И аз забелязвам, че днешните деца са много нервни и войнствено настроени. Уж казваха, че е от ТВ филмите, ел.игри, ама моята Руми още нищо не е гледала, пък само ми посяга и ни бие с таткото и най-вече баба й. Вчера изтърси "Тати много бие Румито"

Рибче, големи красавици имаш, с тия руси коси и сини очи
Каката голяма разбойничка, то й личи и на снимките
Дано отмине бързо този период 
Игси, браво на вас, че сте махнали памперса и се справяте толкова успешно! Ние май последни останахме с памперс
Вчера Руми беше у свекито, там има едно пеещо гърне и от мерак пишкала през 5 мин. (същото беше и като купихме дъската за тоалетната), ама за акото изобщо не казва и не иска да го прави на гърне. Тъкмо отбележим напредък и след 2 дена пак се връщаме на старото положение, не иска изобщо да седне на гърнето.Тони, не си скучала виждам...

Да ви питам вашите деца искат ли да ги носите на ръце? Моята Руми почна много настоятелно да си проси гушкането, върви, върви и "Мамо гушни ме, изморих се, болят ме краченцата"...и куп други доводи. Баба й все ми се оплаква, че искала да я носи, на мен по-рядко ми мрънка, ама пак се опитва...Пък то целта на разходката нали е ТЯ да се измори, а не АЗ като я нося.
Навън все още сме с количката - когато се измори, го слагам вътре и избягвам носенето, че и коремът ми тежи, и малкият е 13кг...
,забавлявахме се

,

Е и на теб ти желая скоро....
Аз направо унемях.Що за глупости и ако го чуе някой кво ще си каже "тази майка кво прави наред ли е". 

Моят мъж ходи в Румъния, гр. Констанца, по повод един футболен мач /спечели от Каменица тази екскурзия/, но така и не стигнаха до замъка на Дракула.
Защо така? Скоро ще се изследвам, преглеждам и тем подобни, че си ми е време, но аз за пръв път съм с такива размери /поне за мен не са добри/.