Малък Сечко Февруари 2004 щастливи майки ни направи- 4

• 68 093
  • 260
  •   1
Отговори
# 135
Мерси за пожеланията Киша!  bouquet
На вас весело изкарване утре!
Вели да получи най-хубавите подаръци а мама да остане с незабравими спомени  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Здравейте мами Hug
Дълго време не съм влизала тук.Искам да 4еститя на вси4ки де4ица,които празнуват този месец  bouquetДа са здрави4ки,послушни4ки и мого да ви радват bowuu
Киша 4естита ти рожденни4ка   ura  bigdance2 Tada
Много положителни емоции на този ден и много подаръци за малката  bouquet

# 137
Честит рожден ден на Вели и Анна Мария newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada  Party Time newsm18
Да са много здрави и послушни и да радват всички около себе си!

# 138
Честит рожден ден на всички февруарски палавници- Водолеи и Рибета  Heart Eyes!!!

newsm18  Party Time Tada  bigdance2  ura  party023
Честит рожден ден и на Вели и на Анна Мария!
Аз и Криси им пожелаваме да растат здрави, умни и послушни; а  днес да получат най- хубавите подаръци и да се забавляват много!!!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  4uu  Party Time  Gift

Киша, на теб пожелавам от сърце да имате много незабравими моменти заедно с Вели, всеки ден да бъде слънчев и усмихнат!    bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Честит рожден ден на Велимира и Ана Мария. newsm59 nbirthday  bigdance2 GiftДа сте живи и здрави мили дами,весел рожден ден ви пожелаваме и много подаръци.Морски целувки от Вальо  bouquet

# 140
Благодаря ви, скъпи мами! Да е жива и здрава малката голяма Ана Мария на мама Karitte!  Heart Eyes

# 141
  • София
Честит рожден ден на Вели и от нас  Wink

# 142
Честит рожден ден на Ема!
Да расте здрава, умна и послушна и да бъде най- добрата сестричка на очакваното юнско бебе Heart Eyes newsm59 newsm67  Gift  bigdance2  ura Tada

# 143
Днес нашата февруарска дружинка си има двама рожденника Ния Диана и Енис.Да са живи и здрави,да радват мама и тати и много весели игри.И разбира се и много подаръци. newsm59 nbirthday  party002 Gift  ura  bigdance2Весели рожденни дни от Бургас.

# 144
Честита Баба Марта на цялата дружинка.Да сте бели и червени румени засмени. Hug

# 145
Скъпи мами,

Честита втора годинка и на останалата част от нашата дружинка! Свърши нашият месец!

Честита Баба Марта на всички малки и големи от Вели и мен!

# 146
Честита Баба Марта!

Пожелавам  от сърце ЗДРАВЕ през цялата година за вас и децата

пп. Ще се осъществи ли най- накрая една срещичка на февруарската банда???
      Много искам да се съберем! Heart Eyes

# 147
Честита Баба Марта!

Пожелавам  от сърце ЗДРАВЕ през цялата година за вас и децата

пп. Ще се осъществи ли най- накрая една срещичка на февруарската банда???
      Много искам да се съберем! Heart Eyes

И аз искам, и аз искам Simple Smile Ама покрай преместването съм изнесла Вели на вилата...

# 148
 smile3525Честит 8-ми Март мили февруарски мами.Да сте живи и здрави.Весел празник на всички мами. smile3525

# 149
Скъпи мами, как сте? Къде сте?

Аз се извинявам за ниската активност покрай празниците на нашите дечица, пък и 8-ми март...

Вели се връща другата седмица от вилата, а от април сме на ясла. Стискайте палци да и хареса, да се адаптира бързо. Нека мамите, чиито деца вече ходят на ясла да споделят как са нещата при тях...

Общи условия

Активация на акаунт