Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 596
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  тоз неделен ден!

Днес прекрасните Катерина , Лъчезар, Алекс, Сашун, Николай и Мирослава на прекрасните си майки навършват половин годинка!
 Mr. Green

Aneta Hristova, обяснила си го страхотно!!!
Значи цели 2 години пълното майчинство ако не се бачка, а не след 315те дни минимална работна заплата. Хм...ми аз да не се олакам тогава.

Мони, честит имен ден!

# 136
нещо май опетлахме нещата тук с тия майчинства  newsm78 и аз ще проверя, че нещо не вдянах  Embarassed

# 137
Сега видях това и много ми хареса. Някой от вас има ли такова, доволни ли сте?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3542

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА БЕБОЦИТЕ ДНЕС!

Анета, добре си го обяснила. Значи няма да я пускам от тази година на ясла, пък ще видим как ще се оправяме по-натам. Дано поне догодина да я вземат. До тук не смятам, че съм нарушавала закона. Преди си го пишеше точно и ясно "на пълна държавна издръжка", демек в дом Confused А и тогава Танти тръгна на ясла на единия ден, а на другия аз започнах работа.

Aneta Hristova, обяснила си го страхотно!!!
Значи цели 2 години пълното майчинство ако не се бачка, а не след 315те дни минимална работна заплата. Хм...ми аз да не се олакам тогава.

Не, след 315 ден до 2г. се получава по 220лв (от 2008г)

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3542

Мегита го има.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 11:05 от Гита Ог

# 139
  • София
Лулумба кои готови каши са безглутен?

# 140

За още 10 см си е бая голяма инвестиция.
 Megita има такова и каза, че е супер, но ако си решила да купуваш бънджи по-добре вземи му едни обикновени бънджи гащи или както там се казва. Аз си мисля, че тези джиджавки са малко всяко чудо за 3 дни

# 141
Значи цели 2 години пълното майчинство ако не се бачка, а не след 315те дни минимална работна заплата. Хм...ми аз да не се оплакам тогава.
Не, след 315 ден до 2г. се получава по 220лв (от 2008г)

Их, бе начи!  ooooh!
Ок, мерси

# 142
  • В светлината на слънцето
БЛагодаря на всички за честитките.  Hug
Димяни, честно казано не съм сигурна за глутена, но мисля че са без, защото са точно за сега. Питай най-добре Бате Жоро, че тя ги дава вече. Ако има под ръка ще види на етикета и ще ти каже. Но мисля, че няма проблем, защото са от доста ранна възраст. Има добър избор - за лека нощ се водят, но аз на Теди ги давах следобед. Има с бисквити, ванилия, круша, банан, какао. Аз лично банан и какао няма да давам. А дуото са за по-късна възраст, май от осмия месец, защото понякога имат йогурт, праскова, манго или други такива екзотики.

# 143

и аз чакам да ми го доставят  Simple Smile и мен ме кефи

# 144
  • София
Лулумба аз му давам на хип Лека нощ само тези с ябълка и круша и само те са безглутен!
А иначе взех тези с бисквити на които пишеше без глутен на бг,а на английски СЪС #2gunfireта се карах с кой ли не та и на вносителя писах дори и ми казаха,че било печатна грешка от Австрия и щяли да изтеглят тези които са с такива етикети! #2gunfire 

# 145
  • Пазарджик
Здравейтееее  Hug

Много благодарим за поздравите за нашата полугодинка.  Heart Eyes Ето и малко почерпка - домашна, не с най-добрия изглед, но страшно вкусна и от сърце  Hug - тортичка за мамите и за бебоците друго Катерина ви поздравява и с една ария, но не няма как да ви я пусна сега  Joy

Честита полугодинка и на Алекс на Ира, Алекс на Лулумба, Лъчко, Николай и Мирослава - много здравички и винаги засмяни да са. Най-безгрижното и щастливо детство да имат   bouquet

Бейби Или - лелеее какъв красавец (пупупу)  Crazy
Мама Цоцоланка, Ангелчо е прекрасен  Hug Поздрави на Милена.
Шоши, браво! Аз също джиткам със слинга честичко, а и Катерина като не спи и не иска да се стои в количката я връзвам веднага и бутам празната количка. Няма да ти казвам колко хора се обръщат след нас да видят, верно ли е празна количката  Mr. Green
Тиги, браво на Яворчето, че се преборва така мъжки с температурите  Hug
Бобченка, много се радвам, че вече всичко е наред с акитата  Mr. Green

Исках още да пиша, но приключвам, че тръгваме за Велинград - малко разходка, малко басейнче, това онова  Mr. Green

# 146
A така, Димяни, кажи им.. Mr. Green

Добро утро, най сетне.. Hug

Честит празник на сладурчовците.

На зетя обаче специален подарък - мацка Sunglasses. Коткам си го отсега. Wink

Хубав ден на всички. По - късно ще се включа.

Забравих ,Бейби, страхотен е. Hug
Ако по натам разрешат по двама, взимаме и него. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 11:55 от BateJoro

# 147
Moмичета искам да питам КИСЕЛ от кога се дава?
На него пише за кърмачета до деца на 3 години и че е от овесено брашно.

# 148
  • В светлината на слънцето
Сладкишче, мисля, че може от рано, но да каже някой, който го дава. Аз лично няма да давам кисел изобщо. И на Теди не съм давала. Той се прави от нишесте, а от нишестето децата стават набъбнали като бухти. Пък и нишестето не съдържа кой знае какви ценни вещества и минерали, за да е толкова полезно. В кашата поне има добавени витамини, минерали и т.н. Много мами се плашат да дават каша, защото децата ставали дебели. Това не е вярно. Всичко е до ген. Теди ядеше всеки ден яко каша и си остана едно джезве с кокали. Но всеки сам решава, разбира се. Heart Eyes
Мимсат, Катерина е много сладка, всеки път като я видя на снимка ми се иска да я нацелувам. Hug Нацелувай я от мен моля те.  Grinning

# 149
  • София
Честит имен ден на Мони! Да е жив и здрав!

Честита половин годинка на бебчовците!

Дамяни, и ние ще дойдем на срещата. Пиши ме и мен Laughing. А относно кашите доколкото си спомням тези от 4 месеца са без глутен.
Мимсат, Катарина е невероятен бонбон Heart Eyes.
По - късно пак ще пиша, че сега имам работа.

Общи условия

Активация на акаунт