ОКТОМВРИИСКИ БЕБОЦИ 2008

• 15 494
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,как се отчитат месеците на бременоста.От овулацията или от последната менструация?

# 121
Добро утро, милички!

И двата начина съществуват, но по-разпространен е този от датата на последната редовна менструация.
Приятен ден с много усмивки.  newsm47

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 08:43 от kali_k

# 122
  • София
Зравейте момичета. На мен ми отчете теста мнооооого бледа втора чертичка, толкова бледа, че още ме е страх да и се зарадвам като хората. Но тъй като през целия ми живот не ми е закъснявал цикъла, а и толкова искам бебенце стискам палци скоро втората черта да потъмнее. Аз съм на 34 и ще ми е първа бременност, така че съм много, много развълнувана! Ако всичко е наред по изчисления до 13 октомври ще стана за 1-ви път мама.

# 123
Привет, Ариана!
Добре дошла и се надявам през октомври заедно да се радваме на първите си наследници Wink

# 124
Привет, Ариана!
Добре дошла и се надявам през октомври заедно да се радваме на първите си наследници Wink
PeaceИ от мен добре дошла, бледа или не чертата си е черта, честито и леко бременеене!  bouquet
elli78- честито ти плодно сакче  bouquet, така се развълнувах....чакам и аз с нетърпение 14.02

# 125
Здравейте, октомврийки!
Аз се надявам да съм за тук - вече съм с 5-дневно закъснение (при абсолютно точна м.) и все по-наситена втора чертичка. След 5 месеца ще стана на 36 - една сериозна възраст и да си призная мъъъничко ме е страх, но не за себе си, а за бебето.
Иначе с таткото сме много щастливи и от радост станахме едни от основните спонсори на аптеката до нас - тест след тест  Crazy.
Пожелавам на всички леко бременеене и незабравими мигове   bouquet

# 126
Добър ден,
е и аз вее мога да се включа при вас.
Чертите ги видях миналия месец, но трябваше да ми потвърди лекар за да съм сигурна.  Grinning  Grinning Grinning
Аз съм за 01.10.2008г. живи и здрави.

# 127
Здравейте Дичи  Hug и Andjy, хайде ще си бъбрим и помагаме! Grinning

# 128
Сиси, с теб  си се познаваме  Grinning Hug

А за болките които сте коментирали и аз имам такива ниско долу и нещо като спазми.
Докторката ми каза да взимам NO-SPA защото не било хубаво да има напрежение в матката.

# 129
  • София
Честито на всички подтвърдили с доктора бременността си  Heart Eyes. Аз докато чакам да ми порозовее лентичката още  Embarassed мисля да спазвам ограниченията в този списък: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14418.msg263587#msg263587
Грижата за бебока започва от първите му мигове с нас! Hug

# 130
Аз сега не чувствам болки в яйчниците, а гърдите само при натиск, това малко ме притеснява де, з-то мисля че нещо не е наред, но ме успокоиха, че не е необходимо постоянно да ме болят, та чакам си прегледа, за да разбера нещо повечко. Hug  bouquet

# 131
Болките ниско долу и аз ги имам от време на време, а първите 2 седмици ме болеше много силно кръста. Гърдите ме болят ужасно, особено нощно време, та се чудя как да се завъртя, та да не ги натискам.
Ако всичко е наред, ще си имам второ октомврийче - сина ми е роден на 4-ти октомври 1992 г. Огромна разлика - 16 г.

# 132
Болките в гърдите при мен като да не са вече толкова ужасни. Но все така си имам придърпване отвреме-навреме около пъпа.
Обаче забелязах нещо друго, от около седмица се събуждам към 5ч сутрина и не мога да заспя. Стискам очите до 6:30-7, поне да просветлее навън и... ставам. За сметка на това през деня буквално мога да заспя в офиса.
Ох, нямам търпение да дойде другата седмица, за да разбера дали всичко е както и където трябва!

# 133
Здравейте, момичета! Аз да се запиша сре мамите, очакващи бебета през октомври.
При мен за сега всичко е наред, но много ме болят гърдите, направо не си маирам място нощно време. Иначе ми се гади малко сутрин и вечер и ужасно много ми се яде кисело.

# 134
Добре дошли на Ариана,Andjy,Severinka,dichi0103   bouquet (дано не съм изпуснала някой) Постепенно се увеличаваме - само така Hug
И аз пия NO-SPA точно защото има напрежение в матката и притиска плодния сак,та и затова трябва да лежа повече.Все така си имам болежките и напрежение в гърдите,но като че ли е маалко по-слабо.За сега нямам голям апетит,но пък се и опитвам да не мисля много за ядне  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт