От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 205
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
А Ноа Уайли - актьорът от Спешно отделение, нали е мъж!? Thinking

Аз съм консервативна по отношение на имената - най-вече за мъжките, което ми личи, де. Blush

Ванче, хайде да се хвалиш вече! Whistling

# 46
Привет и от нас! Hug
Първо искам да честитя на Дея за двете чертички, лека и безпроблемна и едно сладко овненце на пролет.Аз също здраве и живот бих си планирала втора пременост по същото време.
Сега дойде ред и да се похваля......Благодаря за палцестискането-даде резултат Wink.Купихме си жилище в Бургас и ще ставаме морски чада.Ако всичко върви по план, надявам се ремонта да приключи до края на септември и октомври вече да сме там. FlutterНо...както се досещате ще е доста трудно.Предстои ми да се прибера сама в Сф, мъжът ми остана в Бс да следи ремонта, а Юл със свекърва ми в Търговище на ясла. И това така докато не се съберем на Бургаски терен. Ще ми е доста тегаво, но кузата си заслужава, надявам се. Лошото е, че проучих въпроса с яслите в Бс и се оказва, че сме големи за ясла Crazy. Предполагам за градина ще сме малки пък...и да видим каква ще я сътворим.Престои ми и работа да си търся....абе вкарахме се в играта ама да видим Laughing.
Мноооооого сладки дечица по снимките. Да видим и аз кога ще се отчета със снимков материал Embarassed.

Енвииииииии, нетърпеливке такава Heart Eyes.

# 47
Shocked
Ами, ха честито, морско Ванче - здраве, много любов, уют и детска глъч в новия дом!  bouquet
Много любим град ми е Бургас!
В кой квартал сте?
М/у другото много по-вероятно е, да се виждаме в Б-с веднъж годишно, отколкото в Столицата! Grinning

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 09:39 от envia

# 48
Ех, Ванче, браво. Много хуабво ми звучи да живееш в Бургас. Дано всичко се нареди от към работа и ремонти и скоро да сте заедно там. И да сте много щастливи

# 49
Благодаря момичета за пожеланията, ще живеем в Лазур, на 5 мин.от морската.
Надявам се другото лято да се срещаме на морска територия Wink.

# 50
Ех, Ванче! Що мътиш сега водата Mr. Green Аз това опявам вече от година-две - да се местим на изток.  Да ви е честит дома и много радости да изживеете в него!

Черепахче, The girl's name Noa \noa\ is of Hebrew origin, and its meaning is "movement". Biblical name. Еврейско е бе. Ама не мисля че е само женско. Пък е красиво да ти кажа! Peace Мъжкото е Noah, пак така звучи, онзи актьор сигурно е така кръстен.
Имало значение 'смирен' или нещо такова пийсфул.
Саш ще изкрейзи Joy

Аз ли съм щура или никъде не видях Дея такава свежа и важна новина да е снесла?   ShockedHug Ееее, може ли да не каже бе, я стига!
Да, можело.... ами добре, като съобщи тук ще й честитя, засега само да напиша, че много се кефя и стискам палци

П.П. за да не товаря темата с постове.
Смин , няма проблем! Hug Венеция не като града, а Венеция като производно на името Венци, венец един вид. Моята диригентка така се казва и хич не я свързвам с латиното. Joy
Саш на името Ноа ми написа само само НЕ Sick Ама ще го тупам аз него.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 09:52 от Чаено момиче

# 51
  • 2 етажа над тавана
Здравейте.

Разбихте ме откъм новини тая сутрин Shocked

Енви, като прочетох от Роси, че Дея пак ще има бебе и аз така - да не съм го порпуснала между редовете някъде и реших да видя постингите на Дея - направо ми излезе, че е писала в Очакващи Април 2009. Вероятни и роси там е видяла.

Дея, желая ти леко бременеене, а на финала - братче за Дея-Мария! Hug

Ванче, новината ти хем ме радва, хем ме натъжава Rolling Eyes Желая ви в Бургас само най-най-най- красиви емоции и преживявания, животът ви там да е по-спокоен от тук и да осъществите поне няколко мечти на бургаска почва!!! Hug  Но, да знаеш, че изключително много ще ни липсвате тук на срещите наживо. Надявам се преди да си заминете към Бургас окончателно, да успеем да се видим. А и да знаеш - това, че отивате в Бургас не значи че ще се отървата от нас Mr. Green -  просто ще имам повод да карам Спас да ходим до морето поне веднъж годишно Mr. Green Hug

Излитвам малко да свърша нещо служебно.

# 52
Деич, чудесна новина (проверих аз за всеки случай при априлки 2009  Mr. Green)! Лека и безпроблемна новина и едно здраво бебче на финала  Hug  bouquet
Аги, Венеция...като някоя сапунка ми прозвуча, надявам се да не се засегнеш, най-чистосърдечно ти го казвам  Mr. Green
Ванче  Hug
Нашият кмет е за разстрел...за пореден път...отново 15.08 е неработен само за Варна, но като се замисля сигурно само ясли и градини няма да работят и объркват хиляди семейства така   Close Twisted Evil

За пътя отдолу - т.е южния към Пловдив - не ми се говори...предната седмица го изпитахме, беше кошмар, Деич имах иея да ти се обадя, минахем през Карнобат, но на отиване бързахме, защото тръгнахме в 17 ч от Варна и в 22 бяхме в Ст Загора  Close Twisted Evil А на връщане Алекс беше заспал  Rolling Eyes В началото на септември ни се очертава път до Велинград....не мис е мисли от сега  ooooh!

# 53
Ванче, честито в ново жилище! Пожелавам ви леко преместване и... Абе всичко да се нареди по най-добрия начин  Hug

Дея, ха честито!  Hug Heart Eyes Много лека и безпроблемна бременност ти желая! Ако имаш втора красавица като Дея, ще ти я вземем  Hug

# 54
Ванче, я кажи как става врътката с местенето. Трябва ли да чакам Саш да го  преместят зорлем от работа там, или става и на доброволни начала Mr. Green И между другото дали един апартамент в София може да стигне за такъв във Варна?

# 55
Е, тогава официално честито на Дея! Леко и безпроблемно!  bouquet

Ей, няма скрито-покрито тук! Shocked

Смини, заради ужаса през Ст.Загора, за морето ние ползваме един хипер-спокоен път през Тополовград - дали няма да ви послужи за В-град, хем ще се видим на местна почва!? Mr. Green

# 56
Енви, задължително ще се чуем като наближи да ни кажеш аз този път  Hug И още по-задължително ще се видим  Crazy
Аги, зависи какъв апартамент в Сф за какъв във Варна  Party

# 57
  • София
Леле, какви сте шпионки.  Shocked
Дея, честито! Лека бременност. Страхотно, че ще е пак априлче.

Ванче, честито и на вас. Звучи чудесно, но и голямо приключение ти предстои.
Малко съм недоволна, защото вече няма да сме комшии Crossing Arms, но...........какво да се прави.

Аз по отношение на имената /а и други неща/ съм голяма консерва - също съм по по-традиционните имена. Соня е кръстена на майка ми, а новото попълнение ще е на свекър ми - Владимир.

# 58
Смин, естествено, че двустайна панелка в Люлин за четиристаен мезонет до Морската  Mr. Green hahaha Ами за 70 000 Е може ли да се купи нещо във Варна? или хайде, за 90 000? Щото на мен дюшека вече много ми убива от пачките, време е да го изпразня. Joy

Рени, Соня хич не е традиционно аз да ти кажа. Но ми харесва. Братчедка ми е Соня, на баба си Стойна кръстена.

# 59
Аги, двустаен в Люлин може да замениш с двустаен във Владиславово ми се чини. Поне братчето след дълго търсене, си купиха терен и сега започват да строят къща в едно селце до Варна.
Рени, пристрастна съм аз към името Владимир. Много го обичам.
На Шошка първата буква е на баща ми, случайно се получи. Но ей на, брат ми сега чакат момченце, и искат да е на татко кръстено , пък Стефан не ги кефи. И май ще е Симеон и освен братовчедче, ще си имаме и адашче. Но както им харесва.
Сминс, още един глас за спокойния път Тополовград - Елхово. Но върши работа за Южното черноморие според мен, защото после пак сте Бургс - Варна. А ние за Варна пътувахме през прохода Айтос- Провадия и него препоръчвам, спокоен , живописен. Но пък не спестява лудницата до Ст.Загора. няма идеален вариант за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт