Малък Сечко Февруари 2004 щастливи майки ни направи- 4

• 67 764
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и то Нас,
Казвам се бебе Енис и съм роде на 25.02.2004г. мама Невджин 07.12.1974г. от гр.Кърджали.Хайде да ни включите и нас.Благодаря Ви.Виждам ,че има една дама родена на моя ден.Дано някой ден се запознаем.Целувки.
Как ще духнем ний таз година две свещички!
Поздрави на всички да сме здрави ,весели ,засмяни !

# 121
Добре дошли на бебе Енис и на мама Невджин.Аз се казвам Венета а моите момчета се казват Александър който е първи клас и Валентин който е на две годинки и ходи на ясла.Ние сме от Бургас и лятото ако дойдете на море ще се радвам да се запознаем.Целувки на всички водолейчета .

# 122
Здравейте на новодошлите!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз вече започвам с подготовката за РД, най- напред ще направя покани, купила съм цветни картони, флумастери и ще ги раздаваме после.

Криси оздравя, сега е мой ред с хрема, аз сега съм малко почивка.
Вчера и днес бяхме с Крисчото навън, играхме със снега, правихме човечета, целихме се с топки, тя даже не искаше да се прибира, много беше доволна, със червени бузи и страхотен апетит, после спа цели 4 часа следобеден сън.

Поздрави на всички,
Алекс Heart Eyes

# 123
Здравейте отново на Всички,
Голямо благодаря за гостоприемството.Благодаря и за поканата на мама Венета.Ние почти няколко пъти в годината идваме в околностите на Бургас ,тъй като моят съпруг има леля в с.Дъбник и братовчедка ,която живее в Слънчев бряг.Така,че при следващото идване ще ни бъде приятно да се видим и запознаем.Между другото и аз съм мама на две прекрасни мъжки същества.Батко Джуни на 12г. и както писахме вече бебе Енес на 1г и 11 м.
Вашият Рожден ден е минал ,но надявам се ,че празнувате Св. Валентин ,така ,че тогава няма да пропуснем да Ви поздравим.
А на патерици Честитим рожденния ден на Валентин като му пожелаваме здраве ,щастие ,късмет и игри безчет.
Целувки. nbirthday

# 124
  bouquet  bouquet  bouquetДнес от нашата февруарска компания Стилиян на мама Вероника става на две годинки!  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелаваме му здраве, слънчево детство и много да слушка мама и тати! Heart Eyes

# 125
Честит рожден ден на синеокия чаровник Ален!

newsm59 newsm67  bigdance2  ura  party023 Tada  Party Time

Пожелаваме му здраве, весели игри и да бъде много обичан от всички!

А на мама Ради пожелаваме да бъде здрава, много усмихната и нейните двама мъже да я носят на ръце! Heart Eyes

# 126
Честит Рожден Ден на Ален.Да е жив и здрав и много да слушка мама и тати.

# 127
Здравейте,
Искам да честитя рожденните дни на трите малки дами ,които днес стават на две годинки-Аничка ,Михаела и Лиляна,като им пожелаваме да бъдат,здрави,весели и засмяни.Весел празник! newsm59 nbirthday newsm67

# 128
Честит Рожден Ден на бебе Кристина на мама Александра.Да ви е жива и здрава малката принцеса ,много да ви радва. newsm59  ura  bigdance2Весел рожден ден. Поздрави от Бургас

# 129
Честит рожден ден, на всички малки палавници, които вече духнаха двете свещички! Желая на мамите, да са все така усмихнати, да са ви живи и здрави дечицата и много, много да ви радват! На всички дечица слънчево детство и мнооооого игри!

# 130
Здравейте и Честит Рожден Ден на всички малки февруарчета и от нас! И ние сме в предрожденическа треска Grinning, а аз съм още доникъде с подготовката  Confused... Мисля днес да поръчам тортата, дано не е късно. И подаръка не съм го измислила, абе въобще несериозна мама... Иначе гостите са поканени, да видим ще има ли с какво да ги гощаваме  Laughing
Целувки на всички!

# 131
 newsm59  bigdance2Честит Рожден Ден на Николай Венелин и на Александра да са живи и здрави рождинниците.Честит св.Валентин и Трифон Зарезан. txtloves newsm76Мами днес имаме имен ден моето водолейче и ви черпим beer3 PopcornВесели рожденни дни на рожденниците и весел двоен празник на цялата дружинка.

# 132
Скъпи мами, искам да поздравя всички дечица, които вече духнаха двете свещички и да се извиня, че нямах време да влизам скоро във форумите. На патерица, но от сърце, аз и Вели ви желаем само хубави емоции, много здраве и щастие! Ние също вече започнахме подготовката. Ще празнуваме в Мики Маус. Избрахме страхотна торта с Мечо Пух и компания на една полянка. Ще разказвам после как е било. Разказвайте и вие.

Да не пропусна, пак на патерица - честит празник и честит имен ден на всички, които празнуват Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Целувки!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 16:06 от Kisha

# 133
Честит рожден ден на всички февруарчета!!!Бъдете здрави,много палави и щастливи!!!Целувки от мен и Йо и весело изкарване на всички на които им предстои да духат свещичките!!!  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 134
Пак да се отчета:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките Йоанна, Александър, Венко и Константино!
Да бъдат щастливи и безгрижни, послушни и обичани! Да ви носят много радост!
Ние сме на ход утре! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт