Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 922
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Ланкър, планините Овнерог
Сладкиш, аз я слагам седнала в летния кош, но мисля да си взема старата лятна триколка, защото е в пъти по-маневрена и супер удобна. Само че при нея няма легнало и за това още й се чудя.

# 91
Здравейте и от нас!  Hug От доста време не съм се вклювала при вас и като гледам се включвам точно навреме - срещичка се оформя и мене ме пишете за нея!   
Честит празник на всички празнуващи днес! Много щастие и късмет!
Аз да ви се оплача днес Керем падна за първи път! Изкарах си акъла, а и той доста си поплака, но му мина по бързо отколкото на мене.  ooooh!
Хайде лека вечер  Hug

# 92
  • София
Пускам пак списъка......
Бейби,не съм добре  Сори мила
Димяни                                Поли-Моли
Ади                                      Гита
Ребека                                Лулумба
Мимсат                                Весела В
Хари77                                   Жужка
Шоши84                             Пиванова
Бате Жоре                         Бруно
Анита Христова                 Щипуняк
Манчева                            Наведи1
Бейби Или                         Тиги
Taничка                             Иремче
..............................
Иремче,много гадно  Rolling EyesРайън като падна плака малко но аз цял ден Hug

# 93
  • В светлината на слънцето
Друг път като не влизам половин ден в темата и тя почти изчерпана, а сега едно пусто тук станало. Личи си, че е събота и силните половинки са си у дома. Laughing
Сладкишче, честито!  bouquet
Шоши, как не те заболя я кръст, я гръб, я нещо друго. Shocked Аз с Теди изплезвах език, а Сашко изобщо и не помислям да го слагам в каквото и да било. Той пък засега си харесва да спи навън. От няколко дни обаче му е кеф и да зяпа и да се впечатлява. Grinning
Гита, това с даването на храна от каките започва хич да не ме радва.  Thinking Преди малко например, Сашундера беше захранен и със солен мъфин със сирене. От кака си естествено, не от нас.  Thinking И то в промеждутъка от няколко секунди време, докато отида до кухнята да взема нещо. Обясних за N-ти път, че Сашко е все още бебе и не яде това, което ние ядем. А Теди ме гледа с ей такива очи и най-невинно ми казва: "Ама той гледа много вкусно към яденето". То наистина да се смееш ли, да плачеш ли стана положението. Mr. Green

# 94
LULUMBA-Да и аз това забелязах много малко сме писали днес!
Чак сега смогнах да седна за малко и пак ще трябва да ставам че ще се храним в 20 часа! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Днес ни биха ваксината и ще ми направи направление за пълна кръвна картина и урина за другата седмица!Каза да я захранвам с попара и с извара ще и слагам в пюретата после като свикне ще почна да й готвя аз и ще го пасирам другото което каза е към края на месеца да и давам пресни плодове пасирани за следобедното хранене!Също да слагам няколко капки от зехтин в храната!И като направим 7 месеца да почвам и с жълтъка !Това е засега от нас!Не са ни мерили че в къщи нямаме кантар ама ръста поне го знаем 71 см.

Друго не се сещам ще Ви пиша когато мога чао за сега и Приятна вечер! Stop
НЕЛИ*-още веднъж благодаря за успокоението вчера   bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Специално за Сонитка:

# 96
  • София
Не ли рано за извари,попари и т.н. Rolling Eyes
Лулумба само ме разсмиваш с твоите чеда Mr. Green

# 97
Сонитка, честит рожден ден

Да рискувам да остана без майчинство или да рискувам Емма да не я вземат догодина....

'Що да останеш без майчинство  newsm78 аз май съм пропуснала нещо  newsm78 да не би като подадеш за ясла и да спират майчинството  newsm78 и дори и да не влезе ти спират паричките  newsm78 #Crazy newsm78 Ще обясниш ли, плийййййззззз  Praynig

Уфффф, мойто диване днес ще ме побърка - много е кисел  #Crazy

# 98
Ехоооо, и ние сме вече у дома. Голяма разходка му направихме. Оказа се, че Младост 2 е страхотен за разходки (или моят критерии вече е занижен плачевно). Има градинки, много, много катерушки, люлки, дървета.
Ходихме и до магазин ХИТ, за да се запозная с наличните пюрета(прилоша ми от буркани и вторачване). Мисля да дам броколи. После царевциа. Май с броколито имаше проблем, нали newsm78 От ХИТ купихме и олио за готвене. Не, няма да ви разкажа целия си ден LaughingВажното е да ви предупредя за олиото - слънчогледово, на фирма ЕССО-Ямбол(с червен ромб). Не се знае от какво е SickОгромна гадост
Шоши, голям си сладур. Май температурата вдигна ръце от нас и Явор е вече добре. Следя го, все пак.
Ментина, как е Ния
Сирена, и аз съм удряла главичката на Явор в касата на вратата, но много леко. Нишо не ми пречеше и по-силно да го блъсна. Чист късмет. Не се наказвай с тъга

# 99
# 100
  • В светлината на слънцето
И аз съм удряла главата на Сашко. Беше още на два месеца и като излизах от колата, носейки го на ръце, му фраснах бая силно главичката в горния ръб на вратата. Милото, нито заплака, нито каза гък. Продължи да си наня сладко, сладко. А аз да се ядосвам на себе си. Confused
Бейби, много сте готини. Hug

# 101
  • Пловдив
Не ли рано за извари,попари и т.н. Rolling Eyes
Лулумба само ме разсмиваш с твоите чеда Mr. Green
На мен педи ми каза да давам попара в началото на 6-тия месец.Но аз само кимам и си правя каквото си реша.Смятам,че е още малък и ще изчакам да навърши 7 месеца,пък тогава ще яде попарка.Иначе се дава сутрин в 10 часа.

# 102
  • София
Бейби Heart Eyes
Тиги,радвам че  сте добре Hug
Аз попара мисля към 8 месец

# 103
  • Ланкър, планините Овнерог
baby_illy, ако запишеш детето, го спират. Само за кандидатстване не. То даже и за другото има всякакви мнения-счетито ни вика "не го спират", всички останали-"спират го". А закона всеки може да си го чете, както си иска. От тази година е така и ми се ще да разбера на 100% къде е истината, но това май само някой с опит може да го каже.

# 104
Със слинга е много безгрижно вървенето. Особено ако се вържеш хубаво, тогава тежестта на беб не се усеща. Случвало се е като не се наглася перфектно да ми натежаа след дълго вървене, но днес беше ОК
lulumba, Сашето май опитно зайче стана  Mr. Green
baby illy, много е вярно това изречение за футболеровците!! На  същото мнение съм. (Понякога Тони зацикля и аз много се дразня). А този Яни е страхотна усмивка!!! Красавец!
Гита Ог, ми грабвай старата количка и готово. Тя поне полулегнало няма ли? Еммата ще спи ли навън или? Виждала съм по парковете един трик, за който не съм се сещала - да се подпира количката на пейка и беб да спи на легнало, когато количката няма такава опция
irem4e,   bouquet
sladkish4e, и аз съм от туристите ама от градските  Mr. Green Обожавам на планина, но не ми се случва много често. Браво на мъжа ти, че сте фенове
Тиги Мигъл, браво на силното Яворче, всичко ще пребори. Оправи ли му се прическата?

Общи условия

Активация на акаунт