Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 948
  • 563
  •   1
Отговори
# 525
Ихаааа, Дари вече е качила повече от 600 грама.  Heart Eyes И новините около изследванията й са чудесни. Браво. Все така.  Heart Eyes
Зори и Гого кога ги изписват? Знае ли някой?
Класната, и вземи пиши по-често.
Щото само Ники остана от първата група, пък после познай върху кого ще попадне вниманието. Хем ще ни хокате с Ритата и Лили колко сме досадни (хеле пък Рита), хем няма да ни се сърдите, защото ни обичате.  Heart Eyes Grinning
В този ред на мисли Шушу къде каза, че изчезва?

# 526
Моля, другарко заместник-класна...

Аз би трябвало да съм междинна априлска Embarassed. Нашата групичка със Сладка мама малко се разпадна - нали Сладкото Дари е любопитно супер-бебе, сега съм самичка. Тъй че никаква почивка - параноясали винаги ще има  Mr. Green

# 527
Коленопреклонно се извинявам, Меченце.  Hug И още забравени сигурно има - и те да не ми се сърдят. 
Родена съм да съм руса.  Mr. Green

# 528
Мечо, ти не си си казала термин, много пъти съм се чудила кога ще ви чакаме вас да се родите?

Да ви кажа, престраших се и изпрах всичко. Някак не остана хич време, а аз обичам да знам,че съм си свършила работата...ако оставя някой друг да ми подготвя нещата, сигурно голяма треска ще ме затресе.
 И вас да питам за козметиката- каква марка ползвате, и най-вече какви продукти за лице, тяло, дупе, за мазане, за къпане и т.н.. Има такова разнообразие, че идея си нямам какво да се купува... Имам купища мостри от училището- на Себа мед и на Мустела. Приемам съвети всякакви:)
 Днес ходих в поликлиниката и говорих с една  педиатърка. Много мила жена ми изглежда, препоръча ми я една мама от миналогодишните октомврийки от нашия квартал.
 ...колкото и нереално да ми изглежда всичко, май ще ставам мама... Живот и здраве, като се случи, елате ме щипете в болницата, да разбера,че не сънувам...

Колко се радвам за Дари, че така добре расте и се развива. Както върви, скоро ще се прибере вкъщи:) Стискам палци наистина да е за празника на мама, би било чудесен подарък:)

# 529
  • Виена
Зори, честита радост! След всичко, което преживя, сега настъпи твоят час! Да ви е жив и здрав Георги! Да бъде винаги победоносец! Прекрасно име!
Рони е любимото ми щъркелче!  Heart Eyes Още вчера ми снесе страхотната новина, но чак днес хванах ръка на компа, за да честитя това велико събитие! А как само стискам палци на форумското ни щъркелче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes НикиHug Цун по шкембаката! Мече, дръж се! И вашата среща наближава!
Радвам се за Дари! Явно скоро ще се гушка с мама у дома!  Hug
Веселче, постът ти направо ме съсипа от смях!  Joy Joy Joy Аги ти го е написала вече, ма и аз да се изкажа  Mr. Green Педиатърката нещо май е объркала  Mr. Green Да знаеш, че каквито и съвети и да ви дава по въпроса с "възпитанието", нЕма 'тане  Wink Нашето "поле за възпитание" е на етап всичко да докопа и непременно да го опита на вкус. Сега в момента например иска да пробва дали става за ядене кашона от една играчка и е много нервен, че нещото се оказа по-голямо от него и не може да го захапе  Mr. Green Какво стана с кърменето? Започна ли цока принц Божидар?
Светленце, параноята няма как да те напусне. Но е добре, че си го знаеш. Все пак при такъв ценен жокер като "обади се на д-р Казаков", при това с нелимитирана бройка за ползването му, не виждам защо си създаваш стресове...
Дари, Филип ти е одрал кожата! Много сладък бебок!
Helenapeeva, страшно е, че ги има тия дати в календарите на всички, които сме се събрали тука! Когато ми е било най-тежко обаче, съм писала именно на вас и съм повече от щастлива, че ви имам за другарчета! Никой друг няма да разбере онова, което думите не са в състояние да опишат. Прегръщам те и да знаеш, че ме боли и заради твоята загуба!  Hug
Накрая  ви се похваля малко! Освен, че вече сме на широко и с дворче, си имаме и кола, седемместна, че да има място не само за Филип  Wink Вчера пък беше великото събитие по захранването. Време ни беше при навършени 7 месеца да пробва и нещо различно от кърма детето. Засега картофче с кърма се приема. Дано да не е злояд като майка си!  Praynig
Целувки и гушкаци! Весела срещичка пожелавам!  Hug Hug Hug

# 530
Леле, малката Дари колко е пораснала! Браво на нея - тя е нашият герой! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладко мамче, все такива новини да ни носиш!!!

