От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 213
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Аги, 4естита годиШнина на родителите ти   bouquet  Да се радват на много внуци  Wink

Роди, къде си кандидатсвала?  Flutter

Рени  Hug  много е кофти, и ние имахме такъв период  Sad Много е мъ4ително, наистина, но.....минава. Желая ви zдрави нерви и много търпение  Hug

Дан4е, снимките са страхотни  Hug  Ли4и се колко хубаво сте иzкарали, а Стаси иzглежда толкова порастнал  Heart Eyes Стискам палци zа тотото  Wink

Енви, искам и аz снимка  Heart Eyes  Сладурана, как си го иzмисли с юмру4ето?  Crazy

# 91
  • София
Аги, аз й ги говоря същите неща на Соня - как ще храним бебето, как ще дава биба, ще къпем, разхождаме и т.н. Тя слуша с интерес и на всичко казва "да" и й звучи много интересно. Сега даже сама казва как мама ще отиде в болницата и чичо доктор ще извади бебето и ще се приберем с него вкъщи.
Ще видим на практика какво ще се случи.

Аги, а защо не пробвате да научите Тони отсега да си спи сам в стаята?
Аз си мисля, че така ще ни е по-лесно. А и досега не сме имали никакво проблеми със самостоятелното й спане. Откакто е на 1 г. си спи сама в нейната стая, освен когато е болна нещо. Но си представям какво ще изживее като види как бебето спи при нас, а тя не. Ох.... Thinking

# 92
Ами ако йм обяснявате 4е бебетата много пла4ат и много се будят и 4е ако спят при вас, и те Ще се будят постоянно?  Thinking

# 93
А ние пък спим всички заедно. Допреди две вечери даже бяхме трима на спалнята. Сега обаче Иво вече е горд притежател на собствено легло - истинско, не кошара и много се кефи да си спи там. Днес му предложих да си легне на спалняа за следобедния сън, ако желае, но той ме изгледа с презрение и пак си легна на неговото си легло. Няма оградка, но някак си не успява да падне, въпреки че доста се върти. Аз не смятам да ги отделям в друга стая, докато и малкият не стане на 3 години. Все още си спомням мен как ме беше страх да спя сама (и все още ме е страх).

Ъм, сега понеже знам, че ще ме питате за секса - аз и без това не обичам скърцащи легла.

# 94
Добро утро!
Аги, честита годишнина на родителите ти, мноог да се подркрепят, и вас да подкрепят и да са здрави.
Юлче, какво направихте с гледачката? Намерихте ли? Аз нищо не успях да направя по вашия въпрос Embarassed

# 95
  • София
Хей, къде сте? аз ли съм най-ранобудна днес?

При нас  нищо интересно - снощи Соня заспа пак с хиляди увещания в нейното легло и баща й седя до нея, но накрая й се скара и тя набързо заспа. През нощта не се е будила, но аз вече няколко нощи спя с мисълта, че през нощта ще има драми. Tired

Днес я пращаме със свекитата на село за 3 дена и ще гледам да си поспя.

А, Янчето се е разписала.

# 96
Сега се замислих, колко деца ходят през лятото на ясла!?
Само на Смини, Краси, Мамчето и моята мома ли!?
 newsm78

# 97
Тони върви и ръси камъчета по пода. Обаче сме без памперс тотално от няколко дни.
Вчера не му сложих и нощния, ей така, да видя, не се е напишквал.
Пишка обаче само по 3-4 пъти на ден, което ми се вижда малко, но той и не пие много течности. Сега ще му направя чай, за да изстине и да го представям за сок. Wink

Спи при баща си, а аз съм самотна на спалнята в детската. Май ми е неприятно да съм сама, така излиза.

# 98
Аз днес само ще ви чета newsm43, че денят ми е адски крив  afwitch

# 99
Янче, може да сме каже, че сме уредили въпроса. Не се притеснявай  Laughing

Искам да се оплача и да изкрещя - нямаме асансьоооор! От снощи! Не мога да си изведа децата!

# 100
Що така Смин? Не ти ли е вече празнично?
Роди, забравих да честитя тройката. Дано да стигне за желаното. А какво е то?
Енви, в нашия квартал градините почиват. На 1 трябва да се обадя да ми кажат кога ще почваме и ще ме затресат страстите.
С палеца вече имаме пълен успех. Следваща стъпка - в нейното легло. Засега само я пренасяме като заспи и си откарва до сутринта. Обаче още сме с преносима кошарка. Браузвам стай като луда. Тотално съм дезориентирана.

# 101
 Hug
Така обичам, като вляза в темата и да има много новини, и то все хубави  Grinning

Дея, пожелавам ти всичко да мине по вода, прекрасна новина! Честно да ти кажа най-малко от теб я очаквах, по-скоро мислех, че Ванчето ще ни зарадва, или пък Роси   Laughing

Ванчеее, супер, честит нов дом! Осъществяваш мечтата ми да се махна от София  Hug Пожелавам ти  да си намериш хубава работа и  да сте много щастливи в Бургас. Ще ми липсваш на срещите ни  Sad Но определено крачката, която правите, си заслужава  Hug

Данче, след заслужената почивка, звучиш много свежо, радвам се. И дано със Ст сте все в добри, любовно-сексуални отношения  Laughing Hug

Роди, успех с класирането. На Теди бързо оздравяване!

На мен ми липсват вълненията около изпитите и университета. Май ще тегля кредит за магистратура  Thinking Но не мога да си избера какво да уча...

енви, Яна това лято не е ходила. Още на 1 юли спря, един месец беше със сестра ми, а август яслата е в ремонт и е при свекича. Като я гледам никакво желание няма да се връща при децата, ще се видим в чудо след 2-3 седмици Crazy

Янче, поздравления за палеца, дано се похвалиш скоро и за кревата. Пиши как процедираш, защото и аз искам да я преместя да си спи в нейното легло, по цяла нощ се бутаме.

юлче, мил съсед нямате ли, за  да помогне  Wink

# 102
Ивайло също не искаше в преносимата. Но с това легло се родих (щото спеше на моята половина, на моята възглавница). Казахме му, че вече е голям и ще си има собствено легло като на мама и тате, а Дани понеже е малък, ще спи в кошарата, където спят бебетата. Сега ходи и все обяснява, как преди това легло е било на Наньо, а сега тате "напаил" и "Ивайло алям" и спи "там гое". Харизахме му и на баща му възглавницата, че я харесва много. Снощи го гледах по едно време - приближим се към ръба и главата увисна надолу, но той се усети в просъница и се премести назад. При нас следващата стъпка е да махаме нощния памперс.

Нуни, мъже на нашия етаж не живеят  Mr. Green Но и да живееха, 12 кила огромна количка от осмия етаж до долу и после обратно нагоре през стълбища, засадени със саксии с мушката си е непосилно даже и за Рамбо.

Роди, да те поздравя и аз - а какво ще запишеш?

Данче, като ви гледах снимките и си представях колко хубаво сте си прекарали, на мен чак ми мина през ума лудата мисъл догодина да ходим на къмпинг. Няма да стане, но няколко секунди си помечтах.

# 103
Сега се замислих, колко деца ходят през лятото на ясла!?
Само на Смини, Краси, Мамчето и моята мома ли!?
 newsm78

Енви, при нас и да искаме няма къде да ходи, яслата не работи, няма дежурни, това е положението ... още немога да се примиря с това, че си излизат един месец почивка, а ние да се оправяме, поне дежурни да имаше ...  Sad хайде тази година аз имам натрупан отпуска, ами другата ... ама ще се оправяме някак си, добре че шефовете ни са свестни

# 104
Да, знам, че софиянчетата почиват от ДЯ и на 01.09. почват.

Нуни, не беше ли ме питала преди време, как се справяме сексуално, като спиме четиримата в една стая!? А вие как действате с дете помежду ви? Joy Не ми отговаряй! Wink

Янче, поздравления!   bouquet Вълшебен лак, нали! Wink

Смини,   action032!

Да се оплача - вчера паднало първо горно зъбче на Пепи и е толкова смешен и фъфлещ! Не искам пъъъък!  cry А той ме пита - "мамо, как изглеждам без този зъб?". Обаче е горд, че сам ги вади, и не му е притеснение. Blush

Общи условия

Активация на акаунт