Не разбрах кога сте се преместили в новата темичка и се чудя защо никой не пише, нали събота и неделя съм вкъщи и нямам нет

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ НА ПАТЕРИЦИ!
Ние сме здрави, поне засега. Тази сутрин се събуди с леко запушен нос и веднага атакувах с вит. С и осцилококцинум. За рожденния ден си остава у нас на самата дата с бабите, а на 16-ти (събота) ще сме в Хисаря. Нали съм на семинар

Иначе с говоренето толкова напредна, че направо в чудо се виждам. Явно от време на време баба й казва да млъкне, защото вчера каза на баща си "Тате, млък! Млъкни тате!", после пък на мен ми казва "Мамо, чакай малко! Румито разказва сега."

Успех на майките, борещи се със сайта на общината. Ние от провинцията ще почерпим от вашия опит, живот и здраве

Гледам все повече се осмеляват и трето да имат! Браво! Поздравления и леко раждане!
Неонка, виждам, че си намерила костюмче...Никола изглежда като един малък джентълмен.

Иринополис, в началото е трудно, но искам да те успокоя, че в един момент се свиква. Руми вече ми казва с усмивка сутрин "Лека работа мамо", а като си помисля как ревеше в началото, сърцето ми се късаше...Тичах след работа да готвя и все не успявах навреме, но като че ли влязохме вече в ритъм и всичко си дойде на мястото.