Момичета, Ламче, не мога за щяло и нещяло да тормозя докторът. И без това съм убедена, че по начинът, по който се държа на преглед, вече е убеден, че не съм нормална и че съм най-голямата параноичка на света. Какво трябваше да кажа на док: Ми не ми беше добре и аз реших, че нещата са се объркали и се изстрелях на видеозон и всичко си беше ок. И като видях, че всичко е ок, вече съм си перфектно добре. Ама като мине една седмица и пак ще  ме погнат моите си. И пак ще му звъня. И ако някога наистина ми се наложи за нещо сериозно, ще стане като с лъжливото овчарче. Защото вече е наясно, че съм параноичка. Аз така или иначе след около седмица идвам при доктора. Не мога да го торомзя непрекъснато, макар че като се замисля така ще ми е най-добре и най-спокойно. Thinking

Асенце, ми айде де.... чакам лично да дойдеш да ме постегнеш. Mr. Green

# 531
Светле, не можеш да преценяваш кое е сериозно и кое не! казвам ти съвсем сериозно - той ме помоли да те предупредя, че не можеш да носиш такава отговорност и би предпочел да следи нещата, т.е. за най-малкото нещо да е информиран!

моля те, нямам никакво време напоследък да чета и пиша тук, свържи се с него и поне веднъж седмично му пиши как си. мисля, че не е проблем. Той ще си прецени кое е сериозно и кое не!

целувки,
ина

# 532
Знам, че не съм казала термин, ама като ме е страх  Embarassed Как си помислихте, че мога да ви се сърдя, вие сте ми другарчета и подкрепа  Hug

По изчисления - в края на април. Като ми мине мартенския ехограф, ще ви кажа накъде се е завъртяло малкото диване (дори и пол още не знам, с тъпата им тукашна система за видеозонски прегледи - като ме гледаха последно, нашето усилено се укриваше). И тогава ще знам ще ме кълцат ли по-рано или ще ме чакат да го измътя. Засега си седи на дупето, ама какво да прави милото, като няма достатъчно място в майка му.

Светле, като имаш възможност, ходи. Ти да си спокойна, пък кой какво можело да си помисли - да не те притеснява.

Heart Eyes на всички.

# 533
  • София
Мечко, ама то не остана наистина.  Mr. Green Ще чакам с нетърпение мига да срещна и вашите бебоци, на теб и на Ники.
Аз обещавам да ви тормозя по-малко, че не искам после да ми го връщате и на мен  Laughing .
Сладка мама, да си я прибирате Дари скоро , че ще стане дебеланка, както го е подкарала.  Hug
Светле, пиши по-често и за страховете си също, не си ги таи в теб, аз от личен опит ти го казвам, по-добре се обади
на Весела да и се наревеш, тя знае как да те нахока.  Mr. Green
Ренчо, честито ви разширение, ново возило и хубава градинка , няма по-ценно от нея.  Hug

Хеленче, ако не бяха девойките тук, със сигурност да съм полудяла вече. При все че близкото ни обкръжение винаги е загрижено за нас в болни и трудни моменти, не биха могли да ни разберат по-добре от девойките тук. Аз в туй се убедих , да знаеш.  Hug Не наблягай толкова на датите, те са само дати наистина.

# 534
Да се отчета - все пак изтормозих доктора. Embarassed Ама в крайна сметка искрено се смяхме и двамата. Не на  моите параноии де, макар че и те са си за смях..

Хеленка, отдева така се бях отнесла,че... извинявай. Hug Hug Hug Според мен човек трябва да изживее емоциите си, а не да ги подтиска. Ако предстоящия 3-ти март те прави тъжна - потъжи, ако ти се плаче - поплачи. Изживей болката, за да можеш по-лесно да я превъзмогнеш и да продължиш, мила моя. А е време да продължиш! Hug Hug Hug
Впрочем докторът е Матев.

