От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 206
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от още едни завърнали се отпускари. Но ние бяхме на планина, на Банско. Много хубаво изкарахме, много повече си починах отколкото на морето. Басейна на хотела беше с топла вода и Соня не излизаше по цял ден оттам. Много се кефеше.

Отивам да допрочета старата тема и да гледам снимки, че любопитството ме гризе. Wink

Хубава седмица на всички. Peace

# 16
# 17
Леси, ама много ти е хубав мъжа, по мой вкус е точно! smile3508
И сега като видях две момчета малко ме стегна шапката Joy Много е хубаво, сигурна съм. Трябва да съм много щастлива и горда орлица, поне докато не предам щафетата на снахите някой ден.

Сега чета момчешки имена. Една англичанка ми каза, че щом е коледно бебе, занчи му трябва хубаво коледно име. Ама със Саш пак май се разминаваме и вече ще тропна с крак. И първия път така - няма мнение, но отхвърляше всичко. Сега пак така е подхванал. И ми вика какво толкова едно име да се избере! Crossing Arms Голяма работа, важно ли е.... ooooh! Shocked
Аз съм харесала Ноел. И ми пасва на езика, и на усещането. Мисля го още де.
Да е бг не знам, Деян спрягам...

# 18
Привет и от мен в новата тема  Hug
Татянка, а аз попитах Жени "а морска градина няма ли за вас бре", щото ние още не сме ходили в МОЛа, а те даже 2 пъти  Mr. Green
Леси, Леси, стра'отни сте  Hug Ама липсваш де, да знаеш, пиши по-често  Peace И с голямо закъснение, но от сърце - честит рожден ден и всичко най-добро!   bouquet
Енви, с черешките е много сладка снимката, а Пепи ми се струва, че е посраснал още  Hug Ех тези вуйчовци...много се обичат те, Алекс само стои пред снимката и повтаря "вуйчо - гушшшшш"  Cry Rolling Eyes Но още малкоостана и ще си дойде  Wink
Деич, ти също липсваш, а малката кукла как е стояла да й напарвят тази прическа  Crazy
Данче, супер позитивен пост и настроение, много се радвам  Hug
Янче, браво за палеца, супер!!! Peace

Аз едвам гледам, защото снощи на моето зверче не му се спеше и заспа в 1.......  Close Twisted Evil Това е нещото,което може да ме изкара извън релси тотално и безвъзвратно..Пробвах 3 часа да го преспя по какъв ли не начин ами ...не става и не става, тази сутрин душичката му спеше, но няма как...

# 19
Добро да е  Sunglasses

Сминс, 4овек Ще ре4е 4е в София няма Молове  Joy

Енви, много сладки снимки  Heart Eyes  Къде бяхте на море?
Леси, моето мнение zа Сл. Бряг е то4но противоположно  Laughing ...ниЩо добре 4е е така, ина4е Щяхме вси4ки да се блъскаме на едно място  Wink А в Турция Ще ходите ли?  newsm78 БеШе споменала неЩо такова преди време. А Люц ми се струва мноооого порастнал.

Аги, Стефан е Коледно име  Wink Ли4но на мен Ноел не ми харесва, но аz по принцип не си падам много по 4ужди имена с български фамилии (в БГ)  Rolling Eyes  Аz zнам zа едни родители с Коледно бебе, кръстиха я Натали Естефания Ноелия  ooooh!   ooooh!  ooooh!  И Санта Клаудиа да беШе, по Коледно от това zдраве му кажи  ooooh!

Рени, добре сте се zавърнали  Hug А вие иzмислихте ли име?  Flutter

Ян4е, браво zа успеха   bouquet

Деси, 4акаме да се похвалиШ със снимков материал, когато сте готови  Heart Eyes

ъмммм.....има ли оЩе деца с памперси?  Embarassed

# 20
  • Варна
Привет от офиса!
Голяма скука, малко ми е странно защо няма нищо за вършене Thinking
Отивам да хапна....

# 21
Деси, 4акаме да се похвалиШ със снимков материал, когато сте готови  Heart Eyes

ъмммм.....има ли оЩе деца с памперси?  Embarassed
Има Simple Smile Кало още е с памперс поне като сме навън и за сън. В къщи иска да е с гащи. И аз не отказвам, щом иска не го спирам Simple Smile

Ще снимам аз, само да стане готово Simple Smile

# 22
Янче, браво за палеца! Знаех си, че ще се справиш! Hug

Татянка, на Черноморец.

Класическото Коледно-БГ-име е Христо! Peace
Ако не се лъжа и Евгени/я - празнуваха тогава!? Thinking

# 23
  • София
Така е и Евгени празнува! Празнува и Стефан, въобще има коледни имена! Аги, отвори сайта с имената и прегледай всички мъжки като гледаш и значението и ще видиш кой са коледни!

