ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 929
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • София
irinopolis, какво работиш? Преди си писахме кой какво работи, но не помня Simple Smile  И аз ще се връщам на работа , на 17.02., но само за 10 дни, за да ми актуализират заплатата само.
Порастнаха ни бебетата  Confused

В  лаборатория по земна механика.

# 46
Привет, момичета  bouquet
Идеята срещата да е в 10:30 е чудесна, защото иначе и ние ще закъснеем, защото Дани спи обикновено от 15:30 до към 18:30.

irinopolis,пожелавам ти бързо да се адаптираш към новото си ежедневие, да се връщаш на работа след толкова време сигурно е доста стресиращо.

Май само аз се бавя още с организацията за рождения ден, обаче направо съм откачила с това кандидатстване за ясла. Цяла нощ сънувам кошмари как се опитвам да дам Дани на ясла и никъде не искат да го вземат. И как няма да сънувам такива глупости след като в крайна сметка се оказа, че се боря за 5 места в яслата и то във всички случаи влизаме след дечицата с предимство Tired . Все пак ми стискайте палци за утре.

# 47
Ето го и моя Рожденник който празнува на 3.02 а иначе е роден на 4.02!!!
http://images23.snimka.bg/005091365.jpg
http://images23.snimka.bg/005091367.jpg

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 23:02 от neonkaa

# 48
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Никола на Неонка, да  е жив и здрав и да радва мама и тате!
Много са хубави тортите и на Ивана и на Райчето и на Никола!
Иринополис, успех с първия работен дан, не се притеснявай ще свикнеш, а и щом таткото те подкрепя и е склонен да гледа РАЯ.
Скапата, браво на свекървати за цигарите, моят баща също ги отказа след 40 пушачески стаж, вече 10 години не пуши, направи го от раз и още му се чистят дробовете, между другото. Ама той по много пушеше.
Аница, Магика, привет!
В детската ясла на Мони категорично забраниха всякакви почерпки, дори и сок няма да можем да занесем, до скоро майките носеха гризки, бисквити и солети, да се черпят децата, обаче сега и това им забраниха.
Аз моите смятам в сряда да ги пускам на градините, обаче нещо аз съм зле още съм с Т, вчера взех да пия АБ. Иначе децаат от време на време вече само се закашлят.
Успех на всички, които днес ще кандидатстват за ясла  Peace
Голяма глупост е това според мен, но ще видим какъв ще е резултата.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 09:17 от krasykm06

# 49
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Никола! Да расте здрав и послушен , малкият джентълмен!

Неонка, много е сладък, а пък с костюма е направо като бонбон Heart Eyes.

Слънчо, Ивана много добре е прекарала празника, а вече и гаджета върти... Joy

Магика, успя ли??? Аз повече от половин час не мога да отворя сайта...измислили са го идеално  Joy Twisted Evil #2gunfire

# 50
Честит рожден ден на Никола! Много здраве, късмет и весели игри!

# 51
  • Sofia
Здравейте мили февруарки!  Hug
Не съм се появявала в темичките ни много отдавна. Гледам,че сме станали още повече  Laughing

Дойде нашият месец и аз искам да поздравя всички малки празнуващи човечета и техните мами  bouquet Да са ни живи и здрави, много да беснеят и да имат най-хубавото и безгрижно детство . Целувки и прегръдки на всички ви.

А да ви кажа аз най-ненадейно пак се завърнах към отчетните теми, но в очакващи  baby_neutral Ще потретвам.  Laughing Има още мнооого време до тогава - живот и здраве септември. Сега съм в гадния период на повръщане.
А в темата на бъдещите септемврийки има невероятно много мами чакащи трето дете. Направо е невероятно, аз такова нещо не съм виждала досега в отчетните.
Специални поздрави за Олимпия и леко раждане.
Весели купони и добро настроение на всички  Hug

# 52
Честит рожден ден на Никола!Да е жив и здрав, голямо е сладурче!

Ели,какво е положението при вас? След като сайтът се скапа и всичко остана на късмет успях да кандидатствам чак към 11 и нещо и съответно съм номер 85 за тези 5 места Tired Аз предположих, че няма да се класираме, но не съм очаквала да попадна чак в такава безпомощна ситуация. Едно е при равен старт да не се класираш, защото не си писал достатъчно бързо, друго да ти се отваря сайта на тото принцип. Скъсаха ми нервите наистина #Cussing out

mirage,честито, много смело Simple Smile пожелавам ти всичко да е наред и септември да се радваш на здраво сладко бебче.

# 53
Ейй, както върви и мен ще ме заразите с потретването ей. Само това пусто кърмене нещо ми изпи силиците, та ще почакам да отбия да успокоя и почина и може и аз да се пробвам, тъкмо вече повечето ще сте родили та ще черпя информация от вашия опит.

# 54
  • БГ
bdbaloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКОЛА на мама neonkaa !!!   newsm59 Да расте здраво и щастливо дете!!!    bdbaloni

Поздравления, mirage!!!    bouquet  Чудесна новина, желая ти леко трето бременеене!!!

elix, magica, стискаме ви палци, дано успеете да се преборите с недомислиците в системата! Гледахте ли сутришния блок на БТВ, е, до 10ч така и не успяха да отворят нито инфо сайта, нито другия за кандидатстване, има много още да усъвършенстват.

krasykm06, ти направо ме хвърли в размисъл с тези забрани, а важат ли и когато има повод, в случая РД!?! В нашата ясла за сега си мълчат, но знае ли се докога?

Хайде, чао от мен, желая ви лек ден и успешна нова седмица!!!

# 55
  • Букурещ
Момичета, здравейте, помните ли ни? Отдавна не съм писала тук. Цяла сутрин се разправям с тъпия сайт на Софийска община. Кандидатствах за няколко ОДЗ-та, не знам дали имам някакъв шанс... Абе, не ми се говори...
Живот и здраве, пишете ни и нас за общия РД. Прочетох, че часът ще е 10.30, само датата не разбрах, кога ще е?

# 56
Здрасти Мерия! Как е Филип?
Стефи, при нас и преди не даваха да се внасят торти, но сега не дават нищо да се внася по никакъв повод, сутрин преглеждат децата дали са им изрязани ноктите и им гледат гърлата. Това е от 1-ви януари. Нещо много са ги затегнали.

# 57
Здравейте и от мен!

Поздравления на mirage!!! Много лека и безпроблемна бременост !!!
Добре дошла и на Мериа и вие като нас се загубихте. Как сте, как е Филип. Много съжялявам, че няма да можем да се видим  Cry

На мен ми се отложи курсът, незнайно кога ще започвам вече, само къде си изгубих времето да се разкарвам до там, но сутринта преди да тръгна и аз се опитвах да влезна в сайта на Общината, ама нъцки, заби си и до там, та и мъж ми после опитва, няма влизане, та като се прибрах на обед успях да пусна за 3 Одз-та, но с номера над 100 който ни се паднаха, едва ли някъде ще успеем да се класираме. Нямам думи за организацията и за цялата ни управна система, просто .....

Слънчо мерси за отговора за тортата, наистина си заслужава за такава торта.
Неонка и irinopolis много са ви сладки децата, вижда се, че са изкарали страхотно РД, и колко са големи вече, колко бързо растат   Laughing
irinopolis бързо адаптиране на работното място.
Скапата браво на свекърва ти, дано скоро да оздравее напълно. Аз от как спрях цигарите /като забременях/ се чувствам много по-добре, и най-вече спря да ме боли постоянно главата Simple Smile а и мога да изкача 2 етажа без да се задъхам Simple Smile
Айде лек ден от мен, че Б събуди   bouquet

П.С. Честит рожден ден на Никола! Да е много здраво и жизнерадостно дете!

# 58
ЗДравейте момичета!
Току-що се връщам от клубчето. За 1-ви е свободен часът 17.30, а на втори (март) за сега е свободен целия ден. Казвайте какво да резервирам! Иначе цените са: 6 лв. за два часа на дете с включен парти аксесоар, аниматор, подарък за рожденника (в нашия случай отпада). Менюто за малките- мини банички (1 плато микс 90-100 бр. за 19.00 лв.)или хапки с колбаси и сирена(35-40бр. за 25.00 лв.), сокче- 1.20лв. от 0.250мл. Тортата е от "100 гр. сладки", "Лагуна" или "Гаврош". Цена на едно парче 3.00 до 4.00 лв. Пространството е огромно, мястото е чисто и светло, момичетата са красиви и усмихнати, а управителя (мъж) много разговорлив. Разведе ме из целия клуб, побъбрихме си и за неговото дете, което е родено на 08 февруари и сега ще прави две също...............и т.н. и още щеше да ми беседва, но аз го прекъснах, защото трябваше да ходя да си взимам Михаил Joy Joy.
Пишете, кой, какво, защо и да се организираме, че може да си останем само с уговорката! Hug Питайте, ако нещо съм пропуснала!

# 59
  • София
Бобче, Кали по това време спи, за 2-ри евентуално да се запишем, нека и другите да кажат.
От Гаврош са чудни тортите, нали миналата година беше оттам и  се унищожи моментално  Crazy За менюто нямам претенции.  Как ще стане резервацията, нали трябва капаро да се даде. Ако искаш да ти преведем парички в сметка или да се видим... newsm78
mirage, честито и лека бременност!  bouquet
Магика, ние сме № 137  Flutter, кандидатстваме за 20 места..  хахаха , не се притеснявай , сигурно ще анулират класирането ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт