ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 920
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Ще ти пиша по-подробно на лични, тук да не занимаваме аудиторията Simple Smile
От наш'та тема има и други диетуващи, знам ги аз..   Simple Smile
Ще ти бъда много благодарна   bouquet
 Хайде другите диетуващи, с по-дълъг стаж, да споделят, моля - от кога, колко...   Grinning

# 31
Привет на всички!!!
Честит рожден ден на порасналите вече каки и батковци Wink Много да ви радват, да са здрави и мнооого игри и усмивки на всички от мен и Калоян.   Hug
Става все по интересно с нашите мъници а? Аз много се забавлявам с моя глезоран-сладуран....и за моя радост става все по-голямо диване(да му е здраве). Единствено ми е кофти, че почнах работа и имам чуството, че не му обръщам достатъчно внимание...но няма как старя се да компенсирам вечер и през уикенда.
Прочетох по диагонал постингите, да съм в час с новините Laughing От работа нямам време да пиша, но вечер ви чета.
Пишете ни и нас за партито. Ако сме здрави сме на купона с дребния.

Аз пак заминавам командировка другата седмица, настудувах се по хотелите тези два месеца. На Калоян купона за Рд-то ще е в "Острова на съкровищата" на Красно село. Поръчала съм торта и за детската. Останха ми разни дребни детайли от организацията, ама като се върна от командировката.

Поздрави на всички пак. Весело изкарване на рожденните дни и мнооого подаръци.
 Hug Hug

# 32
Ще ти пиша по-подробно на лични, тук да не занимаваме аудиторията Simple Smile
От наш'та тема има и други диетуващи, знам ги аз..   Simple Smile
Ще ти бъда много благодарна   bouquet
 Хайде другите диетуващи, с по-дълъг стаж, да споделят, моля - от кога, колко...   Grinning
И аз съм една от тях Crazy и за сега за 5 дни - 2 килограма но с прегрешения  Embarassed!
Чак и книгата си купих!

# 33
Момичета, благодаря ви, че се интересувате за нас - Марти точеше едни сополи и го заведох на лекар, но тя каза, че нищо му няма и може да е от зъби. Опита се да покашля малко, но като му сложих Олинт и спря. Та дано да ни се размине.
Изписаха и свеки от болницата и единственото положително нещо от цялата болест е , че е отказала цигарите.
Днес беше разкошно времето и бяхме на разходка, а за утре татко ни иска да ни води на Витоша да карат ски с Пепи, а аз с Марти с шейната. Аз не съм много ентусиазирана, но ще видим.
Бобче, обади се да се видим. Пратих ти тел. на лични.
\\\\\ЧРД НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ПАТЕРИЦИ

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ПАЛАВИ ДЕЧИЦА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
Здравейте малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Дано не сте ни забравили. За съжаление не ми остава време за нищо и не мога да стигна да пиша. Успях по диагонал да попрочета. Радвам се обаче, че успях да се включа в най-прекрасния период за нашите мънице, а именно рождените дни. Виждам, че и общо парти се спретва... Чудесно! Аз обаче съм на 3-дневно фирмено парти и ще се прибера точно на 1-ви март.
Около нас няма нищо ново. Деян също беше малко болен - имаше някакво дълго разстройство и много отслабна. За щастие бързо си възвърна загубените килограми. Говори много, дори често ме изумява... Аз работя усилено и се прибирам към 8 вечерта и не ми остава много време да му се радвам, но няма как.
За рождения ден Деян си пожела печка и котлонче за подарък.

Дано се "виждаме" по-честичко. На мен страшно много ми липсвате.

Много любов и щастие желая на всички! До скоро!

# 35
  • София
Здравейте и от нас!

Много благодарим за пожеланията за рожденния ден. Ето и почерпката с нашите тори "Пепеляшка" и "Снежанка и 7 - те джуджета"

Снежанката не знам каква е била на вкус, защото беше за яслата, но Пепеляшката беше превъзходна - даже още имаме от нея. Фигурките са от пластмаса и сега Рая си играе с тях. Е,  Снежанка и Пепеляшка са много грозни в лицето, но от самолет не се забелязва.   Stuck Out Tongue Winking Eye

За почерпката в яслата бях толкова отнесена, че забравих да оставя свещичката. Сетих се чак след 1 час, но реших, че е вече късно да се връщам и да им нося. Добре, че госпожите се сетили и взели от групите в градината една - e, цифрата 5, но е по - добре от нищо.
 Вчера пък в клубчето беше такова беснеене, че 3 часа едвам им стигнаха на децата. Като дойде момента за тортата Рая не знам какво блокира, но се подпря на ръката си и не прояви никакви признаци на желание за духане на свещичките. Всички взехме да я подканяме, а тя почна да си хапе пръста и да ни се усмихва чаровно. Явно се беше преситила вече на свещички. Снощи в нас нямаше никакво желание да духа пак. Но в клубчето си изяде нейното парче торта, а след това мина и през още 2 чинийки да си похапне и от тях /някои дечица се бяха впуснали в игра и не искаха точно тогава торта/.
В къщи продължи да нагъва - салами, салатка, скара, и торта между всичко това.  eat
 Рая получи толкова много подаръци, че част от тях прибрах и ще й ги дам по - нататък. Най - много си харесва плюшените Йори и Прасчо /от нас/. Спи си с тях и си ги гушка през деня. Впечатлена е и от детската прахосмукачка - веднага почна да "чисти" като мама. И естествено не я изключва от копчето - добре, че е тиха.
 НА който му се гледат снимки : от клубчето    и от яслата
 Е, стига толкова, че стана много дълго. Лек ден на всички.

# 36
Привет!

Ето една снимка на нашата рожденичка, тъкмо поела въздух да духа свещичките (и тортата се вижда добре)
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5086632

Нинка, 50 лв ми излезе тортата, в което е включен и транспорта. Според мен си струва, защото една обикновена торта е към 35-40 лв.

А за общия РД всъщност от колко часа се очаква да е  newsm78 Аз бих ви предложила да е към 10.30ч, защото следобяд всеки става по различно време и докато стигне, ще стане сред нощ  #Crazy

# 37
  • София

А за общия РД всъщност от колко часа се очаква да е  newsm78 Аз бих ви предложила да е към 10.30ч, защото следобяд всеки става по различно време и докато стигне, ще стане сред нощ  #Crazy

Съгласна съм Peace , а снимка не се вижда.

Иринополис , много хубави са и тортите и рожденичката Grinning В клубчето е било много приятно.

И ние последно избрахме този вариант, вчера резервирах в Бъни. Вкъщи не е много широко и няма да е удобно и за нас и за децата. Същата вечер ще се съберем с бабите и дядовците вкъщи.

# 38
Привет!

Ето една снимка на нашата рожденичка, тъкмо поела въздух да духа свещичките (и тортата се вижда добре)
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5086632

Нинка, 50 лв ми излезе тортата, в което е включен и транспорта. Според мен си струва, защото една обикновена торта е към 35-40 лв.

И аз нищо неможах да отворя newsm78!

# 39

а снимка не се вижда.

Що ли така, аз си пробвам от при мен и си се отваря  newsm78

# 40
  • София

Съгласна съм Peace , а снимка не се вижда.

Ето я тортата на Ивана http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=5086632
 Страхотна е! Не се виждаше, защото Слънчо не беше излязла от профила си.

Нашите торти бяха по 28 лв. Но сладкарката при която ги поръчах даже не беше и чувала кой е Мечо Пух. Бях и занесла фигурки на героите от филмчето да ги види, но в крайна сметка се отказах да я оставя да експериментира с направата им.  Иначе и аз имах желание да е стях тортата.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 17:21 от irinopolis

# 41
а снимка не се вижда.
Даа, аз също не я виждам-праща ме в началото  на снимка.бг  Thinking

# 42
а снимка не се вижда.
Даа, аз също не я виждам-праща ме в началото  на снимка.бг  Thinking

Явно трябва да се влезе с паролата във февруарското албумче, от там в моята папка и да се види снимката....

# 43
  • София
Ох, мами, цял ден ми е едно такова притеснено. И ми е свит корема...и ми се реве  smile3518.От утре пак се връщам на работа. И ми е хем притеснено, хем се радвам, че пак ще съм сред хора...Абе щура работа. 
 Днес цял ден си търсех ключовете от работата. Прерових всички шкафове и чекмеджета, открих неща, които ги бяхме забутали покрай ремонта и даже бях забравила за тях...и Няма и няма. И знаете ли къде открих ключовете - в чекмеджето на бюрото на компа - в едно бурканче заедно с резервните ключове на колата.  smile3537. Работната си престилка няма и да почвам да я търся - и без това ще ми е тясна вече.

За капак Рая е с кашлица,хрема и зачервено гърло и утре няма да я водим на ясла.  Татето ще я гледа до 16 ч, а после ще заминава нощно, а останалото време докато аз се прибера ще помолим чичо й да излезе от работа и да седи с нея.

# 44
irinopolis, какво работиш? Преди си писахме кой какво работи, но не помня Simple Smile  И аз ще се връщам на работа , на 17.02., но само за 10 дни, за да ми актуализират заплатата само.
Порастнаха ни бебетата  Confused

Общи условия

Активация на акаунт