От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 216
  • 295
  •   1
Отговори
Heart Eyes АПРИЛСКАТА БАНДА   Heart Eyes

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, София, чакат бебе!     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с братче Даниел, на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 4 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел, на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на bubka, USA/Пловдив
         Калоян, със сестричка Десислава, на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с братче Криси, на missZ, САЩ
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София
15.04 Соня на renni79, София, чакат бебе!
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони    на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат
        Валентин    на renkata, София   
19.04 Ема на Mayflower, София           
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан  на Ваня, София

bouquet Специални благодарности на Енви за прекрасния списък bouquet

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:09 от Nadeto

# 1
  • София
Пу първа! Party
Ами аз май че ги видях юлчето и мъжа й още преди да съм прочела, че ще ги дават! Peace
Изглеждаха много добре, но се заслушах и загледах в тях, не в децата!Даже не си спомням дали ги дадоха малките! Blush
Ние вчера бяхме на село!Давид съответно се надивя, както той си знае, и нощес спа мноооого добре! Laughing

# 2
  • София
Привет!
Аз не съм гледала, ако имате линк, дайте!
Ние днес бяхме на покупки, взехме децата от свеки, малко се разходихме и се позабавихме, то чак сега сложих Мати да спи! Дано не съм прескочила часа му за лягане!

Вчера бяхме с едни приятели в много приятен ресторант в Лозенец, с хубава градина, която неможахме да използваме поради времето, но друг път! Ако нашите се навият, можем да празнуваме там моя РД!

# 3
  • софия
хелоу и от нас

вече сме във варна...времето е супер /за сведение на софиянки Wink/
дори успяхме да овършеем прословутия мол Crazy много гооолям беее..

Вени, кой ресторант в Лозенец?

# 4
Хелоу и от дъждовната Германия  Grinning

Жени   hahaha  тамън пристигнали, и ве4е обиколили мола  Joy Плаж няма ли zа вас?  Laughing

Искам и аz линк  Blush

Леси, юл4е, добре сте се zавърнали, пове4е да не правите такива пропуски  Naughty  Леси, на куц крак  Embarassed 4естит рожден ден, да си все оби4ана и Щастлива  Hug Мъжът ти прибра ли се от Италия?  newsm78

Иленко  Hug и ти да пиШеШ редовно, 4е лиспваШ  Flutter

При нас ниЩо ново. Милена в4ера беШе с 38.1° но мина от само себе си, кой zнае какво е било. Откаzвам да се ШаШкам  Crazy

Дан4е, евала, само такива работи искам да 4ета  Hug

# 5
Леси, на мен снимките не ми се отварят newsm78
Вчера си легнахме много късно, май сега ще се излегна да гледам тв и ха дано заспя! Wink

# 6
  • софия
Жени   hahaha  тамън пристигнали, и ве4е обиколили мола  Joy Плаж няма ли zа вас?  Laughing

ааа молим...плажа е за курортиститее Joy

# 7
Татянка, отдавна се върна и нещо не му се ходи повече там. Каза, че ще ме заведе на екскурзия обаче там, защото си заслужавало да се види. Иначе за всички е по-добре като си е тук, но раздялата ни се отрази добре.

Аз нещо бъркам при качването на снимките явно  newsm78

# 8
Grinning Привет!
Отдавна не съм влизала,та днес реших да ви по прочета.
Предполагам всички ако не повечето са все още на почивка  Grinning,надявам се да сте си прекарали добре  Grinning
При нас нищо ново  Rolling Eyes,Дея-Мария си я гледам още и мисля да я пусна чак догодина на детска градина,ако не ми хрумне нещо друго до есента де  Mr. Green Станала е още по своенравна,упорита и много срамежлива  Rolling Eyes От повече от месец е без памперс вече,засега аварии е нямало .Луднала е да купуваме герданчета,гривнички  Crazy
Ние вкъщи сме в ремонт  Crazy,двор,къща,поне вече кола си купихме и отпадна като ангажимент,сега остана да приключим до септември надявам се  Praynig,че ми омръзна от майстори и ядове.
Тази година не ходихме така сериозно на почивка,но ние сме близко до морето и ходим за по ден или пък вечер на разходка до Несебър,Созопол и др.Аз си смених малко прическата  Mr. Green,направих се  на кичури,ама да видим до кога ще издържа така  Crazy
Ето малко снимки на Дея
*1
*2
*3
*4

Поздрави на всички!

# 9
Здравейте мили Априлки,хайде и аз да се запиша в новата тема Peace
Дея,като гледам малката каква красавица е винаги една и съща мисъл ми минава,че трябва да се пробвам пак,може господ да е милостив към мен и да ми даде едно момиченце да ми мине мерака и на мене,голяма сладурана,много чаровна така я искам за снаха,но знам че ще трябва да се наредя на дълга опашка Hug
Ние сме добре след дву седмичното боледуване пак започнахме да ги водим на ясла момчетата и да ви кажа ревът истерично и не искат изобщо да ходят ,а така си бяха свикнали преди да се разболеят че ходеха с мерак,сега пак ги водим до обед дано свикнат,от 1 септември ще ги местим в една детска градина на 50 метра от нас,надявам се че поне тук няма да има проблеми,защото са израстнали със всички дечица,и Криси продължава да упорства и нищо да не яде в яслата а в къщи омита чиниите,те вече от известно време се хранят сами и много им се радвам,другото за което имаме напредак е че сами си свалят гащище изпишват се на вън и се обуват след това,често вече ги хващам и да акат на гърнето ги слагам,та поне за това напредваме Mr. Green
В къщи сме към края на ремонта на кухнята,мнага добре става ще ви покажа снимки като завършим всичко Blush
Аз пак започнах да се готвя за последният си семестриален изпит,на 8 септември ми е стискайте палци този път да го взема и ще си подам документи за държавните след това,защото след септември вече трябва да си търся работа,постоянно разглеждам обявите по интернет,но  няма да се отчайвам за сега Peace
Приятен ден на всички!

# 10
  • София
Привет на Дея и хубавицата Дея-Мария! Пупу, ама е голям бонбон!

Жени, казва се Лозенски чифлик на Баучар се намира!

Забравих да ви кажа, че ходих на водна аеробика и много ми хареса! Доста натоварващо, но го разбираш като излезнеш от басеина! Интересното беше, че на другия ден/ днес/ нямаммускулна треска! newsm78

# 11
Привет дами-мами Wink
Добре завърнали са на всички Hug
Ние също сме в ремонт още, но поне вече нямаме майстори, Дея разбирам те напълно с ядовете и разправиите по майсторите.
Ние сега си чакаме кухнята и междувременно довършваме ремонта и се надявам средата на септември да сме си у дома вече.
Аз имам само още 3 дни отпуск, ама ми е кофти като мъжлето е на работа, а ние с Кало у дома, така ми се иска да почиваме тримата заедно Sad
Ето снимките на Леси, за който не е успял да ги види..
Леси, невероятни момчета имаш Wink

# 12
Добра нова седмица! Grinning

Леси, този пренаселения плаж на Поморие ли е!? #Crazy Страхотни сте! Heart Eyes

Бабълка, все забравям, да питам - този пустият плаж, където са водили Магито - къде е!? Точно по такива плажове си падам! Peace

ДанчеHug!

Юлче, не можах да ви гледам. Confused

Янче, какво стана с палеца? baby_neutral

Спорна и прохладна! Hug

# 13
  • София
Добро утро! 

Леси, страхотни сте, момчетата приличат и на двамата, не можах точно да разгранича! И все се питах какво ли е да имаш две малки момчета! Колко им беше разликата?

# 14
Бонжур:)
Леси, Дея, радвам се че отново сте при нас, в добро настроение и прекрасно изглеждащи и вие и децата!
Юлче, искам да ви гледааам!
Данче, все такова душо да ти е настроението.
На ремонтиращите - много кураж.

Нашата мисия върви успешно. Вече няма ревове и обвинения. Продължава да заспива трудно, но дори не прави опит да си сложи палеца в устата. Пораснаха децата, всичко разбират, пък и се оставят да бъдат манипулирани, като се приложат правилните обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт