ФЕВРУАРСКИТЕ деца са вече 2-годишни госпожици и господа

• 21 921
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Габрово
Привет, момичета!
Включвам се набързо да честитя на всички вече порастнали февруарчета. Честито и на днешните рожденици! Бъдете здрави, усмихнати, палави и щастливи! Весело и безгрижно детство!

# 16
моля да ни запишете и нас.10.02.06.Рангелчо  на Ваня

# 17
моля да ни запишете и нас.10.02.06.Рангелчо на мама ваня

# 18
Честит втори рожден ден на всички малки рожденици днес!Желая им много здраве и весели игри!

bobche, ще ти отговоря вместо Слънчо, най-близко до вас има сладкарница "100 грама сладки" на Редута, адрес "Марагидик" 34. Писах в старата тема, че сме навити за партито за рождения ден, да не ни пропуснете. Simple Smile

Много болнички има, на всички пожелавам бързо оздравяване.

Само да вметна, зa за тези, които ще кандидатстват за градина, че това, че родените януари могат да кандидатстват за градина сега пък е отпаднало Tired Всъщност има ли други, като мен, които ще кълчат пръсти по клавиатурите в понеделник Mr. Green

Дани ме хвърля в тъч след като от няколко дни се е научил сам да си пуска филмчета на DVD-то, вчера даже го видях да духа върху диска и да го бърше в блузата си, видял ме е веднъж как го чистя така и той да не остане по-назад Laughing. А от вчера се е научил и да влиза в интернет, първо реших, че случайно е уцелил иконката, но после го направи още десетина пъти и стана ясно, че нищо случайно няма на този свят. Та така с говеренето сме на вие, но пък с техниката сме на ти.

# 19
Здравейте мили мамчета   bouquet,
ЧЕстиТ Втори РожДЕн Ден на всички сладки февруарчета
да са здрави,послушни,весели и само щастливи усмивки да греят на личецата им !!!

благодаря за загрижеността лишейчетата на Боби започнаха да се оправят,дано скоро изчезнат ,мажеми ги с максиципил специално за деца с бадемово масло,всички дрешки ги изпрах отново с детски прах, Стефи , Ели Hug
нямам време много да ви чета ,защото стягаме багажа и тръгваме за Румъния,нашия тати отива  в командировка и ние с него, ще посетим замъка на дракула Wink,
прегръщаме силно всички болнички и бързо да  оздравяват, нали рожденни дни ни предстоят  Crossing Arms Blush Heart Eyes
приятни, слънчеви дни и многоооооооо целувки

# 20
Да са живи и здрави малките рожденичета!  Hug  Да радват мама и тати с игри и постижения!

Аз днес си направих супер разходка с комшийката и детенцето й. Извадих малко снимки на децата, че все си стоят на компа, а пък нямам нови изкарани на хартия, искам да си сложа да се гледат. Рони много се кефи на снимката си от календара /за Коледа от детската ясла/ и все ми казва: Иж, мамо, инката Они - Виж, мамо, снимката на Рони  Grinning 

Сега ще хапна нещо и ще взема да полегна, пък после захващам ученето  Mr. Green 
Приятно изкарване на празнуващите днес!  Hug

# 21
Честит Рожден Ден на вече големите сладури! Много весела година им желая, много смях и усмивки!
Честито и на вече празнувалите!
Благодаря за пожеланията за моята госпожица...Не успях да ви 'почерпя'...ама много несериозна съм станала...една динамика покрай нас, едно чудо, не мога да се задържа пред компа...Радвам се, че 'виждам' стари кадри във форума (много по-сериозни от мен), ама се радвам и на новите   bouquet
Ние правим ремонти, аз ходя по изпити, сменям работа...пълен хаос..януари е изпълнен с рожденни дни в семейството и от един празник на друг се прехвърляме само Simple Smile Ама ето днес реших, че трябва да кажа, че сме живи и че сме добре  Laughing
Много пораснаха хлапенцата вече..гледам снимчици, големи бонбони са станали всички  Heart Eyes И ние растем (малко бавно,ама...така е от бебе)...Имаме ново зъбче тия дни..тъкмо се бях притеснила, че не растат и хоп, новичко Simple Smile Лора много бърбори...и много номерца върти..сигурно ви е познато де Simple Smile Гледам повечето ви тресе пак предрожденна треска...весело да си изкарат всички малки човечета и техните мами и татита...Целувки на всички!

# 22
Магика, благодаря ти!  bouquet Ще намина тези дни да му поръчам торта на младежа.

Значи, какво правиме за РД? До тук съм изброила: Магика, Скъпата, Ели с Кали(това уточнение, за да не сменям азбуката, а са няколко Ели-та), Олимпия, Слънчо и аз. Да ходя ли до клубчето момичета?

# 23
  • София
Бобче, отивай да ни записваш да не артишем  Laughing  Само че аз отсега казвам, че ще позакъснеем , незнам от колко часа ще го организирате , но ние преди 18ч. едва ли ще дойдем  Tired

Оо, Дени, живи сте значи  Mr. Green Hug

Гали, привет и на теб  Grinning

Боци, приятно изкарване и ще чакаме страшнички снимки  #Shocked Smile

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
                                     МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ ДА СА!!!

Ние днеска се виждахме с една приятелка и нейния сладур в едно клубче да се набеснеят малките и такава игра падна, та Боби още спинка, вече 2 часа, което не помня от кога не се е случвало  Laughing Нямам търпение вече да се стопля, че да ходим на разходки, с това излизане само за храната или около блока, вече ми писна  Crossing Arms

Слънчо, ако е тази торта, където е показала и stefaniika изглежда наистина много красива, а и до колкото съм чувала са и много вкусни, но съм чувала, че са и доста скъпи, та ако не е проблем да ми кажеш колко излезе и като цена, ще съм ти много благодарна   bouquet

botzi радвам се, че адашчето се оправя вече и има ефект от кремчето. И Боби като малък имаше някакви лишейчета, но по тялото и аз с някакво подобно мазило го мазах и се махнаха.

magica и Б много обича техниката и особенно Двд-то в спалнята, качва си се на шкафа, пуска си го и него и ТВ и почва да вика Филммммм, филм, та да отида да го видя, че си пуска филми:) Техничарчета от малки ще ги правим Simple Smile

Еййй ScreamingMamaa здравеййй ! Много се радвам, че сте добре и растете и лудувате Simple Smile Много целувки и прегръдки от нас!

Айде Боби вече се наспа, стига толкова почивка  Laughing

# 25
Ей, колко много рожденици е имало вчера  Hug Честито на всички да са живи и здрави и да радват мама и тате!
И колко много стари муцуни са се появили, браво, хайде намирайте по-често време да драснете по някой ред!  Hug
Моите деца са по-добре, а и аз също, надявам се от сряда да са на градина и двамата, че вече е време да стягам и аз рождените дни!  Praynig
Ботци, аз за лишейчетата на каката ползвах козметиката на Ексципиал, всичко е на билкова основа и е много ефикасно. Приятно прекарване в Румъния!
Скъпата, а вие как сте?
Неонка, радвам се, че сте по-добре  Hug
Момчил непрекъснато ме пита "мамо кое" в превод "какво е това" иска на знае всичко как се казва, лошото е, че ги свежда все до едносрични думички.  Laughing И ако е научил нещо в детската и после иска да ми го каже, а аз не му разбирам и повтаря ли повтаря и се ядосва горкия. Всички думички повтаря, но не може да прави изречения, повече от две три думички не събира заедно. Е и това ще дойде, мъжът ми все го сравнява с каката и се притеснява, аз му обяснявам, че си е нормално детето, има деца, които и толкова не говорят още и, че има време, но той горкия все се притеснява.
Момчил много обича да танцува и да пее, пее "мама ми купи днес" и "ой коледо мой коледо", много е сладък  Crazy
Хайде приятна събота и неделя!

# 26
Еликс, забелязах надписа под аватара ти  Grinning От колко време диетуваш и какъв е резултата? Мисля да се подлагам на диетката, даже мнооого закъснях с решението  Mr. Green

# 27
Запис и от мен. Peace
Честит рожден ден на всички дечица.Много здраве и безгрижни детски игри.  bouquet

# 28
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИ ДВЕГОДИШНИ СЪКРОВИЩА.  newsm51
При нас болестите отминаха, но имаме също огромния проблем с лишеите по крачетата. Гледам че са му тръгнали и по бузките на дупенцето. Нашата лекарка е два месеца в отпуск, а тази дето я замества не мога да й видя очите. До тук видях препоръчани два илача за тези пусти лишеи и не знам какво да избера. Може би не трябва да своеволнича без лекар да е видял положението, ама като не мога да я открия тази заместничка, когато отидем там тя е все някъде си ... Ще се посъветвам в аптеката пък каквото стане.

За общия рожден ден на мен специално там където се организира ми е доста далечко,  ние сме в другия край на София. В момента колата ни е развалена и няма да има кой да ни закара, а с градския транспорт е абсурдно. Ако решите да промените място някъде по центъра ще се включим и ние, но тъй като има само едно предложение няма проблем убедена съм и без нас ще си изкарате страхотно.

За диетите. Аз два месеца се храних по книгата "Ние и Зоната" и ефекта е зашеметяващ. Свалих 10-те килограма които ми бяха проблемни. Сега нещо започнах да нехая и поразвалих работата, но с това тъпчене моето съм качила само 2 кг. Пробвайте страхотно е и от нищо не трябва да се лишавате.

Скъпата вярно как сте, не казвате?
Добре дошла сред нас на Иванка!   bouquet
Хайде доскоро. Целувки.

# 29
  • София
Атракция, отскоро съм в режима- днес ми е 4ти ден и резултата е -2.5кг. Flutter Чувствам се добре, хапвам си разрешените храни и пия вода и кола лайт.До 2 месеца се надявам да си постигна целта. Ще ти пиша по-подробно на лични, тук да не занимаваме аудиторията Simple Smile
От наш'та тема има и други диетуващи, знам ги аз..   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт