Отговори
# 90
  • София
Момичета, ето малко снимки и на моето съкровище!!! http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=202578&photo=46

С Марти сме добре и се опознаваме все повече с всеки изминал ден - пожелавам скоро на всички по 1 или 2 малки съкровища в къщи Simple Smile

# 91
lidia dimitrova много е хубав малкия Мартин! Да ти е жив и здрав и много да те радва и слушка и папка!

Хи хи хо ,  как се вълнувам!

Hug

# 92
Здравейте милички, много ми липсвате Hug
Аз наминавам на бързичко да се отчета, Андреан е добре, спинка буди се точно на 3 часа яде и ака колкото си иска Joyпъпчето ни падна снощи. Възстановявам се лека полека, но много ме боли когато ходя по малка нужда, може би са ме наранили нещо с катетъра...оххх не знам.
Искам да честитя на всички мами, които гушкат своите слънчица понеже нямам време да прочета цялата тема няма да изброявам имена а на всички които са в очакване да пожелая леко раждане и търпение  bouquet
Целувам всички ви.
Ето още една снимка на моето слънчице:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202578&view=1&photo=49
Изабелка би трябвало да я изписват днес с малката Ева Party

# 93
Бебоците са много, много сладки!
За тапата - можело да падат части и без кръв, сега питах. Но едва ли е тапа това, което пада при мен, явно е по-обилно течение.  newsm78
Джой, честно да ти кажа, след тези контракции в четвъртък мога само да се моля да устискам още поне седмица. Прегледът тогава си показа, че съм готова да родя, въпрос на дни е. Аз обаче съм инат и съм решила да е неделно бебе! Crossing Arms
Новото е, че си имам... хемороиди. Сега ще си варя смрадлика  Tired.
Роси, никакви такива сънища! На бебо всичко ще му е наред. А за подуването - обади се на доки и си признай!  Hug Hug Hug

# 94
Ах, какви красиви бебета си имаме. Много са сладки!

АЗ нямам никакви признаци на раждане.Само се ъртя пред съпруга ми и питам дали ми е "паднал "корема. Нито контракции, нито тапа , нито нещо по- различно от предишните дни, а вече нямам търпение да си гушна бебето. Отдавна съм включила обратното броене и ми се ще да си имам вече бебче

# 95
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами!Искам да Ви помоля някоя от вас да ни прибави в списъка с родените бебета.На 26.01.08г. в 13.05 часа Ни се роди дъщеричка Янина - 3400гр.,49см. в Клиника ЕСКУЛАП гр.РУСЕ.БЛАГОДАРЯ предварително  bouquet

# 96
Момичета знам че мога да споделя с вас и ще ме разберете и стоплите душата  Hug както винаги, за това ви благодаря за подкрепата!
 Вероятно са хормони, май повечето психясваме. Роси аз сънищата/кошмарите не ги броя вече, ама си е гадно. Джой имаш право че като че гледам през някаква призма. Дано се измъкна до раждането от това състояние, трябва да съм спокойна и в щастливо очакване а не някаква смачкана родилка.
Целувам ви всички!  bouquet

sisa8102 честита ти дъщеря! Да сте живи и здрави!    bouquet

# 97
sisa8102 честита дъщеря! Да е жива и здрава и много да ви радва!

Hug

# 98
Честито момиченце на 8102!Да и е здрава и много да я радва!
Мери, ти си силна жена и това е от бременността, така, че поеми дълбоко въздух и дано да ти олекне.И мен всичко ме дразни, но започнах да осъзнавам , че не може всички хора да са против мен , явно проблема е в мен.И започнах да не обръщам внимание на негативните моменти и така се чувствам по-добре.Например мойта свекърва ми звъни всеки ден по 5 пъти да мен пита как съм да не съм родила, и аз накрая хвана и си го изкарам на мъжа ми като се прибере от работа, което сега започнах да осъзнавам , че е погрешно, защото той не може да промени майка си. Confused
Евелинка и Джой - когато е писано тогава ще се родят малките сладурковци,и аз искам още малко да постои беба , стискам палци и при вас да е така.Евелинка, дай боже в неделя да е,щом като така искаш. Praynig
Роси - ти се пази и не се влияи от сънища,и аз сънувам от време навреме кошмари.Преди няколко месеца сънувах как раждам ,ама бе много гадно и няма да ви го разкавам(кошмар бе).Мисли си само хубави неща и всичко ще е наред!!! Peace
Бебчетата и на Сенди,Лидето,Алекс 99 и на всички мами февруарки са мноооого сладки!!!

Бубето е няма днес, ако ражда дано всичко да е наред.Стискам палци! Praynig
Очаквам днес да имаме поне едно бебче...На всички много целувки и  Hug Hug Hug

# 99
ЗЛАТОМИРКА, ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ!!!
СИСА8102, ЧЕСТИТО ЩАСТИЕ И НА ТЕБЕ!!!
ДА СА ВИ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ РОЖБИТЕ!!!

МЕРИ, кураж миличка. Това е от хормоните. И аз откачам от време на време и рева и все се чудя кого да набедя за чувствата си. Малко остана вече до заветния миг, не се предавай на черни мисли!!! А съветите ти са безценни, ти си нашата опора и имаме нужда от теб душичко!   bouquet

Роси, този сън не го мисли повече. Като сънуваш лош сън означава, че хубаво нещо ще те споходи. Всичко ще е наред!  Hug

БУБЕНЦЕТО ни май скоро ще ни донесе благи вести! Дай Боже!!! Стискам палци Бубко!!!

East light, не се предавай и ти сега. Никакви черни мисли, мисли си за прекрасното бебче, което скоро време ще ти стопли душичката!   bouquet

А нашите бебета са толкова красиви!!! Да са ни живи и здрави малките буболечици! И поздрави на майчетата им!

Евелинка, остискай още малко, щом се налага ще стискаме колкото трябва! Успех ти пожелавам!

Ние с моята майчица днес почистваме основно дома в чест на малкото човече. Бършем прозорци, перем пердета, мием бани...по скоро мама де... Embarassed Да ми е жива и здрава - БЕЗЦЕННА Е!!!

Хубав ден!!!

# 100
Честито на всички родили майчета!!!Благородно ви завиждам,имате страхотни бебета.Аз скоро не съм писала а вие сте сменили вече 3 теми Embarassed
Пак да честитя на всички обебени  bouquetда са им живи и здрави бебчетата Hug
Аз съм чак за 29.02 че може и от март да взема newsm78 а как нямам търпение,последния месец минава най-бавно и нямам нерви корема ми тежи,беба се мята като в цирк и предизвиква контракции,а ми казха да спирам магнерода Confused
и от това малко ме е хванало шубето Sad

# 101
Здравейте момичета, аз на последък все по-рядко пиша, но нещо все не ми остава време или уча или нещо друго правя и все немога да стигна да ви пиша. Колко много бебчета са станали. Честито на всички родили мами, бързо възтановяване. Аз да се отчета онзи ден бяхме на запис и бебчо е много добре, но няма намерение скоро да излиза, ще си чака термина и може би е по-добре така че е много мъничко още, е минали сме границата за ковьоз, но все пак. Аз пак ви оставям че наистина имам много за учене в понеделник имам един изпит и после в сряда дано ги взема, че срам и резил.
Айде лек ден на всички и много бебчета още да се появат.

# 102
Здравейте момичета,
ето ни и нас вече в къщи - пълен комплект.
С две думи за раждането - за разлика от първия път, когато раждах цяла нощ, сега родих за 1ч.30мин - направо отидох с 6 см. разкритие и всичко стана много бързо. Каката се роди 2.800, а цяла нощ я раждах - сега Вики  3.400 (на вид пак е много малка  Wink а толкова бързо излезе. Нямам никакви шевове и вече мога да кажа че съм в страхотна форма  Wink Може би има значение, че все пак е второ раждане.
Иначе си имам една помощница в лицето на каката, която каза че мноооого обича бебка. Това ме радва много защото съм чувала какви ли не разкази за ревност между децата - дано не се появи.
За сега само това са ми впечетленията - успех на всички и до скоро.

# 103
  • София
Здравейте, момичета!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГОРДИ МАМИ, ИЗПИТАЛИ ЧУВСТВОТО, КОЕТО ИЗПИТАХ И АЗ!
Да гушкаш едно малко същество, което е част от теб, да го гледаш как се усмихва, как гледа с големите си очи, как стиска пръста ти с ръчичка... Невероятно е!

Момичета, не се страхувайте и не се изнервяйте. По-добре помечтайте. Съвсем скоро и вие ще прегръщате вашите слънчица. smile3541

Ето я моята принцеса:

Лека вечер на всички и само усмивки да се виждат!

# 104
Честито на Златомира и на Сиса. Само хубави и щастливи моменти да имат с децата си.

Кат, Виктория е страхотна мадама, наистина.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт