От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 206
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Дея, защо не се похвали? - Страхотна новина!   bouquet Лека и безпроблемна бременост ти желая, и братче за Дея-Мария на финала - да я пази от ухажорите! Wink

Ванче, честито ново местожителство!  bouquet
Бургас е прекрасен град - да сте много щастливи, да намерите много нови приятели, и поне едно бургазлийче да си направите!

Благодаря за комплиментите по наш адрес.  Blush - Дилянката наистина изглежда много голяма (съдейки по децата в яслата), ама все ме питат дали Преслав е дребен за възрастта си  Rolling Eyes, пък той е само кльощав  hahaha.

Иленко, приличаш ми на Глория Естефан (като беше млада и хубава)!  Wink
...
Laughing Laughing Laughing - Сефте го чувам това, ама 10x за комплимента, Бубе! Blush

Татянка, ако трябва я остави да се напишва няколко дена - и аз си мисля, че непрекъснатото напомняне започва да ги изнервя, пък овнетата сигурно отвръщат с инатлък  Wink. Аз бих заложила на чувството за чистота и комфорт (особено при момиченцата), сигурна съм, че Миленка много бързо ще се усети... Но признавам, че при нас основната работа я свършиха в яслата миналата есен. Когато и аз реших да махам памперс, Диди си беше готова.

Юлче, чакам и аз въпросното интервю, пък най-вече ви чакам наживо! Hug

Тина и Роси, лек път и хубаво време ви желая!  grinning039

Рени, случила си на имена на баби и дядовци - и двете много, много ми харесват! Peace

Аги, за Варна май клонят към 6 цифри цените, ама в Русе може да си вземеш нещо читаво за твойте пачки... Wink

# 61
  • София
Иленко, случих, че номер 2 ще е момче, защото ако беше момиче мъжа ми иска да е на свекърва ми, която се казва Доминика. Wink

Соня също не е често срещано, но за мен е нормално, защото в рода ни няколко поколения го носят това име и сме свикнали с него.

# 62
Аги, ще ти стигнат определено  тез пари за широк център за Варна  Crazy или по-голям апартамент в кварталите  Peace
Янче, аз така съм пристрастена към Петър и не знам моя Пешо дали по име съм го избирала или заради нещо друго  Mr. Green но след като и отй ми акза, че първо е харесал името ми и се успокоих  Laughing И първо исках Алекс да е Петър, но баща му не се съгласи  Rolling Eyes Сега ми казва - ако имаме момиче - Мария ще е - не е познал обаче  Mr. Green

# 63
Малеее, хора, какво направихте вие  Shocked

Лека и беzпроблемна бременност на Дея   bouquet
4естит нов дом на Ваня   bouquet  ЗаЩо Бургас? Аz никога не съм ходила, срааааам, само до летиЩето  ooooh!

И ние в 4етвъртък Ще гледаме една къЩа, която се продава  Blush .....на снимките, като местоположение и раzположение на стаите ни харесва, ама око да види, ръка да пипне  Grinning

Мерси zа отговорите zа памперса   bouquet  Енви, много ясно 4е това са следваЩите етапи  Laughing ...само 4е ги мисля оЩе от сега  Crazy

Времето ужасно се раzвали тук, от няколко ена не спира да вали и е студени4ко...свърШи лятото май  Sad

# 64
  • Русе
Рени, ам' то и Доминика ми харесва  Grinning (ако ще потретвате  Mr. Green) - Я, кажи сега баща ти как се казва.  Wink

Аз за моите съм взела само първите букви на бабите - иначе, имената им са  Crazy...

Татянка, сакън! Dizzy Face Като кажеш какво става при вас, и след седмица-две се домъква при нас  Sad

# 65
Аги, ами причината да се преместим не е службата на мъжа ми.Свеки получи наследство 1/2 апартамент и ние купихме другата половина от другата наследница.А свеки ни "продаде"без пари нейната част.Та това е основната причина да вземем това решение, защото така или иначе не бяхме устроени в Сф.Предстоеше ни закупка на жилище и там.Та така си спестихме някакви си 40 000 евро, което ме устройва идеално Wink.Още повече, омъжвайки се за Денката се бях простила с най-голямата си мечта-да живея на морето.Е да ама не!Той дори напави компромис с работата си, за да се преместим там.Аз също правя до някъде компромис, но наистина вярвам че е за добро.Вълнувам се много, нямама търпение да приключват ремонтните дейности и да си се нанесем наесен с песен в новия ни дом.НАШИЯ ДОМ.За който съм си мечтала само......а вече е реалност. Party
И Аги, може и в Бургас да си купите жилище с/у такова в София.И моя любим град си остава Варна ама пусто като не сме наследници там Laughing.

# 66
  • София
Брех, кво стана! Изгубихме Ванчето като софийски кадър! Ванче, дано сте щастливи - това е сериозна крачка, но щом ти е било мечта, значи страхотно, че се осъществява! Човек никога не знае къде ще го отвее вятъра!

Дея, честито - видях, че си се похвалила в една друга тема! Имаш почти моя термин с Мати! Моя беше 9-ти!

Рени, вие какво име мислите?

Аги, Ноа ми харесва, ама вие трябва да решите! Какво мислиш за Давид?

Ние след малко тръгваме за Банско - там братовчет ми ще прави курбан! Утре се връщаме!

Между другото нали нямаме никой от Търновски регион, че ще ходим там в почивните дни! Всъшност и до Елена, за да си използваме платената нощувка за пленума! това ще бъде 4 опит да отида там аз лично - да видим дали ще го бъде!

# 67
Ван4е, това е 4удесно  Hug И аz не бих имала ниЩо против спестени 40.000?  Laughing А мъжът ти намери ли си ве4е работа там?

Вени, тя Леси е от ВТ  Peace А Рени нали каzа, 4е Ще е Владимир  Laughing

# 68
Ван4е, това е 4удесно  Hug И аz не бих имала ниЩо против спестени 40.000?  Laughing А мъжът ти намери ли си ве4е работа там?
Ами неговата всъщност е лесна - по служебен път ще се премести/ полицай е/.Само това, че няма да работи в същия сектор го тормози, но ще го преживее Wink.

# 69
  • Boston, MA
Е, и аз не разбрах новината снощи, но от сърце - лека и приятна бременност на Дея!

Ванче, много хубаво и вълнуващо звучи вашето местене, късмет!

МисЗ пристигнаха ли в БГ-то вече?

# 70
Бубс, би трябвало септември да са тук, почна да липсва Мисчето
Мен и Мецанка ми липсва много  Confused  Embarassed

# 71
  • Варна
ех, Смини, много ме нареждаш... Винаги съм искала да има работа, времето минава бързо. Както и да е.
Дея, честито! Лека бременност!
Аз отново съм болна, сега летен грип. Каръщина, вече полудявам!
Дано Нико устиска.
Ванче, значи зарязохте Сф, браво на вас.
Аги, аз не съм по чуждоземните имена, малко съм консервативна. Но важното е на теб да ти харесва.

# 72
O, щом ще стигнат някакви си 70000-90000 Е, да разпарям дюшека Laughing
Да бе, аз това казах на Саш. Някой ден ако се освободи апартамента, а нашите решат, че искат къщата, лично аз няма да имам нищо протие да му кажа чао на апартаментчето, за да кажа здрасти на Варна примерно. Саш не иска Бургас, аз пък мисля, че лош град няма и бих се кефила повече на Бургас даже, по-близо е до готините курорти Wink
Но и на къща в Созопол ще съм доволна. Лятото ще посрещам туристи, зимата ще си гледам мрачното, студено море и ще се родя отново направо! ММмм, размечтах се бре!
Трябва да пусна мейл на шефа на Саш, че Варна плаче за офис на тяхната фирма hahaha

Ванче, браво, браво! Така трябва да бъдат хората - пробваш за разнообразие, пък и вярвам, че ще ви е добре. Вие само се подкрепяйте, всичко ще се подреди! Hug

Доминика...не е лошо бе, Рени! Сега за момче кое име спрягате казваш? А иначе Доминика как я кръстиха тази жена по онези времена, ей това ми е странно newsm78
Вени, Ноа е красиво, нали! Ама пусто, вироглаво теле е мъжа, консерва си пада /само в една област не е консервативен, слава богу Laughing/, та сега кой знае как ще ме върти на шиш.

# 73
  • София
За момчето-Владимир ще да е.
Аз и на Доминика се бях навила, кво да правя.  Wink
Ама и аз малко консерва си падам в това отношение. Ето например ако се беше случило бебето да се казва Доминика си мисля, че като казвам как се казва всеки ще си мисли "тази пък как го избра това изкелиферчено име". Иди обяснявай, че свеки се казва така.
Само да са живи и здрави.

Впечатленията ми от Бургас са свързани с детските спомени как пристигахме от влака от София и ядяхме закуски на автогарата докато чакаме рейса за морето. Embarassed И малко разходки по главната улица.

А Мецанка наистина защо вече не пише????

# 74
  • София
Ей, какви хубави новини прочетох -

Честито на Дея!   bouquet

Честито на Ванчето!   bouquet

Чета, че миграцията от София се увеличава, да ви кажа, и аз бих се включила. Макар, че моята мечта е гривната от Седморката на Блейк + нещо /къща, апартамент, хотел, гадже.../ в Созопол.

За имената също да изкажа мнение, защото от липса на проблеми тези дни съм взела решение за бъдещото ако въобще го има някога бебе. Ще бъде момиче / тук изкъсо ще държа Ст отговорен/ и името ще бъде изчанчено, и от мен, много ми хареса Мила-Мира, Сия-Яна, нещо таквози, двойно, ще използвам само едното в обществото, другото ще е тайно  Wink Искам да има общо със Станимир, я буквата С, я Мира - пак се връзва... Та тук да кажа на Аги, че Тони и Нико - много ми харесват, и двете кратки и готинови имена  Mr. Green

За памперса - дневния е свален, е, чат пак геройски падат лайняни гащи ама засега оцелявам.

Снимки

Поздрави на всички! До после!

Общи условия

Активация на акаунт