# 24
  • Русе
Привет,
Много положителни емоции от края на предната тема и много завърнали се (Леси, Данче, много ви се зарадвах)! Hug
Леси, честит рожден ден и от мен! Да си го отпразнувате подобаващо насаме с татито!

Юлче, да не ни забравиш, ако се довлачите до Русе! Blush
Дея, как ще я опазваш малката принцеса не знам! Heart Eyes
Черепахче, браво за напредъка! Peace

Енви
, пак много хубави снимки извади - и Вили е много порастнала... и "бички" ще й ходят вече, като я гледам с тези черешки на ушите. Flutter
Аз раздадох децата на бабите, да им се порадват  Mr. Green и го раздавам мома-англичанка  Sunglasses. Тези дни и работа няма, та съвсем - скука  Tired ..., но пък имах време да кача и аз някоя снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62185&pid=6827608

Между впрочем, и аз най-много се кефя на безлюдните плажове - хем, да не мисля диванетата, че газят по чуждите кърпи, хем да не ми газят по моята, че ставам зла.  Twisted EvilСлънчев бряг ми харесваше повече като беше по-зелен и не толкова застроен, а тълпите сега ме ужасяват...

# 25
Ильенко, а ти как ще си опазваш децата!? Crazy
И двамата имат невероятно излъчване! Heart Eyes Heart Eyes
Тц, засега Велина ще е без "бички", т.к. косата й трябва да порасне поне като на Маги Бабълова - за коса като на Диди не смея да мисля!
Blush

# 26
  • София
Леле, Иленко, страхна мома - аз като една бъдеща свекърва да се изкажа! Страхотна е и много голяма изглежда!

Енви, а пък твоята е такъв бонбон!

Абе, какво направихте вие - то от хубавица нагоре са тия априлски госпойци!

# 27
  • София
И аз да кажа, че изгледах всички снимки. Децата са направо разкошни. Наистина и на мен Дилянката ми изглежда най-голяма, някакво такова излъчване. А как сладко се гушкат с батко й.

Май само аз стрижа Сонята упорито с момчешки прически. Ама много и се поти главата. В тия жеги как да й пусна коса. Пък и си мисля, че след известно време няма да дава да я стрижа, а сега е съгласна на всичко. Wink

# 28
Иленко, мари моме убава, тез деца да ги нацелуваш хубавата от мен и да ги нагушкаш, ама само как са се прегърнали милите братче и сестриче, много е мило  Blush Heart Eyes
Аги, на мен Христо много ми харесва и ми е фаворит при евентуално мъжко попълнение  Crazy
Красе, нямаш угаждане - или нямаш работа, или пък много  hahaha Joy
Татянка, е*аси името  Sick

Забравих да ви се похваля, че в петък се разходжахме с Роди и Теди. Роди е с нова прическа и е много сладка така, а Теди е пораснал и станал доста срамежлив  Hug Имам малко снимкио, ще ги кача утре  Simple Smile

Като бях малка и мен така ме подстригваха...момчешката и ми беше много гадно (Рени  Wink) ), докато не станах 1ви клас и тропнах и акзах - искам си пък дълга коса  Crazy Миналата седмица подстригах 1 педя и сега вече ми е до кръста  Mr. Green

# 29
  • 2 етажа над тавана
Лелееееее, ха дано страхотното настроение от края на предната тема се пренесе и в новата - само такива позитивни и заредени със слънчево настроение постинги да пишете всички. Hug

На всички завърнали се - добре дошли. Да знаете, че липсвахте много. Радвам се, че са се разписали и хора, които от доста време не са се появявали Hug

Юлчееееееее, гледах ви, преди да съм прочела, че ще ви дават - много ви се зарадвах. А бебочко много пораснал, с какво го храните това дете Mr. Green

Енви, плажа е на вилната зона на Албена - има там местност, която се казва "Златната рибка"(то къде ли по морето няма такава местност Crazy ) - единствения кошмар на свекитата е бил, че до плажа са 200 стъпала и качването им по обяд е било малък ад за свекърва ми - хич не е е по такива катерачески  дейности тя Mr. Green А за косичката на Вили - не се притеснявай, ще порасне, само дано Велинка е по-благосклонна от Маги и дава да я решиш и да й правиш прически. Че мойто диване бяга от гребена като дявол от тамян. Mr. Green

Страхотни снимки пак виждам - Дея, завиждам, че малката  стои да й правиш такива прически Wink Иленко - напаво не мога да повярвам, че това е същата бузанка Дилянка с кукуригото отпред на главичката - сега е станала малка госпожица, страшно ми харесва, да имах момче - веднага щях да се редя за свекърва Mr. Green , Леси, твойте момчетия са невероятни сладури, ще има да тичат по тях момите.

Леси - на огромна патерица - честит рожден ден и от мен, здраве, любов и слънцето никога да не залязва в живота ви! Да го отбележите подобаващо с мъжа ти!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт