ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 955
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте и от мен, мамчета  Hug
Не разбрах кога сте се преместили в новата темичка и се чудя защо никой не пише, нали събота и неделя съм вкъщи и нямам нет  Sad
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ НА ПАТЕРИЦИ!

Ние сме здрави, поне засега. Тази сутрин се събуди с леко запушен нос и веднага атакувах с вит. С и осцилококцинум. За рожденния ден си остава у нас на самата дата с бабите, а на 16-ти (събота) ще сме в Хисаря. Нали съм на семинар  Confused, та отпада празнуването с дечица, но пък ще се наслади на басейните  Laughing Само дано е здравичка  Praynig
Иначе с говоренето толкова напредна, че направо в чудо се виждам. Явно от време на време баба й казва да млъкне, защото вчера каза на баща си "Тате, млък! Млъкни тате!", после пък на мен ми казва "Мамо, чакай малко! Румито разказва сега." Shocked, сочи едни хартии и казва, "Мамо, изхвърли тия хартии!"...въобще командери ни яко. Понякога пък се смее и казва "Направих беля, страхотна беля!", но така и не разбираме каква е белята, може би нарочно го казва, да ни притесни, ама хайде да не ви оттегчавам с нейните бърборения по цял ден.

Успех на майките, борещи се със сайта на общината. Ние от провинцията ще почерпим от вашия опит, живот и здраве  Wink

Гледам все повече се осмеляват и трето да имат! Браво! Поздравления и леко раждане!

Неонка, виждам, че си намерила костюмче...Никола изглежда като един малък джентълмен.  Sunglasses Радвам се, че сте оздравяли за РД и сте прекарали добре, то се вижда. Тортата е много хубава, ще ми пишеш ли на ЛС от къде е, колко струва и т.н., че и на нас ни предстои.

Иринополис, в началото е трудно, но искам да те успокоя, че в един момент се свиква. Руми вече ми казва с усмивка сутрин "Лека работа мамо", а като си помисля как ревеше в началото, сърцето ми се късаше...Тичах след работа да готвя и все не успявах навреме, но като че ли влязохме вече в ритъм и всичко си дойде на мястото.

# 61
  • София
Ние от провинцията ще почерпим от вашия опит, живот и здраве  Wink
Joy Joy от провинцията ли сте, майна?... ама сте си по-добре, нямате такива проблеми  Crossing Arms
Браво на Руми, голяма е бърборана  Laughing

# 62
  • под жаркото слънце
Честит рожден ден на Никола!
Да расте здраво и щастливо детенце!
Много красиви рожденици и весели рождени дни виждам от снимките, браво!
Катерина78, и нашият Костаки ни командори така, ама на два езика  Joy "Млъкни, мамо!", "Седни, Джули!", "Карай колата", "Лягай, тате!", "Мий ръчички!", "Ела тука!", "Айде, мамооооо".....
Мираж, браво   bouquet Твоите мъници всичките са с малка разлика, надявам се, че имаш на кой да разчиташ  Hug
Мериа, липсвахте ни  Hug
Иринополис, как е първия работен ден?

# 63
здравейте,момичета!
Честит рожден ден на Никола!Щастливо и безгрижно детство.
Честито и на всички,които съм пропуснала да поздравя!
Ние бяхме на почивка на Пампорово за една седмица с Чечо.Беше много хубаво.Имаше мнооого сняг и Чечкина откачи от кеф.Като за първи път беше като изтърван,хич не слушаше,бях единстената която непрекъснато ходеше след него и му се караше дане пипа ,да не досажда,защото той все щъкаше наляво и на дясно и закачаше хората.даже седаше и хапваше без да го видя,а аз толкова неща му поръчвах зада яде.Другите децата бяха толкова послушни,а моето....голям звяр който не слуша...Правиха снежни човеци с татито.Още като отидохме вечерта вдигна 39С Т и два дена не можехме да му я свалим.След това се оправи и не му пречеше да щурее и беснее.Абе толкова много има за разправяне,че незнам от къде да почна и какво да ви разкажа.Ще гледам да ви пусна из тези дни снимки.Бяхме и в София и така ми се искаше да се видя с някоя от вас,но уви нямах на никого номера.Живот и здраве другият път.
Магика,честито и лека бременост!И на мен ми се иска ама моя повтаря,че още е рано и че имало време,а аз го питам е как за кога,няма време... Laughing
И Чечо доста ме строява.Само нарежда и се кара.Вика ми "абе мамо,не така","мамо,не се карай Чечито слюша" и още много има....Тези деца толкова бързо се развиват,че нямам думи.
аз смятам данего пускам на ясла целият месец зада се закрепи малко,че аман от болести.Преди да тръгнем за почивката беше болен от бронхит с наченки на плевмония.биха ме 13-си инджекции АБ и след това на почивката изпи още един АБ.Преди това по празниците пак изпи още две шишета с АБ #Crazy и затова сега ще си стои малко в къщи.Аз си пуснах 6 месеца неплатена и ще се гледаме.Без това и сега му наближава РД и трябва да е здрав.Една приятелка от софия ми препоръча някакви хапчета от водорасли за имунната система.Били много ефикасни.Тя ги давала от миналата година на нейните дечица и те за тази една година са пили само по веднъж АБ. newsm78Смятам да ги потърся и да ги давам на Чечо и да видим и на него как ще му дейставт.
Лека вечер на всички,че стана много дълго.

# 64
  • София
Добър вечер, мами и дечица!
Неонка, да ти е жив и здрав рожденника. Много да те радва, да те слушка и да се гордееш с него!

Благодаря за подкрепата и пожеланията за бързо адаптиране в работата!
 Първият ми работен ден се изниза неусетно. С учудване установих, че си върша работата все едно не съм отсъствала 2 години, а си мислех, че съм забравила нещата.
Но това гонене на автобусите и постоянното гледане на часовника...то е по - изморително от самата работа.
 Рая нощес пак ми вдига лека Т, и цяла нощ не е спряла да кашля. Днес татето я е водил пак при личната и тя пак казала същото - чисти гърди, леко зачервено гърло. Кашлицата била от секретите от носа - стичащи се в гърлото. Изписала АБ - Сумамед /10 дена да се пие на 24 часа/. Още не съм го давала, ще пробвам тая нощ с малко "Народна" медицина. Няма и месец откакто пи АБ - Аугментин ЕС, не ни се дава толкова скоро друг. Сумамед й бяха изписали миналата пролет /в Стара Загора/, когато направи един ларенгиален пристъп, но тогава го пи в комбинация с противоалергичен сироп и Вентолин. Сега личната лекарка изписала към него Мултисаностол. А ние витамините ги пихме и сега "почиваме" 2 седмици от тях.
 Утре Рая пак ще се гледа с баща си. Не знам как ще я карат - татето ни ще е след нощно и хич няма да е адекватен. Днес, докато е готвел, Рая наизвадила долните чекмеджета на скринчето си и явно се е опряла на тях и обърнала скрина върху нея. Слава - богу нищо й няма. Само бенджамина ми, който беше отгоре, е пострадал  Rolling Eyes

mirage - Честито! Това е чудесна новина! Пожелавам ти скоро да свърши "повръщащия" период и да се наслаждаваш на бременността.

Лека нощ на всички!

# 65
Мерси много за пожеланията момичета  Hugда ви се връщат двойно и тройно!
mirage честито и аз много искам трето и като се оженихме това ми беше споразумението ама и моя като на tonita76 все повтаря че е рано и то наистина моя син да мие жив и здрав че е слънчицето на мама и тати но ни взе здравето откакто се е родил а и продължава -все е на ръце все да му се угажда все маха кака си от някъде той да е и досега не е оставал никъде и при никой -само реве! Но тази година твърдо съм решила реве не реве на ясла и аз да се видя малко на спокойствие един сутиен немога да си купя все е с мен! Ама айде стига съм се оплаквала Blush!

# 66
Здравейте, мацки!
И аз съм "за" 2-ри март преди обед.
Честито на всички празнували 2 годишннината на малките си рожби!

Мира, радвам се, че влезе при нас и честита ти бременност! Пожелавам ти да мине леко и безпроблемно, а каката и баткото много да те слушкат и помагат!
Ей, Мериа, здрасти бе човек! Как си къде се изгуби? Ще дойдеш ли на срещата?

Тея вече пишка и ака на гърне! Не, не съмя учила специално, просто си имаме гърне, което е на "видно" място и вкъщи си стои без памперс - сама си събува гщите и панталонките и сяда, никой не я напомня. Така е вече цяла седмица и ми се е напишкала само веднъж. Тази вечер в колата от яслата още почна "Икам акам, икам акам..." (искам да акам, или пишкам - тя и на двете казва акам) и аз понеже шофирам и казвам, че няма в колата "гъне" и да си ака спокойно памперса, акто се приберем ще има чип-чип в банята, но тя не млъкна през целия път. Като се прибрахме не беше наакана и седна на гърнето. След 5 минути става и си пляска - "имам акоооо" и да, беше се изакала - направо се изумих 20 минути се е стискала в колата от детската до вкъщи за да си свърши работата на "гънето"... Мамина сладуранка! Чудя се вече дали да я пращам без памперси в детската? Или е още рано?

# 67
Честито на всички дечица, станали на две годинки!!! Растете усмихнати, весели и щастливи!

Mirage, честита и лека бременност и от мен!!!    bouquet

Irinopolis, пожелавам ти по-бързо да се оправи Рая и по-бърза адаптация към новото ви ежедневие.

Краси и ти по-скоро да оздравяваш.  Hug

Вчера гледахме клипчета и снимки, които са правили на Габи в яслата. Много сериозна е излязла на всякъде..., но пък я гледам, че се заиграва и й е интересно.

Ние сглобихме барута и голямо скачане пада, не само Габи, а мама и тати също. Много е готино. Надявам се, че децата доста ще се забавляват и на рождения ни ден.

Игси, аз пускам Габи на ясла с гащички. Научихме се да ползваме гърнето в началото на януари, а тя тръгна отново на ясла едва предната седмица и много се притеснявах да не би да се върнем пак към памперсите - най-вече заради сблъсъка й с чуждия език /на Габи говорим само на български/. За сега се справяме много добре. Е имаме понякога пропуски, но пък затова съм оставила голям запас от гащички и панталонки както и няколко памперса.

# 68
Здравейте, мами!
След малко засядвам да уча, изпратих си народа в 7:30ч и сега пия кафенце  Mr. Green , докато ви изчета от вчера.
Това, което се случи вчера със сайта на детските градини беше повече от ясно и как всички родители го бяха предвидили, пък самите модератори не  Crossing Arms  Гледах си сега в сутрешния блок на Нова как се оправдават, че още след първите 10тина минути им гръмнало устройството, което поемало хакерските атаки и т.н.  С извинение към кандидатстващите мами, добре че записах Ронито още септември на ясла. Сега просто нямаше да се получи  ooooh!  Това на нищо не прилича. Само си правят експерименти.

Краси, как си, мила? Какви са тия болести, какво е това чудо  ooooh! Много време те държи... Откакто те познавам /от форума  Mr. Green /, не си била толкова време болничка  Thinking  Хапвай повечко цитрусови плодове, чай с лимон и мед, напарвай си крачката... Имаш ли Т, как си днес?   bouquet Специални целувки от мен!!!
Тонитка, твоят разбойник е истинско съкровище  Mr. Green Определено няма да го забравиш никога това майчинство  Mr. Green  Голямата ми е такъв бесник и до днес, нищо, че е момиче.
По този повод, вчера имахме доста сериозна случка - връщат се от градината с татко си и ме засипват с обяснения.  Tired  Не съм очаквала подобно поведение от Сузи, направо се потресох... Някакво момче от групата й дърпало опашките, бутнало я и я ударило по главата. Тя май също го е бутнала /дотук добре/, но нещо се ядосала и взела, че го наплюла в лицето  #Crazy  /като се има предвид, че и не е много здрава, направооо..../ По-късно, наплюла и едно момиче в лицето. Оправданието й беше, че детето "мрънкало" и на нея й кипнало. А същото това момиче я поканило на рожден ден в неделя. Какво става с нея... Казах й, че по- бих приела да се е сбила с някого, отколкото това! Учителката я наказала. После и аз я строих вечерта да пише в тетрадката цифри и знаци.  Явно нещо бъркаме в цялата система, внимание ли й липсва, какво ли, кой ти казва...  Tired А аз мислех, днес да ходя да й купя една блузка...

Всички снимки на рожденици са повече от прекрасни!
Ще взема и аз да кача някоя по-нова снимка на моите Дзверчовци  Mr. Green
Хубав ден, момичета и момчета!

# 69
# 70
  • София, България
Ох, аз пак има да наваксвам ... тъкмо прочетох старата тема и се зарадвах че наваксвам и видях че сте отворили нова тема ...

Честито на малките рожденници - на Елиза, на Мишо, на Марти и на Сашко!!! Да сте живи и здрави мъничета, всичко най-хубаво в живота, здрави и щастливи родители, скоро братчета и сестричета  Crazy . Само хубави емоции и усмивки!!

Честито и на рожденниците от изминалите няколко дни! Всичко най-хубаво и за вас и за вашите родители!!!

Имам много работа, но като се поосвободя ще чета и пак ще пиша =====

# 71
  • под жаркото слънце
Добро утро  Hug
Днес празнуват дечицата на мами, които рядко се появяват при нас, ама на нас пак са ни мили техните сладурчета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
 Мартин на desipe
 Александър на Jujolinka
 Елиза на chdiana
 Михаил на Bory_V   newsm59
Рибке, все по-красиви стават твоите госпожички  Heart Eyes  Много целувки на малките синеочки  Hug
Игси, браво и на Тея (ох, и тя какви красиви сини очи с невероятни мигли има...)! Пускай я по гащички в яслата, Коки пак е по гащи, само за сън слагаме памперс, гърнета имаме навсякъде и ги ползваме по предназначение  Peace

# 72
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЗА,АЛЕКСАНДЪР,МАРТИН И МИХАИЛ!Пожелавам им да бъдат много здрави,щастливи и послушни. newsm51 smile3525 nbirthday Tada
Игси,няма за какво да се притесняваш давай спокойно Тея на ясла без памперс.Като им кажеш на лелите предполагам няма да има проблем да я слагат по често на гърнето.И аз май ще взема сега като Чечо ще го оставям в къщи цял месец и на него да му махна папито.
Рибката,твоите куклички са големи сладурки.Незнам дали на Сузи и липсва внимание,но съм забелязала,че май повечето деца са настроени войнствено и се чудя защо.И Стефан непрекъснато посяга на децата,вика им newsm78някакъв нервак е станал и незнам какво да правя с тази негова агресия.Започнах да се притеснявам.Явно е някакъв период може би. Thinking

# 73
Влизам днес в темата и първото, което прочетох е, че съм бременна Joy Тони, още не съм, обаче с тези градини си мислех, че направо можеше да изгледам още едно докато си седя вкъщи. Mr. Green Да ти е жив и здрав, но май с твоя палавник май не си могла да си починеш много.

За срещата аз също съм за 2-ри. Нямам никакви претенции за тортата и останалите неща.

Рибче, много бойна твоята госпожица. Сега може да се ядосваш, но пък като порасне ще знаеш, че е момиче с характер.

Мериа, къде се губиш толкова време?

На болните пожелавам бързо оздравяване.  bouquet

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
 Мартин на desipe
 Александър на Jujolinka
 Елиза на chdiana
 Михаил на Bory_V
  nbirthday  ura  bigdance2 Tada

Общи условия

Активация на акаунт