НАправо си е госпожица!Аз искам да ти кажа за яслата:
Не се тревожи изобщо как Вели ще я приеме-децата се адаптират много бързо към обстановката,много рядко има деца който да правят драми повече от 10 дни.
Май родителите по-трудно свикват отколкото децата

Йо ходи на ясла от септември-много бързо влезе в средата,като естествено аз се мъчех да и помагам, като и разказвах как утре пак сме при децата, колко много играчки има и как ще видим кучето в двора на яслата и чичото дето чисти двора
И така свикнахме много лесно и сега ходим с голям кеф.Знаем имената на децата и познаваме родителите,казва какво е яла и дали е спала.Единственото за което може би имаме основание да се притесняваме е боледуването-Йо мноого боледува,просто зяла зима все нещо има.
Въпреки всякакви имуностимуланти и такива разни....
Но и това си е до дете, така че вели може да излезе герой в това отношение.
Дано всичко е ОК
Хем се надявам да не я насилват, да не и създадат някакъв комплекс, уплах, хем искам да я научат. Вие как се справихте с тази ситуация? И друго, чудя се дали ще и позволят да си вземе нейни играчки, шишето с водата... тя и от чаша пие, ама много се мокри...
Здравейте мами.Аз още не съм започнала да мия зъбките на Вальо но си мисля скоро да му купя четка с детска паста за зъби.Киша Вальо като тръгна на ясла първата седмица беше с памперс.Но аз го вземах на обед и така една седмица.Но от втората седмица като започна да спи на обяд аз не му слагах памперс .Има си резервни гащи в раницата 3-4 чифта и два памперса за резерва.В яслата си имат режим и редовно ги слагат на гърнета така че Вели ще свикне бързо.Аз сега слагам памперс само вечер.Така е при нас на яслите.Занимават ги ,имат много играчки в групичката с които той си играе а в къщи само бели прави и най-обича да рови в раницата на батко си.С никакви играчки не си играе.За сега това е положението при нас.
Поздрави от Бургас 
Поздрави и целувки на всички!
Христос Воскреси мили мами на Февруарчета!Къде се кубите мили мами?Как са малките водолейчета?Вальо ходи на ясла.Вече не плаче изобщо.