Малък Сечко Февруари 2004 щастливи майки ни направи- 4

• 67 762
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
 Grinning и ние със зъбките сме си добре_нейните са 14 на брой,само дето единия го пос4упи мъни4ко ,но Ще й направя пластика,здрава да е Hug
За подаръка от Дядо Коледа не знам,разнообразието е така голямо,4е 4ак се губиш сред толкова много игра4ки ooooh! Пък и доста неЩа имаме и у нас,трябва да е неЩо съвсем непознато,за да я заинтригува. newsm78

# 106
Здравейте пак от мен!
magnoliamm, идеята ви е добра, щом има място, където да играят дребосъчковците.
Криси свикан с яслата, много й харесва, не реве изобщо, яде си, е, със спането е малко по- трудно, спи най- много час (за разлика от вкъщи- спи понякога по три- три и половина часа следобед). Но като се събуди, си лежи и си бъбри с мечето.
И когато е настинала и си стои вкъщи, само обяснява, че отива на автобуса при децата Laughing
И четат там книжки, учат песнички, въобще се чувства много добре, няма какво да ви обяснявам за водолеите- искат непрекъснато да са обкръжени от хора, да общуват и да имат възможност за изява Grinning
А, и ето линк към една темичка в "Нашите деца" за тези, които още се чудят с какви подаръци ще зарадват палавите водолейчета и рибки:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=58540.0

# 107
Скъпи мами и дечица, как сте? Запознахте ли децата с Дядо Коледа?

Аз вчера запознах Вели с него, благодарение на организацията на априлските майки и на събирането, на което ходихме. Вели не се уплаши, беше първа писта в сядането при него, ровенето в чувала и получаването на подаръците.

Предстоят ни още две служебни детски коледни партита и ще видим там какво ще е положението.

Ние сме иначе добре. Вели е вече 12 кг и почти 90 см. Говори много и добре, разбираемо, смислено, вече по 5-6 думи в изречение. Всичките ни кучешки зъбки са навън, останаха още май 4 кътника. Проблемът с гърнето си остава, адска мъка, но се надявам да го преодолеем скоро.

Кога ще се видим?

# 108
И аз искам срещаааааааааааааааааааааа!!!
Хайде де, децата станаха на почти две години, ние още не сме се събрали Sad  Пък помните ли какви планове за грандиозни февруарски купони си правехме, а?
То сега май повечето сме ангажирани вече не само с децата, но наистина ще се радвам да се запознаем наживо Hug
Освен да се преброим желаещите, да издирим и другите, които влизат по- рядко, ако иамт желание за среща и да обсъдим ден, час и място.

Да се отчетем: Кристина е вече почти 12 кила, има 14 зъба, чакаме още двата кучешки долу и кътниците- избила са обаче и 4- те предкътника. Бърбори страшно много, направо ме задминава, обяснява, дава наставления, пее и изобщо няма скука у дома.

С дядо Коле (да, да, правилно четете- дядо КОЛЕ Mr. Green) се запознахме в петък на ясленското тържество. Кристина ми обясни, че дядо Коле е дошъл при децата, донесъл е подаръци и е танцувал. После двете с Мина са си играли с играчките  Grinning
Обаче адски много я е страх от снега! Ако я гушна, когато сме навън- ОК, но пусна ли я да ходи- вика : "НЕ, СТРАШНО Е!" и пищи като настъпена Shocked
А първата й реакция, като видя първия натрупал сняг тази година, беше : " Иииии, ЗАХАР!" Laughing

Хайде, доскоро, ще ви пратя картички по празниците Wink

# 109
  • София - между принцеса и...диваче!!!
БЕБЕ ВЕНКО 19.02.04-МАМА МИРА-ЦВЕТАНОВА

# 110
Добре дошли на бебе Венко и на мама Мира.Аз се казвам Венета а моето водолейче се казва Валентин и сме от Бургас.Весели празници на цялата февруарска дружинка.Весела коледа

# 111
Добре дошли в нашия клуб  bouquet  bouquet  bouquet

Разраства се нашата февруарска дружинка, браво! Grinning

# 112
Честита нова година, скъпи мами! Пожелавам ви само хубави неща да се случват на вас, на вашите деца и на семействата ви през 2006-та година!

Добре дошли на новите ни другари по съдба!

Как отпразнувахте? Вели беше на вила с баба и дядо. Аз бях първо на фирмен купон на Св.св. Константин и Елена и беше адски готино. Даже ме номинираха за служител на годината на Адрес Груп (администрацията), а после бях в София на един голям купон за Нова Година. Весело и шумно, както обикновено. Подлудихме махалата там в Редута с разни стари парчета. Фойерверките бяха страхотни из цяла София.

Вели се срещна с Дядо Мачо (Дядо Мразчо, баща ми така я е научил) няколко пъти. За първия вече писах, беше добре, но явно не всеки дядка има подход, защото на фирменото ни парти хвърли подаръка и започна да пищи и да бяга. Нещо се изплаши.

С ходенето до тоалетна имаме напредък. Вече седи на тоалетната чиния с бебешка дъска. Гърнето явно ще го пропуснем, ще видим в яслата живот и здраве как ще е.

Иначе е страшно готино хлапе, доста хора се учудват колко много и правилно говори за годинките си. Онзи ден ме разби. Посреща ме на стълбите и крещи "мама идва от 'абота". Влиза пред мен вкъщи, но бута постелката пред вратата. Дърпа ме за ръкава, вика "мамо, чакай малко" и се връща да я оправи. После ми вика "пази се от в'атата" и я затваря след мен. Ей така си комуникираме вкъщи. Най я обичам като ми каже "мамо, 'ного 'бича" или като не и обръщам внимание застава пред мен и вика "мамо, тука съм".

Какво друго да ви споделя... В момента съм в процес на купуване на жилище, търсене, после майстори, местене... Стискайте ми палци. Семейният ми статус също се променя в момента, но за това друг път ще пиша.

Мами, дайте февруари (пък и по-рано) по някое време да си съберем децата в някой детски парти център, да им купим торта и да се позабавляваме и ние. Стегнете се Simple Smile и да го направим. Нека всеки, който има желание и влезне тук в сайта дотогава да прати на моето icq  (43232665) или на email: m.racheva@abv.bg някакъв телефонен номер, на който да може да бъде открит, защото не влизаме всеки ден тук, пък да можем да се намерим и да се организираме.

До скоро!

# 113
Скъпи мами, наближава нашият месец! Къде сте? Какво сте планирали? Ще спретнем ли среща този път?

# 114
Здравейте, мили февруарски мами! Аз от мноооого, мнооооого отдавна не съм влизала тук, като причината е лентичката ми отдолу и много вълнения на това отделих. Сега, когато всичко върги нормално и наближават февруарските рожденници, реших да видя, как я карата. Така, като гледам обаче и вие не сте кой знае колко активни. Надявам се, че всички са добре!
Kisha, аз съм налице за среща, когато и да решите. Работата ми е с плаващо работно време,така че винаги мога да се наглася, освен, ако няма нещо спешно. Какво прави малката Вели? Ей, много, ще се радвам да ви видя!
За рожденият ден на Еми съм решила детски купон в "Ментовият носорог". Много ни харесва там. Даже предлагам там да направим срещата, но в новия.
Хайде, за сега от мен толкова!
Чао, и до скоро!
 Hug

# 115
Ей мами и ние се появихме в тази тема Hug
Оф,аз цял ден съм пред компютъра но само чета какво сте написали и нямам време да отговарям #Cussing out
И ние с Йо сме на лице ако се срещате през Уикенда,защото иначе мам работи,естествено и да сме здрави че с тези ясли вече нерви не ми останаха с това боледуване.
МНого ще се радваме на среща!!!
Киша,цункай Вели, а Еми е станала Страхотнааааа!!!

# 116
Здравейте мами.Вчера станах ме на две годинки newsm59 newsm38  party023  bigdance2.Днес ви черпим beer3 Popcorn.Честит Рожден Ден на цялата февруарска дружинка да са ни живи и здрави дечицата и много да ни радват.Целувки от Бургас на цялата дружинка.

# 117
Честит 2-ри рожден ден на Гоги, Валентин и Наско!  Heart Eyes
Нека малките мъже бъдат много обичани, щастливи и успешни! Мами, не забравяйте да споделите как сте отпразнували и какви подаръци сте купили и получили!

Мишел, честито и за твоите хубави новини. Видяхте ли вече пола на бебчето? Надявам се всичко да е ок при теб.

При мен е много натоварено в момента - и в офиса и с лични неща. Февруари ще бъде тежък месец. Ще празнуваме рождения ден на Вели или в Мики Маус или в Барбарони. Ще разкажа после, но преди мен има доста други мами да разказват!   bouquet

# 118
Мишелка, къде е новия Ментов носорог?

# 119
Здравейте, февруарки!
Честит рожден ден на всички, които вече духнаха и втората свещичка върху своите торти!

Ние ще празнуваме РД на Криси у дома, с децата от кварталната градинка- живеем в съседни блокове и ще е по- удобно и за майките, и за децата. Място има в нашата стая, ще махнем колкото се може повече предмети и ще освободим терен за палавниците.
С мъжа ми премисляхме варианти за новия Мики Маус в Банишора или в Ментов носорог, но накрая решихме да празнуваме у дома- с приятелките ми живеем в съседни блокове и някак ми се стори неудобно да ги разкарвам от Дружба до Банишора примерно.

Аз също съм много натоварена с работа, защото освен в ДГ започнах работа и по другата си специалност- като преводач, и заради това все по-рядко влизам във форума, повече чета и прелитам над темите.

Навита съм за среща, само да сме здрави, защото от яслата току си домъкнем някой бацил, а и аз прихващам от децата в ДГ, защото и там ходят кашлящи и сополиви, да не ви разказвам.

Това е от мен, ще наглеждам по- често нашата темичка- нали започна "нашият" месец, имаме много поводи да се срещаме (засега) виртуално.

Общи условия

Активация на акаунт