От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 212
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Шашнахте ме  Shocked  Laughing

Да,така е,видях двете чертички още на 3-ти,но съм още много в началото и от суеверие ли от страх не знам,но бях решила да го запазя в тайна,но пък си казах,че ако е писано всичко ще е наред. Уви ,все още не  съм минала и преглед,затова нищо не е абсолютно официално.
Благодаря на всички за пожеланията  Hug ,радвам се ,че ще е пак овен живот и здраве на 11-ти април/да исках нарочно нямаше да мога да го наглася така  Mr. Green/Още веднъж много ви благодаря,сега само се нуждая от силно стискане на палци да е всичко наред,ще ми е притеснено докато не влезна в 3-ти месец поне  Praynig
За пола съм без особени претенции  Grinning за разлика от таткото,който иска момченце,но и момиченце да е пак ще имам коз да искам момченце,а на момченце също ще се радвам много,но пък и ако са и близнаци  още по добре  Mr. Green

юл4е,за Дея-Мария все още нямаме кандидати,та ако имам пак момиченце и двете ти ги давам за твойте синковци  Heart Eyes

Ванче, честито ново местожителство!Може ако имаш желание да се видим  Hug

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 17:55 от Дея`

# 76
Шашнахте ме  Shocked  Laughing

юл4е,за Дея-Мария все още нямаме кандидати,та ако имам пак момиченце и двете ти ги давам за твойте синковци  Heart Eyes

Няма да сбъркаш, те са кротки, мили и красиви  Mr. Green Сега ги възпитавам и да са трудолюбиви.

# 77
Здравейте и от нас  Hug
лелел колко братчета и сестричета ще имат априлчетата   bouquet
Ние бяхме на море в Обзор и си изкарахме страхотно, за малки деца е супер там Peace
Дея честито   bouquet
И аз бих отишла да живея във Варна, много ми е любим този град Heart Eyes

# 78
  • София
Ванче, пожелавам ти бързо стягане на новия апартамент и по-скорошно  преместване! Hug Hug HugНа мен Бургас страшно много ми харесва!

# 79
Данче,
бързо казвай - на к-г Юг ли сте били? Party
Страхотни снимки!
Стаси мнооого е пораснал! Heart Eyes

Казвала ли съм ви, Велина как се извинява - освен, че го казва "извинявай!", задължително поставя юмруче точно пред едното око на човека, на когото се извинява. Що така това дете!? Crazy

# 80
  • София
Човек трябва минимум 1 път в месеца да ходи на море  Thinking Вече си влезнах в ежедневието, в ядовете, дразненията и проблемите  Confused

Енви, да, къмпинг Юг е. Догодина искам да остана 2 месеца там, затова ще трябва да почна да пускам тото.

# 81
  • София
Ей, Данче, недей така. Има време до края на лятото да почивате пак някъде и да се разтовариш пак.

Аз да се оплача от Сонята-напоследък ми прави проблеми със спането-иска да спи при нас на леглото-там да заспива и през нощта да я взимам при нас. А преди си заспиваше сама и си спеше спокойно. Сега е някъв ад - като й откажа започва да плаче много жално - някакси осъзнато и от безсилие, че не може да промени нещата. А точно това не искам да изживява. През нощта седя по 1 час до леглото й докато заспи пак, за да не я взимам при нас, ама  така не може. Не знам какво да я правя-период ли е, какво е......

Енви, много е бойна Вили с това юмруче.  Wink

# 82
Тя, че е бойна-бойна е, ама това с юмручето го прави много мило - не замахва, да удря, а нежно го поставя пред окото. Crazy

Данче, върна ме много години назад с този к-г...  Blush Как е на каравана с деца? Аз въобще не мога да си се представя.

# 83
  • Русе
Ммммм, Данче..., какво романтично местенце  Heart Eyes - пък някои снимки направо еротични (на Стаско с каката) Wink.

Енви, снимай я Вили как се извинява, че ми стана забавно  Laughing.
Дилянката пък, задължително като казва "извинявай", се навира в човека и започва да го гали по главата и не знам как да й обясня, че няма нужда чак толкоз да се престарава. Crazy

# 84
Енви  Crazy От сърце се смях като се опитах да си представя гледката, ей да я нацелуваш сладураната  Hug
Данче, и аз така казвам - поне 1 път месечно на море, за този месец още не сме ходили  Joy hahaha

Заповядайте всички, които искате тук да живеете...пък ние искаме в някое селце наоколо, далеч от всичката мръсотия и шум  Rolling Eyes

Много топло навън ей  ooooh!

# 85
Здравейте!

Дея-4естито и безпроблемна бременност ти желая!!!

Ван4е на теб също 4естито ново местожителство!

Иленка, направо се влюбих в твоите мъници!

Какато се вижда аз съм си в къщи, 4е пак е болен моя малък мъж....тоя път Т 40 в събота, неделя-нищо, понеделник и вторник сопол и в4ера като се метна да кашля.....Днес му купих изопренозин и дадох-да видим.

Аз да се хваля ли  Mr. Green  Joy имам тойка на кандидатстудентски изпит по математика, ама не се знае още класиране няма излязло-може би ще ставам студентка  bowuu

# 86
Роди, а така! Дано се класираш! Peace
Дея, вече значи официално честито и дано трите месеца минат по-бързичко и безаварийно!  bouquet
Данче, дай да пускаме тото заедно. Ако спечеля една крупна сума може и без Саш да си замина да жиея край морето, а той ще дофтаса Mr. Green Снимките ви са прекрасни! Много ми се ходи и на мен на по-дивичко!

Черпя ви - днес мама и татко имат годишнина ...леле, чакайте да сметна! Ама те ... 30 години заедно правят!!!! Shocked
Така де, аз ще стана на 29, те значи 30 години! Crazy
Уникално смотана съм, то било велика дата!

# 87
  • София
Аги ,честити им то мен! А Саш го натисни за хубавото име! Ноа Александър Янков! Боже, как звучи! COOL!

Да, бе много съм завеяна - тя Рени каза, че има слабост към Владимир, но аз не вдянах! Embarassed
Рени, може би Сонята усеща какво ще става и си мисля, че затова така прави! По-добре бъди твърда и не давай да те манипулира - не показвай чувство за вина, дори и да го нямаш, защото тя ще се възползва! Ако искаш говори с нея, повтарай и че я обичаш и пр. колкото и да е все ще и остане в главата! Дано успееш, че знам колко е трудно! Hug

Леси ли е от ВТ, казвате
?

# 88
  • София
Аги, честита годишнина на ваште!Да са ти живи и здрави!

Вени, Янчето има симпатии към това име заради мъжа й, а при нас е вече решено, че ще е така.  Wink

Определено се опитвам да не се поддавам на манипулациите на Сонята за спането. Засега съм твърда, само дето баща й през нощта не издържа и вика давай да я взимаме при нас, аз не се съгласявам, почваме да спорим и настава голяма олелия. Но продължавам да се боря. Позволя ли й сега после няма как да я откажа.
Основната й рекция към моето положение е, че идва при корема, натиска го и казва: "натис, бебе". Rolling Eyes Но не го прави злобно, а по-скоро някакси да види реакцията ми. Но не може да разбере какво е това "братче" и как аз ще съм майка и на бебето и на нея.

# 89
Рени, аз започнах да казвам, че мама, татко и Тони ще си имат бебе. И Тони ще е батко, ще пие мляко от чаша, а на бебето ще дава от шише. И го подпитвам дали ще дава биби на бебето, казвам, че ще му сменя памперса, понеже е и негово бебе и т.н. Като се къпем, къпем и бебето с нас. Аз като ям, и бебето яде, а заедно с бебето даваме на Тони да хапва. Ей такива игри на думи. Тони започна да спи при нас от болницата, пренасяме го в неговата стая, по някое време идва при нас, или плаче , за да го извикам. Сега пък спи 2 нощи при Саш на спалнята, а аз съм в детската на леглото, за да не ми пречат. Да, ама тази нощ Саш ми го довлече със завивките при мен и пак се изгърбих, уж леглото е спалня, но пък на една възглавница с Тонката не е лесно. Не знам как ще стане. Той яма да иска да е сам в стаята си, а бебето при нас. И аз не бих искала на неговото място така да става, та се чудя. Може би наистина аз и бебо да сме в детската, а после да ги отделим....чудя се.

Общи условия

Активация на акаунт