АВГУСТ още е далече, но на първия триместър му се вижда края вече!

• 13 162
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
megan77, вписана си. Само да не забравиш да се обадиш като си дойдеш. Тъкмо се тюхках, че няма никоя мама от тук. Simple Smile
Не знам дали означава, че е ниско бебчето (така четох), но аз все още пишкам през 20 мин. (14 г.с.), а нощем като стана и после ми отиде някъде съня... И при миналата ми бременност през 4-я и 5-я месец ме риташе повече по пикочния мехур, отколкото даже в 9-я месец.

Elle, оправяй се и лежи щом трябва, пък дано сега вече да е за последно. И аз съм с такива кървения като теб, че и сега вече поотмина пак малко по-малко от месец и вече съм на тръни дали ще има пак. Дано да се спира вече с тези проблеми baby_neutral! При предишната ми бременност (съжалявам, че толкова го използвам това за предишната, но... нали я има и ...), беше включително и 4-я календарен месец.

# 166
Dessy,права си за всичко, исках само да ти спестя подробностите за процедурата.Когато етърва ми роди, детето беше с много тежка жълтеница,а и двамата са+.Не знам от какво зависи. Иначе изследванята са задължителни.И аз много се плашех защото имам спонтанен аборт преди дъщеря ми и не помнех дали са ми правили анти-д.

# 167
  • софия
Dessy,права си за всичко, исках само да ти спестя подробностите за процедурата Hug
За съжаление съм наясно.Надявам се,че няма да има проблем,въпреки,че не ми е сложена ваксината.Но ако недай си Боже има нещо, на "лекаря" който не ми я сложи след аборта ще му се стори тесен света #Cussing out

# 168
Благодаря ти valeni за подкрепата. И аз се надявам да нямаме повече такива проблеми и всичко да е наред. Praynig
Относно пишкането и аз съм така, вечер ставам задължително поне 1-2 пъти. И това е още от първия месец.
valeni все се каня да дам повечко инфо за първата страница. На 24 год. съм с първа бременност, от Елхово. Между другото аз си мислех,че ми е голямо коремчето, но твоето ме комплексира Laughing
Да ти е живо и здраво!

# 169
Между другото тази снимка ми е от преди 1 месец.  Rolling Eyes А сега новата направо ме е срам да я сложа, особено като ви гледам останалите около мен  Embarassed. Току що си направих една, но утре сутринта ще си направя друга  и ще ви я сложа нея. Най-интересното е, че вече ми се е издул и отгоре - явно червата са ми се качили нагоре и те издуват там. Снощи имах колики (задържане на газове) понеже пих бира и ме болеше горе високо и там ми къркореха червата.
Лека нощ!

# 170
Между другото тази снимка ми е от преди 1 месец.  Rolling Eyes А сега новата направо ме е срам да я сложа, особено като ви гледам останалите около мен  Embarassed. Току що си направих една, но утре сутринта ще си направя друга  и ще ви я сложа нея. Най-интересното е, че вече ми се е издул и отгоре - явно червата са ми се качили нагоре и те издуват там. Снощи имах колики (задържане на газове) понеже пих бира и ме болеше горе високо и там ми къркореха червата.
Лека нощ!

Валени мило,
начи ставаме двечки с големи коремчета. Мен ме е срам да си сложа снимка, като гледам другите момичета какви малки имат. И отгоре стомаха ми е подут така както казваш ти, ама от вторият месец  още .. казват ми че изглеждам на по-напреднала бременност от колкото съм. А инак има и малко сланинки де, не почнах от плоско коремче. Тъй че поствай снимчицата, че да се престраша и аз

# 171
хей момичета  55
днес бях на доктор и видяхме как е пораснало и нашето бебе... в 14 г.с е вече 7см ..без да му мерим крачетата...много добре го видяхме...дала съм на мъжо да сканира снимките и ще ви го покажа...ама как хубаво му се видя грабначетооо:) и крачетата и пръстчетата на крачетата и главичката..бе всичко:) сладичкото на мама:) хихихихихихи  preggo

направи ми и едно изследване..то е по скоро преглеждане...нохална транслуценция...на вас правиха ли ви?
това е да се измери течността в /или около?/ грабначния стълб...с това изследване може 75% да се открие аномалия... при нас всичко е в норма Simple Smile
доктора каза ,че е много важно изследване...

# 172
хей момичета  55
днес бях на доктор и видяхме как е пораснало и нашето бебе... в 14 г.с е вече 7см ..без да му мерим крачетата...много добре го видяхме...дала съм на мъжо да сканира снимките и ще ви го покажа...ама как хубаво му се видя грабначетооо:) и крачетата и пръстчетата на крачетата и главичката..бе всичко:) сладичкото на мама:) хихихихихихи  preggo

направи ми и едно изследване..то е по скоро преглеждане...нохална транслуценция...на вас правиха ли ви?
това е да се измери течността в /или около?/ грабначния стълб...с това изследване може 75% да се открие аномалия... при нас всичко е в норма Simple Smile
доктора каза ,че е много важно изследване...
Heart Eyes Grinning Grinning Grinning
добро утро  Grinning днес ми е първи ден на новата работа. лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 173
Добро утро, мамчета! Пресрамих се да си сложа търбуха в албумчето, а сега е ваш ред. Снощи я сложих и после я изтрих почти веднага като видях останалите в сравнение. Сега като се позагледах и реших, че така издут и от горе дори изглежда по-малък от преди (а може и така да се самоуспокоявам).
Нещо от снощи ми е много нервно - не мога да търпя нищо да ми докосва кожата (цялата), дрехите ме дразнят и се разхождам по пижама, гърдите още ми растат и болят и вече ми се виждат вените под опънатата кожа... Затова спирам да пиша, после пак.
missto, това за бебчо и за прегледа е страхотно,  People Angel да те държи в облаците чак до следващия преглед! smile3535

Caprice, успешна и приятна работа!!! newsm10

PartyПриятен и изпълнен с повече усмивки ден за всички ви! Joy

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:31 от valeni

# 174
Добро утро мамчета и от мен,,как така все се пада ,че пиша след Валени незнам.Ставам и аз рано ..7.00 ,но не сядам веднага на компютъра.И на нем ми е такова нервно ,самата аз не се търпя от 2 дни ,та си предстявям и другите ололо мен.Мъжа ми ми се накара и каза да се съвземам вече че не се търпя,оффффффф.и циците и те като твоите Валени,растат с скороста на бързия влак.Огромни са и така болят и тежат.Утре ще слизам по магазините и смятам да си взема от тез грамадните сутиени за бременни кадето подържат уж по добре.
За течението ,моето намаля значително от 10 дни насам,не е като преди обилно.
пооплаках се набързо и спирам засега ,по късно пак се включвам! Hug
Каприс успешен първи ден на работното място. Hug

# 175
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, мамички, и от мене! Grinning
Днес е моя ден в календара - ставам на цели 31 годинки! smile3510
По тоя повод сутрешното кафенце  food010 е от мен!
На моите празници обичам да поздравявам всичките си приятели и хората, с които ми е приятно да общувам, каквато е групичката на мамите от августовската ни темичка, та - бадете здрави, все такива ентусиастки и много щастливи, за да се чувстват и бъдещите ни бебоци добре! newsm10
Аз днес смятам цял ден да празнувам и купонясвам! Wink
До скоро от мен!

~ ~

# 176
  • жителство на место
честит празник sindarella
желая ти един прекрасен и  щастлив  ден[/img] newsm59 newsm38

# 177
  • софия
sindarella честит рожден ден  bouquetДа си жива и здрава,много щастлива и едно сладко бебче през Август Hug
Момичета,престраших се да се снимам преди малко и качих снимката да видите какво се казва корем EmbarassedУжас,до края не ми се мисли какъв ще бъде ooooh!

# 178
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит Рожден Ден, sindarella ,
Да си жива и здрава, много леко и безпроблемно бременеене и всичко, всичко най-хубаво, което ти идва наум да ти се случи скоро!!!
 nbirthday
От мен един виртуален подарък  Gift

И да си купонясаш и за нас  Grinning

# 179
 newsm59 newsm67  bigdance2 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СИНДАРЕЛА !!! Вече си имаш най-хубавият подарък, макар и да се отвори чак през август! Желая ти да си здрава и щастлива да му се радваш наволя!  Gift

Общи условия

Активация на акаунт