на празнуващите днес бонбони - Мартин на stefaniika, Калоян на Pile, Габриела на kid, Павел на zwezdichko! Много здрави и безгрижни!

# 88
Честит рожден ден на Марти и Калоян, както и на Габриела и Павел! Да растат здрави и весели, за радост на мама и тате!

Рибче, браво на Сузи, намерило е начин детето да се реваншира, и на Криси и е идвало такава щуротия на акъла.  Embarassed Явно е от градината не от децата. С разказа ти ме върна назад във времето, на мен по същия начин Крисито ми се видя огромна като си дойдох, беше легнала на леглото гола да я подсуша и крачетата й особено ми се видяха направо грамадни, тогава разбрах колко всъщност е пораснало детето ми. Много е особено това чувство, мен лично ме беше страх Криси да не направи нещо на Монката, той беше толкова малък в сравнение с нея и си мислих, че може без да иска да му счупи пръстчето или нещо от сорта и го носих непрекъснато с мен, слагах го да спи в хола и така.
Благодаря ви, че се интересувате за състоянието ми, вчера ви писах, но нещо не можах да публикувам, форумът цял ден ми се бъгваше. Кво да ви кажа има съмнение за пневмония, а и почти 100% имам и сунузит, главата ме цепи яко, но нали взех да пия сама антибиотик, та лекарката ме остави с него като каза да си купя още една опаковка и според това дали се повлиява или не в петък ще решим дали да правим снимка или не. Перспективата са инжекции, стискайте ми палци.  Praynig
Игси, Мони не казва за пишото, но си е без памперс в градината от самото начало, аз също съм заредила шкафчето с дрешки, но досега не се е налагало да му слагат памперс, само веднъж, защото не бяха видели част от дрехите, иначе почти не се напишва вече, може би в седмицата веднъж или два пъти.
Ботци, заинтригуваме с разказа си, аз четох книгата на Елизабет Костова за Дракула и много ми е интересно да отида на това място.
Хайде приятен ден на всички!

# 89
ЧеСтИт РоЖден ДеН на малките пораснали сладури - Марти,Калоян,Габриела и Павел безоблачно детство,слънчеви усмивки и да растът здрави и послушни за радост на мама и тати!!!
Краси лоша работа дано нещата потръгнат към оздравяване скъпа Hug и скоро да имаш възможност да посетиш Дракула Wink,
Рибче страхотен жест от страна на Сузи, децата винаги намират начин за общуване  Laughing Laughing
Боби вече се оправя лишейчетата започнаха да поизчезват ,но са доста упорите, отиваме хем на разходка ,хем и на пазар ,че довечера ще имаме гости,
лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт