как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 456
  • 671
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте  слабеещи хубавелки,
Аз днес чакам да ми доставят вълшебното сиропче и от неделя мисля да го почна и то пълна версия. 10 дни не е много, ще устискам положението. искам да ви питам като сте на работа как го пиете това  чудно биле? Правите ли го на момента или си приготвяте от сутринта едно шише и хоп на работа само пиете?
Хубав и слабеещ ден   bouquet

# 601
Момичета, и аз съм в отбора! Не от днес, но днес реших да пиша. След като изчетох първата тема, си поръчах сиропа. Да споделя накратко: преди за започна да пия сиропа, реших една седмица да поемам по-лека храна, за да подготвя организма си. През тази седмица съм си хапвала обилно плодове (предимно череши) и салати - моркови или шопска, овкусени, но не с олио и оцет, а с лимонов сок и зехтин от гроздови семки (много съм довола от него, вече трети месец само с такъв овкусяваме салатите в къщи и е без холестерол). За този перид един път хапнах пиле на жар и веднъж риба и сурови ядки всеки ден (орехи, кашу и т.н.).
Започнах да пия сиропа във вторник, т.е. днес ми е 4ти ден. Стриктна съм почти на 100% - не хапвам нищичко, единственото ми прегрешение е кафе сутрин (с доста ниско кръвно съм и не се чувставм добре без сутрешно кафе). Резултатът общо за тези десетина дни е -4 кг. Не мисля, че е малко, при условие, че и килограмите ми не са много (започнах на 53, тази сутрин бях щастлива да видя 49 - не съм била по-малко от 50кг. от преди гимназията!!!). Мисля да съм само на сироп максимум още 2 или 3 дни, защото не виждам нужда да отслабвам повече килограми и ще захранвам постепенно (по книжката).
Да си призная, за мое най-голямо учудване, през тези дни не съм изпитвала глад, нито са ми "къркорили" червата - явно сиропът наистина е достатъчно хранитетен. В моментите, в които съм си помисляла за храна, то не е било заради глад, а само заради това - че искам да усетя някакъв вкус, да дъвча нещо.
Не пия солена вода (не мога и да си представя да го правя!), но пия Инхуа - всеки ден по 1 или 2 пакетчета - и преди да започна с Мадал бал също си го пиех. Не слагам лют пипер, а джинджифил (приятно е).
Аз съм доволна (поне засега) - не е страшно, въпрос на мотивировка явно, но и на здравословно състояние също! Вярно е, че като караш само на чай няколко дни, без да се храниш, ще свалиш килограми - спор няма! Но на мен лично това най-много ми хареса - че не изпитвам глад, не ми се вие свят и не ме боли стомах (както често ми се е случвало преди). Да отбележа, че бях доста скептична - сиропът си отлежаваше месец и половина в хладилника, преди да го отворя!
Ами, това е - да не пиша дълъг постинг и да ви оттегчавам. Успех на тези, които го пият, дано останете доволни от резултатите!   bouquet

# 602
  • София
Момичета, извинете за тъпия въпрос, но какво е ИНХУА или там както се казва и за какво е? Embarassed Embarassed Embarassed

# 603
# 604
  • София
Ей хора, адски ме боли главата. Втори ден съм на сиропа и ще ми се пръсне мозъка. Дали да пия аулин на гладно?

# 605
@това е нормално да те боли глава,значи сиропа действа след втория ден ще отмине но ако не издържаш на болката пий аулин,но не съм сигурна дали ще подейства   Peace

# 606
Започнах от днес....дано повторя резултатите:)

# 607
  • София
Добро утро на всички слабеещи сладуранки,
Аз съм в отбора от вчера (08.06.2008г.), повече от три чаши не мога да изпия от този сироп, а и вкуса му е малко гадничък, но се търпи в името на каузата. Стискайте палци да стигна резултата 10 кг за 10 дни. Приятелят ми малко се притеснява, че не поглъщам нормална храна, а само това. Не ми прави проблем затова, подкрепя ме, но все пак се тревожи. При вас как е това положение, някой не ви ли казва, че това не може така 10 дни само сироп? Заредила съм се с ментов чай и чай със слабителен ефект. Хайде хубав и усмихнат ден с много минуси.  smile3525 smile3525 smile3525

# 608
  • София
Момичета, забравих да ви питам нещо.
Налага ми се да пия хапчета (антидепресанти) докато правя прочистването, някой има ли същия проблем. Кажете вашата практика ако имате такава в това отношение?  Hug  bouquet

# 609
Знам че каквито и хапчета да пиеш докато се прочистваш,ефектът им намалява,консултирай се с лекар,пишеше го в книжката някъде накрая,ако имаш такава виж   Peace

# 610
  • София
Добро утро хубавелки,
  food010
Не знам за вас, но аз за 2 дни свалих 2 кг, днес ми е 3 ден.. Чувствам се чудесно, само дето не мога да пия повече от 3-4 чаши от чудотворното сиропче. Но пък за сметка на това пия доста вода и чайчета. Да ви питам, вие всеки ден ли пиета слабителен чай и какъв? Аз пих 2 вечери чай от сена и майчин лист и вече няма какво да изкарвам. Сега мисля да се запиша на народни танци и тае бо. Вие практикувате ли някакъв спорт?
Хайде хебав, слабеещ и успешен ден   bouquet

# 611
Петя, браво! Дано се чувстваш добре, да нямаш здравословни проблеми и в крайна сметка да останеш доволна. За чая - вече писах - пиех Инхуа по 1 или 2 пакетчета на ден (и сега продължавам да го пия). С изключение на 1 ден, през другите нямах проблем с ходенето до тоалетна.
Само на Мадал Бал изкарах 5 дни. В момента захранвам - трети ден ми е - плодове, салати и супа (картоф, тиквичка, морков - без сол и мазнина, с лимонов сок само). Не съм качила килограми.

# 612
  • София
Петя, браво! Дано се чувстваш добре, да нямаш здравословни проблеми и в крайна сметка да останеш доволна. За чая - вече писах - пиех Инхуа по 1 или 2 пакетчета на ден (и сега продължавам да го пия). С изключение на 1 ден, през другите нямах проблем с ходенето до тоалетна.
Само на Мадал Бал изкарах 5 дни. В момента захранвам - трети ден ми е - плодове, салати и супа (картоф, тиквичка, морков - без сол и мазнина, с лимонов сок само). Не съм качила килограми.

Благодаря ти за подкрепата, аз мисля да изкарам пълния курс от 10 дни.

# 613
Айде и аз официално в отбора Grinning
Днес на обяд ми доставиха сиропа. От сутринта съм само на кафе, та мисля да не чакам а да го започвам още от днес newsm78
Ще пиша резултати - дано има такива.
На всички пиещи го пожелавам, много свалени кг Hug

Абе момичета, не мога да отворя капачката бе, лелеее аз ли съм толкова зле??? newsm78 #Crazy
С какво ли не пробвах, чудя се да взема клещи ли, че огладнях вече Joy

Ох, отворих го   Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 15:06 от Karry

# 614
Ами и аз в отбора! И аз го получих днес на обяд. Още не съм го отворила и смятам да го почна от утре. Имам доста за сваляне, а и някои здравословни проблемчета, така, че се реших да го пробвам. Надявам се на подкрепа и компания! На всички успешно подмладяване!

Общи условия

Активация на акаунт