Аз съм консервативна по отношение на имената - най-вече за мъжките, което ми личи, де.

Ванче, хайде да се хвалиш вече!

.Купихме си жилище в Бургас и ще ставаме морски чада.Ако всичко върви по план, надявам се ремонта да приключи до края на септември и октомври вече да сме там.
Но...както се досещате ще е доста трудно.Предстои ми да се прибера сама в Сф, мъжът ми остана в Бс да следи ремонта, а Юл със свекърва ми в Търговище на ясла. И това така докато не се съберем на Бургаски терен. Ще ми е доста тегаво, но кузата си заслужава, надявам се. Лошото е, че проучих въпроса с яслите в Бс и се оказва, че сме големи за ясла
. Предполагам за градина ще сме малки пък...и да видим каква ще я сътворим.Престои ми и работа да си търся....абе вкарахме се в играта ама да видим
.
Мъжкото е Noah, пак така звучи, онзи актьор сигурно е така кръстен.
Ееее, може ли да не каже бе, я стига!
Венеция не като града, а Венеция като производно на името Венци, венец един вид. Моята диригентка така се казва и хич не я свързвам с латиното. 
Ама ще го тупам аз него.
Но, да знаеш, че изключително много ще ни липсвате тук на срещите наживо. Надявам се преди да си заминете към Бургас окончателно, да успеем да се видим. А и да знаеш - това, че отивате в Бургас не значи че ще се отървата от нас 

, но...........какво да се прави.
Ами за 70 000 Е може ли да се купи нещо във Варна? или хайде, за 90 000? Щото на мен дюшека вече много ми убива от пачките, време е да го изпразня.