ОКТОМВРИИСКИ БЕБОЦИ 2008

• 15 493
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
barabina добре дошла, споделяй си с нас и аз бях като теб - само на закъснение и тест  bouquet
salem не бъди тъжна,нали май всички ни връщат за по-натам  Hug ей го къде е вторник  Wink мисли си как във вторник ще видиш повече Hug
Elichka аз точно този линк исках да ти пратя Heart Eyes мойте гърди също са много напрегнати,но док каза,че е нормално,както и болките - матката контрахирала и всъщност за това ми каза за сега да караме без секс.
А да питам кога за пръв път може да се ходи на ФМ?

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 12:40 от Енигма

# 106
barabinawelcome и леко бременеене!

# 107
  • София/Търново
Да се похваля. Утре съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред!

# 108
zdr. barabina i chestito Simple Smile
Simple Smile men mi se hodi na pluvane...osven da si vzema edna karta i da hodq Simple Smile
8Eos8, pri moq doktor li shte hodish? ako da dano da ti haresa Simple Smile
 Hug

# 109
ауууууууууу, колко ме е срам, простете за латиницата, ама писах на английски до преди малко и съм забравила да сменя  Embarassed

# 110
Elichka_mama,имай в предвид, че плуването не е много добра идея, защото по време на бременността жената е предразположена повече към инфекции.

# 111
8Eos8  Praynig и да разказваш после
Elichka ще ти простим  Heart Eyes а за плуването съм съгласна с Tsveti .Знаеш ли някъде тук във форума четох,че в болница Св.София (тази на бул.България) имало басейн и ходели само бременни ама друго не разбрах  Joy

# 112
Sad в единия сайт пишеше, че е много полезно, но сигурно нямат предвид възможни инфекции...
аз по принцип съм бивша проф. плувкиня... никога не съм имала проблеми... единствено веднъж получих течение, защото плувах в една река и явно настинах... да чукам на дърво де..
но нали всички тези химикали, които слагат са с цел да убият гадните микроби... аз няма да ходя на басейн тип Мария Луиза... демек като плаж Sad
хем съм сигурна че е безопасно, хем си викам... е а ко все пак нещо стане.... няма да плувам тогава... ще си ходя на йога в Малееви и като се затопли ще спра колата  Whistling
ще си ходя вечер до Плиска пеша Simple Smile
Вие иначе какво смятате да спортувате?

# 113
Май нищо освен разходки, щото съм голям мързел и освен отваряне на хладилника друг спорт не знам  hahaha

# 114
Аз мисля ходене да практикувам повечко, само още малко да се постопли и да порасне деня!

# 115
Енигма... нещо ти е пълна пощата и не мога да ти пратя координатите на доктора ми, че нали ме пита за него Simple Smile изтрии някое съобщение от личната, за да пратя Simple Smile

# 116
а йога или гимнастика за бременни? или водна гимнастика...порожих се пак ж един от сайтовете и предлагаха курсове по водна гимнастика  newsm78
а за ходенето и аз съм решила, че затопли ли се оставям колата и пешаааааа Simple Smile

# 117
Хей, мацки, по-полека! Какви са тез басейни, йоги, спортове и тормози? Имайте едно наум с тези занимания, все пак сме най-уязвими в момента откъм външния свят. Аз лично съм за Енигма и нейния спорт  newsm55

# 118
Здравейте момичета, много хубаво сме се събрали тук! Аз също живот и здраве ще съм с октомврийско бебче, на 1 октомври ми е терминът. Имам си тук там леки наболявания, но предполагам е нормално. От първия опит го направихме бебчето с моя приятел и сме много щастливи. Два дни след посещението при лекаря, когато разбрах, обаче ме повали грип и се побърках от притеснение заради бебо. Лошото е ,че ме лекуваха само с първобитни средства-чайове, оцетени компреси, сокове, но за 3 дни се оправих и сега съм спокойна и си отдъхнах! Пожелавам на всички дами леко бременеене и на есен да се похвалим всички със здрави и красиви бебоци!

# 119
Здравейте!
  Добре дошли на новите мамчета  bouquet
  Днес ходих на преглед,но и при мен се видя само плодното сакче,бебчето след поне 2 седмици ще го видим Winkили по точно точицата Laughing
 Аз пих фолиева киселина до 3ти месец и поссле след5ти м.  Матерна,но сега са други де.
 А за спортуването,ще го отдам на разходки само да се стопли Peaceче тази зима се застояхме много Crossing Arms
  хайде лека вечер от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт