Бебето не се получава-много ми е тежко. Вие как се справяте?

• 8 816
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Това, което някои бяха писали, че с времето става по-лесно, до известна степен е така. Малко или много свикваш да очакваш, да не се надяваш много (доколкото е възможно Embarassed). Най-вероятно този месец, ако не се е получило, ще го приема по-лесно. От сега се убеждавам да е така, за да не се разочаровам.
Не знам обаче как да спра да мисля за това  Embarassed Имам си работа, понякога дори е натоварено, но в момента, в който се освободя, постоянно мисля за това. Направо е влудяващо и ме е яд на мен самата Close

Никога не съм вярвала, че е толкова трудно. Мислех си, че става лесно, едва ли не, когато поискаш  Embarassed

# 46
Миличка недей така ти ще се побъркаш бре момиче,щом мислиш и на работа за това... Crazy
Колкото повече позитивно гледаш на нещата толкова по-лесно ще стане Wink
Вярвай просто това направи Mr. Green
А и още проблем доколкото знам нямате така,че от какво се притесняваш newsm78
Горе главата и успех Hug

# 47
Смятам,че пускането на тази тема тук е малко подигравка.
Заставам зад комиксчето и прити,другите не ги изчетох.
Аз няма да се извинявам,че съм остра,защото да мрънкаш,че бебето не става на втория месец точно тук е меко казано обида за момичетата,които правят опити с години и все още държат главите високо вдигнати и не спират да се надяват.
В момента не правиш торта за рождения ден,а човешко същество.Защо мислиш,че се полузава с магическа пръчка.
Иди на лекар и си направи гинекологичен преглед,направи си календарче да си следиш овулацията и другите признаци,които биха ти подсказали кой е подходящия момент,успокой се,прави секс с мъжа си и когато ти дойде си казвай "другия месец ще стане".

# 48
  • София
И аз не искам да съм рязка, обаче смятам, че най-лесно е да съдиш.
Едно е да чакаш една година, когато си на 25, друго на 30. Още повече, когато има и други притеснителни фактори (претърпяла съм сърдечна операция) и колкото по-рано се случи всичко, толкова по-добре.
Пък и това е мястото, където бих могла да споделя и евентуално да бъда разбрана.

# 49
 Момичета, недейте така. Времето в опити за всеки човек има различни измерения Tired И аз съм от тези, които не се поколебаха да пишат в темата от 4-ия месец ако не се лъжа. Колкото и дълъг период да е минал всеки го преживява различно и на всекиго тежи.

# 50
maigto  никой не те съди и нито си първата на тази възраст във форума нито можеш да си позволяваш да говориш такива неща Naughty Мисля,че достатъчно всички ти дадохме съвети ако искаш ги приеми,ако ли пък не ... Crazy
Съжалявам за тона ама всичко си има граници Whistling

# 51
  • Mediterraneo
Ами и моето не се получава. Вече почти 2 години... На моменти се сривам, после пак ставам и продължавам.

# 52
  • София
Аз пък не можах да разбера с какво ви засегнах newsm78
И какво значи "не можеш да си позволяваш да говориш такива неща"???

Всеки може да изрази мнението си, чувствата си, нали така?

Ако съм обидила някого, съжалявам, най-малко това съм целяла.

В забързаното ежедневие все по-рядко се случва да получиш подкрепа (освен от най-близките разбира се), така че предлагам да не се упрекваме.

Съжалявам още веднъж Embarassed

# 53
  • София
Ами и моето не се получава. Вече почти 2 години... На моменти се сривам, после пак ставам и продължавам.

същата работа, ама една година чакане... и все още не мога да се наканя да тръгна на изследвания, а зная, че трябва... все си викам- щом имаме едно, няма начин да не стане и второто, ама май не е точно така Confused

# 54
  • София
Здравейте,

Може би ще кажете, че е рано да се отчайвам - правим опити от два месеца. И аз все това си повтарям, но не мога да се справя, като се сетя за това и ми се доплаква.  Cry Имам нужда да споделя с някого, тъй като почти никой не знае за нашите опити (не ми се ще да казвам, за да не получавам съчувствени погледи).
Около мен всички имат деца и на всички събирания това да темите за разговор. И на мен ми става адски тъпо и тъжно. Толкова много го искам това бебе. Пък и вече ми е време Embarassed
Разкажете ми как беше при вас, как се справяхте с чакането?
Споко мила, аз съм в абсолютно същото положение като теб. А на фона на това друга мацка от нашата компания забременя преди няма и месец и питаш ли ме какво ми е...справям се тридно и ми се ще да стане ако може ей сега Simple Smile ама веднага. Но не губя надежда, вярвам и мисла позитивно..а ако дойде лелката..какво пък...след 5,6 дни се започва отново Simple Smile и така докато стане Simple Smile Simple Smile

# 55
Здравей,maigto,аз съм нова тук,и аз като теб и повечето от  момичетата очаквам своето бебче.Време ми е ,от една година правим опити с мъжа ми,а от два месеца меря БТ всяка сутрин.Но незнам колко още да чакам или да посетя клиника по стерилитет!Изследвала съм хормони/ в норма са/ и спермограма.Може би някой ще ми даде съвет? Успех на всички! 

# 56
Здравей maigto,ние също правим опити от скоро. Първият месец беше ужасен-стрес,безсъние,плач накрая.
Днес чакам да ми дойде пак,температурата падна и надеждата умря,но не го приемам като предните месеци-свикваш да си търпелив,нямаш друг избор.
Ще трябва пак да меря температура,тестове и т.н. А и ме гризат съмнения,че след 8-годишно пиене на противозачатъчни хапчета,все още не съм си върнала хормоналния баланс.Изборът е да се предам или да гледам напред.
На 32 съм...претърпяла съм LEEP на шийката и желанието за бебе е ... като на всяка нас, чакащите да се случи чудото и да сме благословени да дарим живот.
Успех ти желая,както и на себе си,както и на всички Вас,които желаете от сърце Чудото. Praynig

# 57
Здравей,maigto,аз съм нова тук,и аз като теб и повечето от  момичетата очаквам своето бебче.Време ми е ,от една година правим опити с мъжа ми,а от два месеца меря БТ всяка сутрин.Но незнам колко още да чакам или да посетя клиника по стерилитет!Изследвала съм хормони/ в норма са/ и спермограма.Може би някой ще ми даде съвет? Успех на всички! 
Направи си графика да ти погледнем БТ и е добре да посетите клиника по стерилитет,не се плаши от името Wink
Желая ти успех  Hug

# 58
  • София
Благодаря ви за отговорите на всички   bouquet

Nuclearbaby, при мен също е така, около нас всички са или бременни, или с деца. Темите им за разговор са различни. Много ми е мъчно, че не се получава бързо.

Да ви кажа как се развиват нещата през последния месец. Ходих в клиниката на Щерев на фоликулометрия. Казаха, че всичко е наред, препоръчаха ми кога да правим секс и ние спазихме указанията  Simple Smile, но за съжаление и този месец ми дойде  Sad
Е поплаках си  Embarassed, обаче това ни е познато на всички
Този месец ще ходя на изследване на проходимост на тръбите. Стискайте палци всичко да е наред.

На всички, които правят опити от повече време, бих препоръчала да отидат на лекар. Защото някак чувстваш, че правиш всичко, което зависи от теб.

Успех на всички ви, дано скоро да гушкаме по едно бебче  Simple Smile  bouquet
И да се подкрепяме взаимно, защото само този, който го е изпитал, може да те разбере, нали?  Simple Smile

# 59
  • София
Моя приятелка решила с гаджето си да правят необезопасен секс миналия месец- един единствен път. Вчера ми се обади, че тестът й е положителен, а даже не е сигурна дали го иска сега ooooh! От един път...

Общи условия

Активация на акаунт