Рени,
кво викаш - колата седемместна - значи като извадим три остават още четири. Ами давайте дееееееее! И два пъти по две стават! Mr. Green

# 535
  • Варна
Много се радвам, че Дари се развива така добре  Heart Eyes.Радвам се, че и тук цари едно много хубаво и ведро настроение, че валят все хубави и хубави новини напоследък. Хубаво ми е, че вашите моменти на щастие ме правят и мен щастлива и определено успявате да ме заредите позитивно  Heart Eyes Защото ми е все по-трудно да бъда силна, да се раздавам в работата си, да бъда усмихната и любезна с клиентите.
Но знам, че като споделя с вас нещата, които ми тежат ще ми стане по-леко, че има кой да ме разбере.
Щастлива съм, че ви има  Hug Hug Hug

# 536
  • Виена
Рени,[/b] кво викаш - колата седемместна - значи като извадим три остават още четири. Ами давайте дееееееее! И два пъти по две стават! Mr. Green
Хехе! На чужд гръб и две двойки близнаци са малко  Mr. Green Не че няма да им се радвам, де! Предвид достолепната ми възраст (както знаете, връстник съм на Априлското въстание!), и до една девойка ще съм доволна да го докараме. Да не е самичък на тоя свят Филип. Че сега още по-силно осъзнавам какво богатство ми е братчето  Heart Eyes...

# 537
Е аз явно назад няма да мога да ви изчета, ама да се включа поне от тук  Laughing.

Светле, кво ти е направила Ренката та такива страхотии си й замислила? Mr. Green По повод на параноите, в ролята си на зло куче, само ще кажа, че 10.03. наближава, а аз вече мога да наказвам и с безкрайно дондуркане на ревящо бебе, така че - мисли му  Heart Eyes.

Мече, то наистина не останало. Твоята бременност най не я усетих  Mr. Green. А че не знаеш още пола - голяма работа, тъкмо ще е изненада и ще си двойно по-щастлива. Аз като го знаех пак пазарувах основно в унисекс цветове, че да не стане фал и да си имам момиченце в синьо  Laughing.

Хеленка, за съжаление датите винаги ще ги има и независимо от всичко друго винаги ще са чест от нашия живот  Hug.
Ей колко е гот да прецакаш таткото за малко, та да си попишеш с другарчетата  Party.

Ники, нашата педиатърка препоръча именно тези две марки козметика, но ни посъветва да се спрем само на сапун и шампоан, а да мажем телцето със чист зехтин на водна баня. И... ЩЕ станеш мама и то съвсем скоро  Heart Eyes.

feverHug Hug Hug.

Много се радвам, Дари така добре наддава. И в тая връзка все забравям да ви кажа, че Дари и Божидар са родени с една и съща нощница  Mr. Green. Като видях колко е борбено това малко момиченце и реших, че няма начин тая нощница да не ни е късметлийска и на нас.  Simple Smile

Иначе ние вече цокамееее  Flutter. Е със силиконови зърна, но от няколко дни сме само на кърма и аз съм изключително щастлива. Вече не се борим неистово за да се храним, а и явно вече коремчето се пълни достатъчно и не плачем толкова много. Дребния е невероятен хитряга и си ни прави на маймуни качествено, но по-важното е, че започваме да създаваме някакъв режим и промяна е очевадна. Така че, Ренка, все се надявам да не изпуснем съвсем края и да имаме макар и малък напредък в култивирането  Wink.

Аги,  Heart Eyes.

Благодаря на всички за всичко и хич не си мислете, че сте се отървали от мен  Naughty. Сега лека полека налагам възпитателни мерки, но скоро ще опра и до вашите съвети - бъдете в пълна бойна готовност.

Тези дни разгледах Списъка и там пише, че съм мама - разплаках се. Май това беше момента, в който осъзнах, че се е случило. Че моята мечта се сбъдна. Безкрайно много ви благодаря, че във всеки един момент вие бяхте до мен и ме търпяхте bowuu. Пожелавам на всички, на които им предстои да станан мами, независимо за кой път и кога, всичко да мине леко и да гушнат живи и здрави дечица.  Hug Hug Hug

Приятна срещичка.

Леле изписах ферман  Blush.

# 538
Весе, ти надмина себе си (по дължина на постинги).

Много се радвам, че вече свиквате с малкото човече. Целувки за Божидар.

# 539
Харесва ми възпитанието, което Божидар прилага върху мамка си. Много ми харесва.  Mr. Green Я какви дълги и обстойни неща можела да пише нашта Веселушка. Всичко опира до възпитанието, да.   hahaha

Я, Рени  Heart Eyes.
Ели Пеева,  Hug
Ники, нали днес няма да ни изненадваш?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт