АВГУСТ още е далече, но на първия триместър му се вижда края вече!

• 13 154
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • В чуден свят с четири Слънца

направи ми и едно изследване..то е по скоро преглеждане...нохална транслуценция...на вас правиха ли ви?
това е да се измери течността в /или около?/ грабначния стълб...с това изследване може 75% да се открие аномалия... при нас всичко е в норма Simple Smile
доктора каза ,че е много важно изследване...

Здравей,missto, искам да попитам при кой лекар и в коя болница/поликлиника ти правиха този преглед. На мойта гинеколожка и е развален вагиналния накрайник и от 5 седмица ме гледа само през корема, но нещо образът не е много качествен. Или трябва да имаш голямо въображение, за да видиш каквото и да било  Confused
Ще ми се да отида и аз на преглед при гинеколог с добро оборудване.

# 181
Честит Рожден ден, Синдарела!!!!!!!  bouquet

Деси,а ти как го пи този оспамокс,по колко,беше ли минала 3 м?

# 182
Sindarella, Честит Рожден Ден и от мен ! Момичетата са пожелали най-важното, така че и аз се присъединявам към пожеланията за здраве, много усмивки и здраво бебче.   bouquet

Момичета аз отново не съм писала отдавна, макар да ви чета редовно, но както и преди всичко при нас е нормално, растем и се гледаме надявам се добре. Вчера ходих уж да се регистрирам на ЖК, но не ми се получи поради това, че акушерката отсъстваше та го оставихме за утре. Но оказа се, че и на мен ще се налага да пускат изследвания за антитела, защото съм била 0+ /вероятно защото се води "универсална"/. Да си призная тъй като бебето го чакахме от 2 години, за всичкото това време се информирах за доста неща свързани с бременността, но те такова чудо не бях чела никъде. Мислех, че само при отрицателен резус се правят. Е, щом трябва ще се правят, макар да вярвам, че всичко ще е ОК, при все че съм имала и несполучлива бременност преди. Ще ми е интересно ако някой има моята група, дали и на него му правят такива изследвания.
Ами стига толкова съм заемала място. Почивайте колкото можете повече, и много положителни емоции ви пожелавам.  smile3525

# 183
sindarella, Честит Рожден Ден и от мен  newsm51. Пожелавам ти най-вече здраве и спокойствие, за да се радваш на едно здраво бебче август месец  smile3504

# 184
  • софия
меви аз го пих в втория месец,когато имах хематом,от който всъщност кървях.Пих го 7 дена,по 1 хапче на 8 часа.Успоредно с него си пиех и Утрогестана.Не се притеснявай от антибиотика,в много случаи е по-добре да го пиеш,отколкото да не го пиеш.Пеницилиновите антибиотици могат да се приемат в ранна бременност,естествено когато се налага Peace
Feb за пръв път чувам,че се следят антитела при (+) резус.А доста съм изчела по темата Thinking

# 185
здравейте, видях тази готина тема и реших да се запиша. Аз съм от София на 27 г - първа бременност (след доста терзания, но все пак стана!!:))) и терминът ми е на 2 август.
чета с удоволствие Laughing

# 186

Това е за Синдарела!Бъди жива и здрава!

# 187
Синдарелла да си жива и здрава ,за да се радваш на хубаво бебче!!!

Миссто нашите бебоци и на височина ще са еднакви  Grinning (и ние сме 7 см без крачетата),иначе и на мен ми правиха нухална транслуцениция и всичко е наред .За пола нещо не намекнаха ли?

# 188
Здравейте мами!
Sindarella,Честит Рожден Ден  bouquet!Пожелавам ти всичко най хубаво и най вече едно сладко Августинче!
Nadin13, добре дошла и леко бременнеене!
Елле,дано бързо се възтановиш, с повече почивка всичко ще е наред.
Caprice,успешна работа.
Pipi4ina аз толкова се радвам на всички ви с  оформени коремчета,изобщо не  се срамувай.С гордост ще си ги показваме,нищо че може да има и по малко сланинки,голяма работа(всеки надава индивидуално).
valeni ,tsvetelinka ,аз също съм ранобудна ,а и през ноща се будя много често,но сутрин като стана докато подготвя дъщеря ми за градинка ,да направим прическа,подготвям и закуска,че е много злояда и  разни други неща ,и то времето минало.
И моите цици все още си растът ,направо имам чувството ,че на моменти ще се пръснат. Купих си сутиени от безшевното бельо,много са ми удобни,препоръчвам ги горещо .
Лекарста и бременност http://www.safefetus.com/
Лек и щастлив ден!

# 189
Sindarella, честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много усмивки, а най-голямата да бъде августовската newsm18

Valeni, до края на годината ще гледам да организирам една разходка с бебешоците до Бачиново 1stroller

Caprice, стискам палци новата работа да ти хареса newsm10

Аз съм под пълна пара относно организацията на сватбата, която плануваме за 23.02. След като стиковам пристигането на БГ родата, ще ми остане и време да се повълнувам 4470

Приятен ден на всички !

# 190
Привет, мамички, и от мене! Grinning
Днес е моя ден в календара - ставам на цели 31 годинки! smile3510
По тоя повод сутрешното кафенце  food010 е от мен!
На моите празници обичам да поздравявам всичките си приятели и хората, с които ми е приятно да общувам, каквато е групичката на мамите от августовската ни темичка, та - бадете здрави, все такива ентусиастки и много щастливи, за да се чувстват и бъдещите ни бебоци добре! newsm10
Аз днес смятам цял ден да празнувам и купонясвам! Wink
До скоро от мен!

~ ~

Честит Рожден Ден и от мен:)

Желая ти мноооого здраве, щастие, любов, много късмет и едно здраво, усмихнато бебче Simple Smile

П.П. Водолеите сме хубава зодия Wink

# 191
честит рожден ден и от мен. Тук сме имали много мами от Благоевград. И аз съм от Благоевград, но живея в София. Поздрави на всички и лек ден от мен

# 192
Синдерелка Честит Рожден Ден Мила,
да си ни здрава, усмихната, жизнена и много много Обичана!
  bouquet newsm59 Tada  party006

# 193
 newsm51 smile3525 newsm67
Честит Рожден Ден, Sindarella!
Бъди здрава, обичана и щастлива! С радост дочакай подаръчето си през август!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 12:24 от Martini mama

# 194
Здравейте мили дами,

Току-що се случи нещо забавно, което нямам търпение да споделя с някой,, а вие сте най-подходящите, защото става дума за моята бременност.

Правя теста за определяне на пола на бебето, който е в линка за развитието на бременността по дни (взех от темата на мамите, очакващи бебета през юли). Доста забавен тест. И понеже показва 98% вероятност да е момиче, каквото ние много искаме с таткото, му го изпращам да се зарадва и той, но без да му казвам резултата. След малко той връща отговор - 58% вероятност да бъде момче!!!!!!! Казвам : Патенце ти кои симптоми си описал в теста, моите или на бившата жена (от която има момченце)? А той отговаря, ами моите !!!!!!!!!! Simple Smile))))))))
Вярно, че малко му куца английския де.
Поздрави на всички и дано съм успяла да ви развеселя малко.

Общи условия

Активация на акаунт