АВГУСТ още е далече, но на първия триместър му се вижда края вече!

• 13 204
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм А-,а таткото е +,вече пуснах изследване за антитела в началото на бременността(отрицателно) и ще го повторим след 20 и някоя седмица и ако се наложи ще ми бият една инжекция
Коте Марта за БХС съм решила да го направя и после като видим резултатите ще мислим какво ще правим-все пак искрено се надявам,че резултатите ще са добри.Иначе за мен да не го направя това изследване е равностойно на това да го направя и резултатите да са притеснителни,не искам да съм под напрежение до края на бременността.

# 151
  • Бургас
Мерси на dessyy и Котката Марта за отговорите.  Hug
gitsa аз работя във фирма която предлага такива услуги и имаме 5-6 такива машини. Досега имаме само в нашия офис 3 здрави бебета Simple Smile едното от които се роди вчера и още 2 за лятото така че няма никакъв проблем Heart Eyes

# 152
Привет на всички!

Днес нещо съм много черногледо настроена. Няма особена причина, просто нещо ми докривя от вчера.  Twisted Evil

Тази сутрин установих, че изведнъж ми се е появило коремче. И от пет чифта панталони, които ми бяха ОК миналата седмица, успях да се напъхам само в един.  Shocked

В останалите съм просто карикатура - отпред подуто, отзад празно.

Бебето ми е изсмукало "възглавничката" от дупето и както каза един приятел, който не ме беше виждал дълго време и не беше в течение с новините - "Странна работа - отзад си отслабнала много, а отпред си наддала!"  hahaha Mr. Green...

Както и да е, май ще се ходи вече на пазар по специализарани магазини...

Иначе нямам вече търпение - утре ще бъда на първата официална ехография при специалист! По време на този преглед правят първата фетална морфология.

Хубав ден за сега!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 11:54 от Mika

# 153
Dessyy,   Stella_atsvetelinka  стискам ви палци всичко да е наред и да нямате антитела!

# 154
Сладуранки, а има ли срок в който трябва да кажеш на шефовете, какво ще им "причиниш" след време.
Аз още не съм обявила на работа, ама май, скоро ще се наложи.
Поздрави на всички.

# 155
Сладуранки, а има ли срок в който трябва да кажеш на шефовете, какво ще им "причиниш" след време.
Аз още не съм обявила на работа, ама май, скоро ще се наложи.
Поздрави на всички.
Kaliche, колкото по-бързо, толкова по-добре според мен. Все пак те трябва да са на ясно и да имат в предвид до колко и как могат да те натоварват, разбира се, ако са Хора, а не Експолататори, както моя шеф! Аз казах веднага след като лекар йми потвърди официално, защтото нас не ни осугуряваха на пълна заплата и затова имахме доста сериозни разговори. Така, че казвай не ги жали, все пак ние раждаме деца и това трябва да се уважава, а не да го приемат, катп слабост....
И още нещо ще ти кажа, не се страхувай да си търсиш правата и да си защитаваш статуса на бременна, нито пък се води от разни чувства, като дълг и съобразителност. Сега единствено трябва да се грижиш за теб и за бебето и ако трябва ще си постоянно в болнични. Все пак си има закони и те трябва да се спазват. Толкова разпалено ти говоря, защото аз се сблъсках с отвратителна несъобразителност и нахалство...

# 156
здравейте мами,
все се каня да кажа - не знам на кой точно - аз съм на 28г, първа бременност ми е - да ме запишете в списъка по-горе. Hug
сега имам няколко въпроса. понеже никой нищо не обяснява /докторите/ или може би е рано не знам.
може ли някой, който е по-наясно да ми каже с 2-3 думи кои изследвания трябва да си направя в  скоро време.???
досега съм правила само урина, кръв и микробиология, които ми ги назначиха в женската Консултация в поликлиниката, но без цитонамазка. Тя задължителна ли е?
а този биохимичен скрининг само за жени след 35г ли е?
и какво е фетална морфология? т.е. трябва ли да отида и да си направя скоро - сега съм в 13та седмица.
благодаря ви за отговори предварително   bouquet

# 157
Здравейте,
Отдавна не съм влизала и вие сте изписали цяла темичка, браво на вас, не си поплювате  Laughing
Първо да ви се похваля, на 31.01 (миналия четвъртък) бях на преглед и видяхме бебо. Въртеше се постоянно и мяташе ръчички и краченца. Беше много вълнуващо...
Но.... три дена по-късно отново прокървих и сега пак съм на легло Cry Сега съм добре, нямам болки, нито кървене, но ми е притеснено дали всичко с бебето е наред. Първото ми кървене беше в началото на втори месец и сега пак. Абе гадна работа, тъкмо се успокоиш малко (нали уж съм в четвърти месец вече) и пак на ново започват притеснения.
Ами желая приятен слънчев ден на всички!

# 158
Здравейте, момичета!

В една книга за бъдещите мами четох, че в началото на бременността матката докато е все още ниско разположена пртитиска пикочния мехур и ти се пишка много често, но отшумява към 11 седмица. Дано да е така, защото през ноща ставам по 2-3 пъти и то с болки Twisted Evil

Градската Valeni, би ли ме включила в списъка, това ми е първа бременност, на 33 г. съм, термина ми е на 23.08. Всъщност аз така си го изчислявам, въпреки, че според доктора тук е на 02.09, но нещо не ми се връзва. ПМС ми беше на 17.11, аз със сигурност съм забременях на 02.12. Мерси, като си дойда в Благоевград ще почерпя  beer

Пожелавам весело настроение на всички, аз отивам да  newsm64

# 159
Най-накрая и аз сложих една снимчица на бебчо в албумчето,обещавам да сложа и на коремчето,но е още много малко,засега съм качила 2кг.

# 160
  • Germany
Момичета, много ми е притеснено. Сутрин урината ми миришеше много силно и помолих да ми направят изследвания и посявка. Резултат - Ентеробактер 10 на 6 степен. Според доктора при този резултат трябва да имам някакви оплаквания, болки, болезнено уриниране, но аз нямам никакви оплаквания, освен миризмата. Сега пуснахме ново изследване, да видим дали ще се потвърди предишното. Много ми е притеснено по какъв начин тази бактерия може да се отрази на бебето. Ако някой знае нещо повече по въпроса да помага. Благодаря предварително.

# 161
ковачева, от самата бактерия нищо няма да му стане на бебето, то си е защитено. Обаче на теб сигурно ще ти изпишат антибиотик, ако повторната урина пак е с такъв резултат, а там нещата вече ставам малко сложни. Антибиограма правили ли са ти на стерилната урина?

# 162
  • Germany
Да, направиха антибиограма, сега на новото изследване пак е поискана и антибиограма, дано да са по-добри резултатите. Може пък да не съм дала правилно първата проба урина, или поне се надявам. Утре ще разбера. До тогава щастлива вечер на всички и се радвайте на бебешорчетата

# 163
Здравейте момичета,аз в четвъртък съм на лекар ще ми пуска иследвания и ще ми взима секрет,че това моето течение почна да ме притеснява дано не е нещо сериозно!
Това е за сега от мен,че нещо не съм много на кеф да пиша,но пък четоа с голям интерес!
Разгледах и снимките на всички коремчета много са ни хубави!

# 164
Здравейте момичета,аз в четвъртък съм на лекар ще ми пуска иследвания и ще ми взима секрет,че това моето течение почна да ме притеснява дано не е нещо сериозно!
Това е за сега от мен,че нещо не съм много на кеф да пиша,но пък четоа с голям интерес!
Разгледах и снимките на всички коремчета много са ни хубави!
и моето течение се появи отново Sad беше изчезнало и сега пак Sad ще попитам отвеяната ми лекарка като ида на консултация  Confused

Общи условия

Активация на акаунт