Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 928
  • 563
  •   1
Отговори
# 15
Мерри, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава и да имаш много щастливи дни с любимите ти хора!
Взимам си тортичка и кафенце. bowuu
Споделям. Бях на доФтор вчера, но няма резултат. Ще повторим следващия четвъртък - тогава ще има по-големи шансове да ги хванем тия разбойници - фоликулите. Посъветва ме да не изтрещявам, да си мисля за хубав секс, а не за бебета. Мисля да го послушам  Grinning

пп. Чудя се аз днес защо никой не пише по темата, а то имало нова  Crazy

# 16
Мерри, ЧРД МВР (много веселие и радост)!

Имаше ли фоторепортери на срещичката или нещо се ослушват?

Приятна вечер от мен.

И мъглата - да си намери истинска снимка на Авалон (ако не - да си нарисуваш една), че некои си познахме Newschwanstein  Mr. Green

# 17
  • София
Мери, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно ти желая и скоро да имаш това което най-силно желаеш. Прегръдка силна от мен.
Е , Ани ти нищо не попита , естествено че е имало фоторепортер, зъболекарката ни освен хубави зъби прави и хубави снимки.
Надявам се да е пропуснала тези в които се тъпча с пица.  Mr. Green

# 18
а Рита е бременна. Да я издам.  Crossing Arms
Заръчвах й да нацелува обилно класната, пък класната нея. И моля другарката не знаее нищо за тези моии заръки. Несериозна Рита, НЕСЕРИОЗНА.  smile3515
Весе, аз съм се объркала нещо. И аз вече не искам да раждаш на втори. Видях, че е събота. Пък май е по-хубаво бебетата да се раждат в неделя.  newsm03
Аничка,  Mr. Green

# 19
  • София
а Рита е бременна. Да я издам.  Crossing Arms
Заръчвах й да нацелува обилно класната, пък класната нея. И моля другарката не знаее нищо за тези моии заръки. Несериозна Рита, НЕСЕРИОЗНА.  smile3515

Несериозна Рита, освен бременна е и блондинка  Blush
Светле, мнооого те целува онази дето ще трябва да я черпя,
а и не съм си получила нейните целуФки още.Но тя ми заръча да те нацелувам мнмого
и аз докато се сетя днес какво трябваше да ти кажа , ей на напомниха ми.
Рони, аз знам че ми е простено ...  Heart Eyes От мЪ УбичЪш.

# 20
Другарката си е в Карлово вече. Нея си я обичам.
С теб, Нег-Ритке не говоря и ти спирам кръвопиенето.  Crossing Arms

# 21
  • София
С теб, Нег-Ритке не говоря и ти спирам кръвопиенето.  Crossing Arms

newsm12 newsm09 newsm45

# 22
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145314&photo=78

Ей ги снимките,аз хич не се харесвам,ама заради Ламята паркирах и моя образ там.
 Много се радвам,че ви видях! Класната е мнооого свежа!  Видях и малката ламя...и какво да кажа,нямам думи, такава нежна и красива госпожица е станала/пу-пу/. Само дето беше много опакована и не ставаше за мачкане...

# 23
Здравейте   Hug Hug Hug

Дари е много добре.Яде вече по 20 гр.,но все още държи на 1100 гр.

Иначе докторката,като започна да говори за нея каза,че Дари е прекрасна и се държи прекрасно.

Утре съм на посещение и пак ще има снимки.

И много искам и аз на срещичка и ако може да е някъде в центъра следващия път, да ми е по удобно,че стова цедене....

Приятна вечер.

# 24
ZDRAWEITE I OT MEN
AZ DA SE ZAPI6A,PRI MEN VSE TAKA BOLKATA OT ZAGUBATA KARVI.SVIKVAM DA JIVEIA S NEIA.HUBAVI SANI6A NA VSI4KI VI.PREGRA6AM VI

# 25
Честит рожден ден на Мерри, пожелавам ти ,това което най-силно желаеш ,през тази година да стане реалност   bouquet

Много  Hug Hug Hug на всички

Браво на Дари, все така да ни радва и бързо да наддава и да се прибира при мама и тате  Heart Eyes

Една усмивка от Филип

# 26
  • морето и сините вълни :)
макар и на патерици

честит рижден ден мери,бъди жива здрава и  само  усмивки от тук нататък  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

охх ние сме добре,като изключа одисеята със ядене на пюрета.То луда работа от всякъде ви казвам Crazy Crazy.

на малката ДАРИ много целувки и само така да продължава

bouquet
лек ден момичета липсвте ми  Peace

Рени   абе как въведе зеленчука я кажи newsm78
аз сега му дадох картоф,картоф и морков и вече се чудя какво да давам по ред на номерата newsm78 newsm78
ако може малко помощ от всички по опитни от мене Mr. Green

# 27
  • София
Ники, снимката с мен можеше и да изчезне , много съм неприятна.
Злати пращаме силни целувкина малката принцеса и чакаме снимки.
Дари, ама големи сте позьори  Mr. Green . Знае детето как да
застане за снимка.  Hug Много хубав и пораснал.

# 28
Здрасти и от мен момичета  Heart Eyes

От доста време не бях влизала и досега четох и гледах прекрасни снимки и на малки и на големи.Леко завиждам за срещичките ви  Mr. Green всички изглеждате много свежи и весели. Heart Eyes Явно добре сте се позабавлявали. Което ми напомня Шер и Меги трябва да се видим пак Naughty ,но когато времето се пооправи разбира се.

Честит рожден ден на мери /по добре късно от колкото никога/

Радвам се на добрите новини от малката Дари и все така да я кара.

adi78 Hug прегръщам те мила  Heart Eyes

Пожелавам на всички само хубавини  / хубави новини/ този месец и много усмивки. Heart Eyes

# 29
Добро утро!
 Ади78, не че искам да ти кажа добре дошла, но щом като вече си тук-  Hug Hug Hug пиши всеки път,когато имаш нужда.  Hug Hug Hug
 Дари, Филип и той добре расте, хубаво се гледате с него. Мноого е готин. Кефя им се на кандидат- зетьовете:)
 Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт